QUOTE(Loram @ 2016 03 19, 18:39)
nerašysiu asmeniškai niekam, nes esu pikta
žodžiu, nebus nieko, nes viskas pabranqo ir beje kai su nuolaida buvo, tai krepšelis buvo 320eur, o kai pabranqo - 1240eur čia pasinervavimui kiek nesutaupėm
žodžiu, nebus nieko, nes viskas pabranqo ir beje kai su nuolaida buvo, tai krepšelis buvo 320eur, o kai pabranqo - 1240eur čia pasinervavimui kiek nesutaupėm
gal dar ziurekit atsauks uzsakimus
Nu va,kaip greit tas mytoysas apsizejo
O gal kas TBS pirks? Prisijungciau Geriau butu Kaunas
O gal kas TBS pirks? Prisijungciau Geriau butu Kaunas
Mergaitės, kas pirkot bernams batus 39-40 dydžio ir netiks, dėkit čia.
Didziosioji dalis mytoys prekiu subrango kol prisiruosiau uzsakineti, bet ziuriu dar sis tas liko gerom kainos (is rubu), jeigu kas nori staigiai prisijungti, siuskit krepselius erikavalatkiene@gmail.com
Turiu papildoma -15% nuolaida
Vilnius
Turiu papildoma -15% nuolaida
Vilnius
QUOTE(Whatever? @ 2016 03 19, 17:53)
dziaugiuosi, kad netaupiau siuntimui, ir kodo neturejau.
Bet 11 daiktu ( 3 poros batu, 5 pizamos, 2 bliuskytes ir bliuzonas) su siuntimu uz 78 eurus spejau pagriebti...
pvz. sitie kedukai 8 eurus kainavo....
Bet 11 daiktu ( 3 poros batu, 5 pizamos, 2 bliuskytes ir bliuzonas) su siuntimu uz 78 eurus spejau pagriebti...
pvz. sitie kedukai 8 eurus kainavo....
Parasykit ar neatsauks jums uzsakymo
QUOTE(Whatever? @ 2016 03 19, 18:53)
dziaugiuosi, kad netaupiau siuntimui, ir kodo neturejau.
Aš irgi siuntimui netaupiau, per DE adresą paimiau su nuolaida, prisirinkau maikiukų po 0,99 EUR, ne vieną striukę, jei neatšauks užsakymo, galėsiu rinktis iš kelių variantų kitą žiemą. Pažiūrėjau dabar next.co.uk seilai vyksta, ale kad ten kainos kelis kart didesnės, nei buvo mytoys
prigriebiau ir kelnes žiemai, 5,99 eur gavosi
http://www.mytoys.de...1.17.01/4141074
O kam nors atsauke uzsakyma ?
QUOTE(Whatever? @ 2016 03 19, 18:59)
O kam nors atsauke uzsakyma ?
mano užsakymo statusas: apdorojamas. Šeštadienis, tai nelabai šiandien bus kokių žinių, po savaitgalio nebent.
na dabar idomu, ar gaus visos laimingosios (ir as tame tarpe) pigias prekes?..o as po savo uzsakymo vis tiek ramiai sedet negalejau..vis kroviau ir kroviau naujas prekes, o jos dingo ir dingo..vel kroviau ir kroviau..ir pasaka be galo..nu gal gerai, kad pabrango, butume visos nuproteje nuo tu smutkiu .. o savo prekes ryte pirkau kazkokia uzsistresavus, kad tuoj viskas dings..kroviau per daug nesigilindama ir nelygindama prekiu..galejau ir daug geresniu paimti..bet vis tas stresas..ir dabar sedziu su gumine galva, net nepamenu tiksliai, ka pirkau ...man atrodo tikrai po 2 savaiciu cia bus "outletas", ispardavinesime savo prekes
is tos laimes spejau ir DE adresui gauti prisiregistruoti
is tos laimes spejau ir DE adresui gauti prisiregistruoti