Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

jo gerai cia , pasvajojau smile.gif ir tiek
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 03 19, 18:39)
nerašysiu asmeniškai niekam, nes esu pikta biggrin.gif
žodžiu, nebus nieko, nes viskas pabranqo sad.gif ir beje kai su nuolaida buvo, tai krepšelis buvo 320eur, o kai pabranqo - 1240eur wink.gif čia pasinervavimui kiek nesutaupėm biggrin.gif

gal dar ziurekit atsauks uzsakimus
Atsakyti
Nu va,kaip greit tas mytoysas apsizejo unsure.gif
O gal kas TBS pirks? Prisijungciau 4u.gif Geriau butu Kaunas
Atsakyti
Mergaitės, kas pirkot bernams batus 39-40 dydžio ir netiks, dėkit čia.
4u.gif
Atsakyti
pagalvojau kad čia man tik akyse susivaideno.. .Prisikroviau krepšį už 200 eur, o kašike 700 EUR ... ECch, gerai, kad tik kokį pusvalandį spėjau tai karštligei paskirti biggrin.gif
dar bus juoko kai atšauks tuos šiandieninius užsakymus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 19 kovo 2016 - 17:53
Didziosioji dalis mytoys prekiu subrango sad.gif kol prisiruosiau uzsakineti, bet ziuriu dar sis tas liko gerom kainos (is rubu), jeigu kas nori staigiai prisijungti, siuskit krepselius erikavalatkiene@gmail.com
Turiu papildoma -15% nuolaida
Vilnius
Atsakyti
dziaugiuosi, kad netaupiau siuntimui, ir kodo neturejau.
Bet 11 daiktu ( 3 poros batu, 5 pizamos, 2 bliuskytes ir bliuzonas) su siuntimu uz 78 eurus spejau pagriebti...

pvz. sitie kedukai 8 eurus kainavo....
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2016 03 19, 17:53)
Bet  11 daiktu ( 3 poros batu, 5 pizamos, 2 bliuskytes ir bliuzonas)  su siuntimu  uz 78 eurus spejau pagriebti...

pvz. sitie kedukai  8 eurus kainavo....

Parasykit ar neatsauks jums uzsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2016 03 19, 18:53)
Bet  11 daiktu ( 3 poros batu, 5 pizamos, 2 bliuskytes ir bliuzonas)  su siuntimu  uz 78 eurus spejau pagriebti...

Aš irgi siuntimui netaupiau, per DE adresą paimiau su nuolaida, prisirinkau maikiukų po 0,99 EUR, ne vieną striukę, jei neatšauks užsakymo, galėsiu rinktis iš kelių variantų kitą žiemą. Pažiūrėjau dabar next.co.uk seilai vyksta, ale kad ten kainos kelis kart didesnės, nei buvo mytoys lotuliukas.gif
prigriebiau ir kelnes žiemai, 5,99 eur gavosi
http://www.mytoys.de...1.17.01/4141074
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 19 kovo 2016 - 17:59
O kam nors atsauke uzsakyma ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2016 03 19, 18:59)
O kam nors atsauke uzsakyma ?  unsure.gif

mano užsakymo statusas: apdorojamas. Šeštadienis, tai nelabai šiandien bus kokių žinių, po savaitgalio nebent.
Atsakyti
na dabar idomu, ar gaus visos laimingosios (ir as tame tarpe) pigias prekes?..o as po savo uzsakymo vis tiek ramiai sedet negalejau..vis kroviau ir kroviau naujas prekes, o jos dingo ir dingo..vel kroviau ir kroviau..ir pasaka be galo..nu gal gerai, kad pabrango, butume visos nuproteje nuo tu smutkiu lotuliukas.gif 4u.gif .. o savo prekes ryte pirkau kazkokia uzsistresavus, kad tuoj viskas dings..kroviau per daug nesigilindama ir nelygindama prekiu..galejau ir daug geresniu paimti..bet vis tas stresas..ir dabar sedziu su gumine galva, net nepamenu tiksliai, ka pirkau lotuliukas.gif doh.gif ...man atrodo tikrai po 2 savaiciu cia bus "outletas", ispardavinesime savo prekes lotuliukas.gif
is tos laimes spejau ir DE adresui gauti prisiregistruoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbane*: 19 kovo 2016 - 18:04