QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 19, 19:03)
as kadangi buvau isvykus, gal kas pasakys, kur per de nuomos adresa , tai jau turejote acconta pas juos ? ar sian spejote padaryti viska ?
turėjau jau prieš beveik mėnesį, kai tik paslauga atsirado ir nuolaidas taikė (75 proc. siuntimui iki 2015-03-15 taikė). Iš Vokietijos 5 kg siuntinukus už 4 eur parsisiunčiau ( su 75 proc. nuolaida) per eshopwedrop.
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 19, 18:03)
as kadangi buvau isvykus, gal kas pasakys, kur per de nuomos adresa , tai jau turejote acconta pas juos ? ar sian spejote padaryti viska ?
laisvai qalima spėt, aš seniau kažkada dariausi accountą per esopwedrop - tai užtrukau max 3min
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 19, 19:03)
as spejau padaryti, bet tik po to, kai jau pasidariau uzsakyma tiesiai i LT ..Bet is esmes labai greit pavyko..ilgiausiai uztruko sulaukti, kol nukeliaus 1 eur i ju saskaita:)..as apie eshop we drop..
QUOTE(Whatever? @ 2016 03 19, 18:59)
O kam nors atsauke uzsakyma ?
Man užsakymo neatšaukė, tik kainas jau pakėlė, tad į pigių daiktelių traukinį nebespėjau.
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 19, 19:05)
turėjau jau prieš beveik mėnesį, kai tik paslauga atsirado ir nuolaidas taikė (75 proc. siuntimui iki 2015-03-15 taikė). Iš Vokietijos 5 kg siuntinukus už 4 eur parsisiunčiau ( su 75 proc. nuolaida) per eshopwedrop.
Vi_ktorija, priminkit, per kur jus is vokieciu perkat? ir kur Vilniuje atsiemimas?
Aciuks
O kas uzfiksavo, kada cia tos Mytoys velykos prasidejo?
vakar vakare dar nebuvo velyku
QUOTE(valyte_7 @ 2016 03 19, 19:12)
Vi_ktorija, priminkit, per kur jus is vokieciu perkat? ir kur Vilniuje atsiemimas?
Aciuks
Aciuks
http://eshopwedrop.lt/ atsiėmimas Žirmūnų g. 68
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 19, 18:14)
O kas uzfiksavo, kada cia tos Mytoys velykos prasidejo?
As uzmaciau panasiai buvo 10.50 val ryte, Ecco batu papigiai dar buvo labai daug,bet nuolaidas dave tik tam tikriems dydziams, bet kol apskambinau puse gimines, kol sudejau krepsi dinginejo per akis krepsi su 14 poru kroviau gal 20 min, tai neduoda dvieju poru, tai vienos poros, vargais negalais sukroviau, galutiniam variante liko 8 poros ( viena puske liko ant ledo, nes nebeliko visai ), emiau be kodo ir su siuntimu i LT. Kita puske, sako, reikejo imti kas buvo, paskui butume atsidalinusios, nes kol suskambinau, kad tokia yra, tokios nebera, tai puse is viso nebeliko
Sakiau Ecco uz dyka dalino, o dar kas spejo prigriebti su papildomu kodu, tai visai fantastika
Na tikiuosi, kad neatsauks