Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(linceka @ 2016 03 19, 11:32)
Viskas, Mergytės! iki 14:30 laukiu krepšiukų į lina.druskiene@gmail.com, išvažiuoju ir grįžtu - superku!.

neliks ka pirkti, viskas dingsta akyse, as jau be kodo pirkau, nes geriau ir buti negali biggrin.gif

new balance 9,99 blink.gif http://mytoys.scene7.com/is/image/myToys/e...g?$l$
Atsakyti
Mergaitės, atleiskite, kam neatrašiau - mytoys.de kodukas atiduotas, vakar dukrytė sunegalavo, nebuvo kada prie kompo sėdėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2016 03 18, 19:38)
Turiu mytoys kodus:
20 proc.rubams , batams iki 19.03
10 proc. nezinau kam  g.gif  ✉ Aufmachen! Ihr persönlicher 10% Gutschein zum Frühlingsstart wartet auf Sie! iki 24.03
rasykit, jei kam reikia  4u.gif

Dar turiu. 10 proc. Kaip supratau lauko zaislams- dviraciams, paspirtukams, supynems, nameliams ir pan.
Atsakyti
Sveikos, kas galetu perleisti 30% koda rybams ir batams?dekui 4u.gif
Atsakyti

Gal kas galite perleisti Mytoys koduka? Arba priimti sau krepseliu?
Atsakyti
Sveikos, merginos. Sakykit ar perkant is amazon.de yra siuntimo mokestis? Gal kas perkate ir man paimtumete? Geriau jei butumet is Klaipedos
Atsakyti
Gal kas priimtu prie mytoys.de? Buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(kripau @ 2016 03 19, 12:51)
Sveikos, merginos. Sakykit ar perkant is amazon.de yra siuntimo mokestis? Gal kas perkate ir man paimtumete? Geriau jei butumet is Klaipedos

yra siuntimo mokestis

Mergaites as su tuo paciu prasymu, labai noreciau mytoys koduko, galeciau parinkti nedideli uzsakyma. Arba gal kas prijungtu ir mane blush2.gif
Atsakyti
Manęs toysas nepamylėjo šį kartą. Arba tuo kodu kur kažkam daviau nieks neapsipirko.
Atsakyti
Gal kam pravers - Mytoys 15 proc. kodukas drabužiams ir avalynei BMIKL9K9DTXY Skelbiu čia, nes išlekiu, neturėsiu laiko persiūsti asmeniškai. Galioja lyg 2016-03-19
Atsakyti
o my toys galvoju imt neimt g.gif ten new balancai iki 39 dydzio, bet maniskis tu batu jau turi,,,kazin 39 man tiktu g.gif mano 38 bet tai suaugusiu ...
Atsakyti
QUOTE(kripau @ 2016 03 19, 12:51)

Į lt yra. Siunčiant į Vokietiją, dažnai siunčia nemokamai. Reikia dėti prekę į krepšelį ir žiūrėti mokestį
Atsakyti