Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(aijos @ 2016 03 19, 16:21)
Kur kuprines pigiai radot?  smile.gif As nieko pigaus nerandu

Aš iš viso ten nieko nerandu.

Panos, klausimas ne į temą. O jūs savo dviračius ženklinat policijoj? Yra prasmė? O gal apdraust galimą?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 03 19, 16:29)
Bet anksciau mytoys pagal dydzius nedarydavo kainu kaip amazonas

Tada jau daro. Žieminius sūnui žiūrėjau, 36 dydis 17 Eur, o 40 jau 99 Eur. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2016 03 19, 15:30)
gal dar kas nors renka Vilniuje mytoys.de krepšiuką su nuolaida ar be?  4u.gif

Atsakyti
Gal kuri dar turite Mytoys koduką 25% arba galėtų prijungti? Klaipėda, tiktų ir su persiuntimu. 4u.gif
Atsakyti
Pirmuokei tikriausiai nelabai tinkamos?
http://www.mytoys.de...ca02.20/4112636
http://www.mytoys.de...ca02.20/4112641
cia gal daugiau sportines g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 19, 16:42)
Labai sunku toki pirkima daryti, kai pigios prekes ir daug norinciu.
O dar dalies tikrai neatsius, manau..

Va va. As be jokiu kooperaciju ciupau 2 Columbios pukinius kombius po 8€ su centais, crocsus zieminius,columbios flysa ir sumokejau 26€ su siuntimu i Vokietija biggrin.gif
Kainos aisku ispudingos...Ecco zieminukai po 10€...nepagavau anei vienu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 19 kovo 2016 - 15:48
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 19, 15:48)
Va va. As be jokiu kooperaciju ciupau 2 Columbios pukinius kombius po 8€ su centais, crocsus zieminius,columbios flysa ir sumokejau 26€ su siuntimu i Vokietija biggrin.gif

Kelinta val cia tokiu geriu buvo? Per vokietija siusti pigiau?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 19, 16:48)
Kainos aisku ispudingos...Ecco zieminukai po 10€...nepagavau anei vienu cool.gif

Aš irgi į Vokietijos adresą nusiunčiau Mytoys siuntinuką, nes kol prikoperuočiau ką nors, tai pusės daiktų neliktų, pačios keli daiktai dingo bekraunant krepšį
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2016 03 19, 16:49)
Per vokietija siusti pigiau?

Na dėl pigumo nežinau, nes siunčiant į Vokietiją neprideda PVM skirtumo, vietinis siuntimas nemokamas, tad bus už svorį pagal firmų įkainius. Tiesiog prekes pagauti galima greičiau nemokant vienai už pristatymą į LT
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 03 19, 17:49)
Kelinta val cia tokiu geriu buvo? Per vokietija siusti pigiau?

Va ka tik biggrin.gif man parves,as ne per nuomos adresa
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 19, 16:53)
Aš irgi į Vokietijos adresą nusiunčiau Mytoys siuntinuką, nes kol prikoperuočiau ką nors, tai pusės daiktų neliktų, pačios keli daiktai dingo bekraunant krepšį
Papildyta:

Na dėl pigumo nežinau, nes siunčiant į Vokietiją neprideda PVM skirtumo, vietinis siuntimas nemokamas, tad bus už svorį pagal firmų įkainius. Tiesiog prekes pagauti galima greičiau nemokant vienai už pristatymą į LT

O kaži galima pas DE adresa viena kitai perrašyt prekes kaip PA tada dar pigiau gaunas. Mes su drauge viena kitai permetam ir dar išlošiam kelis eurus.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 19, 16:57)
O kaži galima pas DE adresa viena kitai perrašyt prekes kaip PA tada dar pigiau gaunas. Mes su drauge viena kitai permetam ir dar išlošiam kelis eurus.

Nežinau, nes jų paslaugomis dar nedaug naudojausi
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 19, 16:53)

As kai drauges prijungiau (nes norisi ir jom, kad gautu gerom kainom), o plius svoris irgi susidare, itariu, nemenkas unsure.gif

Idomu, ar viska atsius. blush2.gif

Jauciu, busiu kai ka numazinus su rubais, tai galesim daryti cia turgu po siandien tokiu neapgalvotu pirkimu lotuliukas.gif Jau dabar ziuriu, kad reikejo dyzdzius kitus.. ech.. 92 dydi galesiu pardavineti (mergaiciu) ax.gif
Atsakyti