Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Aš atrodo irgi keletą daikčiukų būsiu numažinusi smile.gif
Atsakyti
O koki de adresa naudojate, ar pirkde, ar e shop we drop?..kur palankiau?..nesu prisiregistravusi nei prie vieno..pirkau mytoysa i Lt su pirmo pirkimo kodu viena pati, nes bekraudama krepsi supratau, kad geriau brangiau nei likti be nieko blush2.gif ..ir tai keletas prekiu spejo dingti..o dabar bandziau dar kazka krauti, tai kol sukraunu kokias 4 prekes, kitos dingsta schmoll.gif ..zodziu sluoja mytoysa intensyviai..
Atsakyti
QUOTE(Garbane* @ 2016 03 19, 17:04)
O koki de adresa naudojate, ar pirkde, ar e shop we drop?..kur palankiau?..nesu prisiregistravusi nei prie vieno..pirkau mytoysa i Lt su pirmo pirkimo kodu viena pati, nes bekraudama krepsi supratau, kad geriau brangiau nei likti be nieko blush2.gif ..ir tai keletas prekiu spejo dingti..o dabar bandziau dar kazka krauti, tai kol sukraunu kokias 4 prekes, kitos dingsta schmoll.gif ..zodziu sluoja mytoysa intensyviai..

Kainos daugmaž vienodos, tiesiog pirkde Kaune sandėlis, už persiuntimą kitur reikia mokėti, jei nenori atsiimti Kaune,o eshopwedrop pristato prekes į Vilnių, paskui jei reikia, siunčia kitur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 19 kovo 2016 - 16:07
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 19, 17:02)
As kai drauges prijungiau (nes norisi ir jom, kad gautu gerom kainom), o plius svoris irgi susidare, itariu, nemenkas unsure.gif

Idomu, ar viska atsius. blush2.gif

Jauciu, busiu kai ka numazinus su rubais, tai galesim daryti cia turgu po siandien tokiu neapgalvotu pirkimu lotuliukas.gif Jau dabar ziuriu, kad reikejo dyzdzius kitus.. ech.. 92 dydi galesiu pardavineti (mergaiciu) ax.gif

Oi man 92 mergytei labai tiks thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 19, 17:06)
Kainos daugmaž vienodos, tiesiog pirkde Kaune sandėlis, už persiuntimą kitur reikia mokėti, jei nenori atsiimti Kaune,o eshopwedrop pristato prekes į Vilnių, paskui jei reikia, siunčia kitur

Super, aciu!..man aktualu Vilnius, tad pirkde atkrenta smile.gif
Atsakyti
Kas cia atsitiko su mytoys ? kas cia per kainos smile.gif))) ziuiu ir negaliu patiketi smile.gif)) ieve bet ir man dabar vel reiia smile.gif kas gali koduka duoti sad.gif(((
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 19 kovo 2016 - 16:12
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 19, 17:10)
Kas cia atsitiko su mytoys ? kas cia per kainos smile.gif))) ziuiu ir negaliu patiketi smile.gif)) ieve bet ir man dabar vel reiia smile.gif kas gali koduka duoti sad.gif(((

Manau ir be papildomų kodų kainos labai neblogos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 19, 16:12)
Manau ir be papildomų kodų kainos labai neblogos smile.gif

tikrai taip smile.gif vat ir as mastau , ar laukti kodo , ar griebti kol yra dydziai smile.gif o gal kas duos kouka vis delto smile.gif
Atsakyti
Mytoyse Velykos jau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 19, 16:02)
As kai drauges prijungiau (nes norisi ir jom, kad gautu gerom kainom), o plius svoris irgi susidare, itariu, nemenkas unsure.gif

Idomu, ar viska atsius. blush2.gif

Jauciu, busiu kai ka numazinus su rubais, tai galesim daryti cia turgu po siandien tokiu neapgalvotu pirkimu lotuliukas.gif Jau dabar ziuriu, kad reikejo dyzdzius kitus.. ech.. 92 dydi galesiu pardavineti (mergaiciu) ax.gif

Pilnas mazyliu psl bus nauju rubu. Mano sunus dar nemigdytas pietu per ta toysa blush2.gif
Atsakyti
Na ir adrenalino gavau, ypac kai kodus namie palieki, o cia toookios kainos.
Aciu pagelbejusiai mamytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Uz gerus pirkinius vacation4.gif
Atsakyti
Gal dar kas ieškot kompanijos - prisijungčiau prie Mytoys (tinka Klaipeda arba su persiuntimu)

Galėčiau pati parinkti BE KODO - neturiu
miestas - Palanga, persiųsiu
rašykit: puseliu@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lidusia: 19 kovo 2016 - 16:31