Aš atrodo irgi keletą daikčiukų būsiu numažinusi
O koki de adresa naudojate, ar pirkde, ar e shop we drop?..kur palankiau?..nesu prisiregistravusi nei prie vieno..pirkau mytoysa i Lt su pirmo pirkimo kodu viena pati, nes bekraudama krepsi supratau, kad geriau brangiau nei likti be nieko ..ir tai keletas prekiu spejo dingti..o dabar bandziau dar kazka krauti, tai kol sukraunu kokias 4 prekes, kitos dingsta ..zodziu sluoja mytoysa intensyviai..
QUOTE(Garbane* @ 2016 03 19, 17:04)
O koki de adresa naudojate, ar pirkde, ar e shop we drop?..kur palankiau?..nesu prisiregistravusi nei prie vieno..pirkau mytoysa i Lt su pirmo pirkimo kodu viena pati, nes bekraudama krepsi supratau, kad geriau brangiau nei likti be nieko ..ir tai keletas prekiu spejo dingti..o dabar bandziau dar kazka krauti, tai kol sukraunu kokias 4 prekes, kitos dingsta ..zodziu sluoja mytoysa intensyviai..
Kainos daugmaž vienodos, tiesiog pirkde Kaune sandėlis, už persiuntimą kitur reikia mokėti, jei nenori atsiimti Kaune,o eshopwedrop pristato prekes į Vilnių, paskui jei reikia, siunčia kitur
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 19, 17:02)
As kai drauges prijungiau (nes norisi ir jom, kad gautu gerom kainom), o plius svoris irgi susidare, itariu, nemenkas
Idomu, ar viska atsius.
Jauciu, busiu kai ka numazinus su rubais, tai galesim daryti cia turgu po siandien tokiu neapgalvotu pirkimu Jau dabar ziuriu, kad reikejo dyzdzius kitus.. ech.. 92 dydi galesiu pardavineti (mergaiciu)
Idomu, ar viska atsius.
Jauciu, busiu kai ka numazinus su rubais, tai galesim daryti cia turgu po siandien tokiu neapgalvotu pirkimu Jau dabar ziuriu, kad reikejo dyzdzius kitus.. ech.. 92 dydi galesiu pardavineti (mergaiciu)
Oi man 92 mergytei labai tiks
Papildyta:
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 19, 17:06)
Kainos daugmaž vienodos, tiesiog pirkde Kaune sandėlis, už persiuntimą kitur reikia mokėti, jei nenori atsiimti Kaune,o eshopwedrop pristato prekes į Vilnių, paskui jei reikia, siunčia kitur
Super, aciu!..man aktualu Vilnius, tad pirkde atkrenta
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 19, 17:10)
Kas cia atsitiko su mytoys ? kas cia per kainos ))) ziuiu ir negaliu patiketi )) ieve bet ir man dabar vel reiia kas gali koduka duoti (((
Manau ir be papildomų kodų kainos labai neblogos
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 19, 16:12)
Manau ir be papildomų kodų kainos labai neblogos
tikrai taip vat ir as mastau , ar laukti kodo , ar griebti kol yra dydziai o gal kas duos kouka vis delto
Mytoyse Velykos jau.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 19, 16:02)
As kai drauges prijungiau (nes norisi ir jom, kad gautu gerom kainom), o plius svoris irgi susidare, itariu, nemenkas
Idomu, ar viska atsius.
Idomu, ar viska atsius.
Pilnas mazyliu psl bus nauju rubu. Mano sunus dar nemigdytas pietu per ta toysa
Gal dar kas ieškot kompanijos - prisijungčiau prie Mytoys (tinka Klaipeda arba su persiuntimu)
Galėčiau pati parinkti BE KODO - neturiu
miestas - Palanga, persiųsiu
rašykit: puseliu@gmail.com
Galėčiau pati parinkti BE KODO - neturiu
miestas - Palanga, persiųsiu
rašykit: puseliu@gmail.com