Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(valyte_7 @ 2016 03 19, 15:46)
Pirmuokei tikriausiai nelabai tinkamos?
http://www.mytoys.de...ca02.20/4112636
http://www.mytoys.de...ca02.20/4112641
cia gal daugiau sportines g.gif

Mano busimoji pirmoke tikrai nebutu patenkinta, jeigu tokia kuprine jai nupirkciau smile.gif
Atsakyti
Merginos o perkat toysa dar kas nors? Vaikui striuke radau biggrin.gif
Atsakyti
O Jums leidžia mytoys pirkti? Man rašo, kad techninės problemos sad.gif
Atsakyti
cia isprotejimas su tuo mytoysu smile.gif))mirsime badu , bet turesime zieminiu batu 3 metams I prieki smile.gif)))) duokite kas nereikalniga koduka smile.gif)) I az smile.gif
Atsakyti
gal kas zinote ar yra siuo metu BOOTS koks kodas?
Atsakyti
mes tik namo grizom tai irgi jauciuos gera tusa pramiegojus biggrin.gif nes jauciu kodu nereikalingu nera ax.gif
gal kas rinks su 30off ar 25? paim2iau irgi batuku bent mazei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2016 03 19, 17:29)
O Jums leidžia mytoys pirkti? Man rašo, kad techninės problemos sad.gif

Strigo ir lagino taip pat.

Kai paziurejau savo info, kokiu prekiu kasike nebeliko, taip abynda. Grazuoles megztos suknytes, nerealus megztukas po kelis eur. Ot nu biggrin.gif

Neskite neitikusius i tema, MM nesugaudysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 19, 16:38)
Neskite neitikusius i tema, MM nesugaudysim biggrin.gif

MM su antkainiu bus. As negavau marskineliu berniukui kiek norejau. Gal dar kas priimtu. Atsiusciau krepseli greit, viskas suziureta jau is naujo biggrin.gif tinka ir be nuolaidu kodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 19 kovo 2016 - 16:43
Gal kas suselps nereikalinga Mytoys koduka? blush2.gif
Atsakyti
Gal galite imesti nuoroda kur vaikisku gertuviu ieskoti mytoys.de? Kazkada buvau radusi...
Atsakyti
panos bukit geros, nuoirkit kas man vaikui striuke uz 9,99eur lotuliukas.gif man daugiau absol nieko nereik. ir taip ziurejau kad apsimoketu ir kitaip, pilna spinta rubu biggrin.gif o striukes reikia biggrin.gif man tink ir be kodu.
Atsakyti
aš kodą atidaviau lotuliukas.gif
O tokių pigių prekių ir man prisireikė - pusė dienos svarsčiau reikia nereikia, prekės dinginėjo, visgi reikia (ligonė ne kaip kitaip) doh.gif
Ir nusipirkau be kodo su 10€ nuolaida, nes suma ne per didelė, tik žiūrėsime, ką gausime, nes kol kas sistemoje 0 rodo, o pinigai rezervuoti ax.gif
Atsakyti