Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos, labai noreciau mytoys koduko, galeciau parinkti uzsakyma. Arba gal kas prijungtu ir mane blush2.gif
Kaunas, tinka ir persiuntimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2016 03 19, 13:07)
o my toys galvoju imt neimt  g.gif ten new balancai iki 39 dydzio, bet maniskis tu batu jau turi,,,kazin 39 man tiktu  g.gif mano 38 bet tai suaugusiu ...

kiek pasitaikė man, new balance mažinti... dar gal nuo modelio priklauso
Atsakyti
Gal kas parinktų su kodu pirmam apsipirkimas siuntima sumažint? Ir be tu 30% kainos superines. Parinkciau ir aš bet pinigų koperuotam pirkimui neuzteks
Atsakyti
Kas primins mytoys primo apsipirkimo koda?..niekaip nerandu
Atsakyti
Laba diena. Gal aš čia ir nelabai į temą, bet čia verda gyvenimas biggrin.gif Gal kas turit besibaigiantį Seesam draudimo koduką. Grąžinčiau savo po savaitės. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2016 03 19, 13:08)
kiek pasitaikė man, new balance mažinti... dar gal nuo modelio priklauso

sau perku 8 dydi new balance , bet cia raso vaikiskas -bijau kad per siauri bus ...apseisiu
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 03 19, 13:09)
Gal kas parinktų su kodu pirmam apsipirkimas siuntima sumažint? Ir be tu 30% kainos superines. Parinkciau ir aš bet pinigų koperuotam pirkimui neuzteks

As prisideciau smile.gif pervesciau is anksto. Man tinka Kaunas ir Vilnius.

sitas netiktu pirmam pirkimui?

MYTNEUKUNDE8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 19 kovo 2016 - 12:20
kuprines gera kaina biggrin.gif
http://www.mirapodo....uctionPercental
Atsakyti
Gal priminsime, kaip ieškoti mytoys pirmo apsipirkimo kodo 10 e? Gal kas jau susiradot ir pasidalintumet?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 03 19, 13:21)
Gal priminsime, kaip ieškoti mytoys pirmo apsipirkimo kodo 10 e? Gal kas jau susiradot ir pasidalintumet?

uzsiregistruokit atsius i emeil 4u.gif
Atsakyti
Vilniuje jungciaus MYTOYS, arba pati parinkciau, jei koduka kas turi 4u.gif
Atsakyti
As blin ecco batu prisedejau dukrai, sumasciau kvaisa nexto paziuret, kol susidejau, blin batai visi is krepso dingo verysad.gif

gailiuos dabar doh.gif
Atsakyti