Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(widusia @ 2016 03 19, 08:40)
o SALE prekems galioja -30% kodukas?

Gal kitos mamos dar gali pasidalinti patirtimi, kokioms dar prekytėms galioja rūbų/batų kodas? Ar galioja SALE prekėms, dviratukams?
Mat patikrinti ir išmesti iš daiktelių iš krepšiuko nebegalėčiau, kodukas nebeveiks. Mamos turėdavo atskirų kodukų: viskam -30%.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linceka: 19 kovo 2016 - 08:37
QUOTE(linceka @ 2016 03 19, 09:35)
Gal kitos mamos dar gali pasidalinti patirtimi, kokioms dar prekytėms galioja rūbų/batų kodas? Ar galioja SALE prekėms, dviratukams?
Mat patikrinti ir išmesti iš daiktelių iš krepšiuko nebegalėčiau, kodukas nebeveiks. Mamos turėdavo atskirų kodukų: viskam -30%.

Man aktualu SALE batukams, ar taiko papildomai dar -30% nuolaida, nes jau prisisvajojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(widusia @ 2016 03 19, 09:44)
Man aktualu SALE batukams, ar taiko papildomai dar -30% nuolaida, nes jau prisisvajojau biggrin.gif

Galvočiau, kad turi taikyti, nes tai rūbai ir batai - tad šiai grupei turi taikyti, nesvarbu, ar sale, ar ne. Nes buvo anksčiau mano kelios prekės su nuolaida, bet ne SALE, tai joms taikė.
Gal dar kitos narės, kurios dažnai pirkdavo pasakys, palaukim:)
Atsakyti
gal kas mytoys rubams ir batams mytoys nenaudos kodo ir galite padovanoti?
Atsakyti
QUOTE(linceka @ 2016 03 19, 00:44)
Renku mytoys.de su -30% rūbams, batams krepšiukui iki 300 eur. Kas norit jungtis, siųskit man į lina.druskiene@gmail.com, planuoju pirkti 21 val.  Columbia sniego batai 20 eur be nuolaidos. Galit jungtis ir iš kitų miestų, siunčiu LPExpress už 1 eur. Kokioms prekėms tokie kodukai galioja, gal mūsų dažnai perkančios narės gali patarti, pažiūrėt negaliu, nes anuliuojasi po prasukimo. Galiodavo paspirtukams, bet ar tebegalioja?! g.gif
Pervesti prašysiu po pirkimo 4u.gif

Kažin riedučiams taiko? Prisijungčiau
Atsakyti
sveikos, gal kas pirksite iš amazon.de? prisijungčiau, tinka ir persiuntinimas per lpexpress terminalą, jei ne Kaunas.
Atsakyti
O tie 30 proc kodai gi galiodavo hudora paspirtukams?
Atsakyti
Gal kas galit mytoys koduka rubu , batu perleisti blush2.gif
Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
merginos jei rasit kur gera kaina dviracius -saukit ax.gif vaikas savo pardave-reik skubiai -nuejom ir mes i parduotuve ...kainos zveriskos jau tokiam didesniam vaikui g.gif norisi lengvo, su begiais ir shimano detalem -toki turejom,pardavem nes jau mazas ugiui, o dabar tektu paklot ko ne 350 euru -pigesniu nematau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 19 kovo 2016 - 09:29
QUOTE(zeneta @ 2016 03 19, 10:26)
merginos jei rasit kur gera kaina dviracius -saukit  ax.gif vaikas savo pardave-reik skubiai  -nuejom ir mes i parduotuve ...kainos zveriskos jau tokiam didesniam vaikui  g.gif norisi lengvo, su begiais ir shimano detalem -toki turejom,pardavem nes mazas ugiui,  o dabar tektu paklot ko ne 350 euru -pigesniu nematau  g.gif

O kur radai už 350? biggrin.gif
Aš žmonišką radau tik už 449€ biggrin.gif

Tėtis dabar Olanduose rado Alpina ledinį. Kaina 349€. Sakė apsitaškiau seilėm ir išbėgau iš pardės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 19, 10:29)
O kur radai už 350? biggrin.gif
Aš žmonišką radau tik už 449€ biggrin.gif

Tėtis dabar Olanduose rado Alpina ledinį. Kaina 349€. Sakė apsitaškiau seilėm ir išbėgau iš pardės  lotuliukas.gif

amazon de ..bet tai cia brangu vaikui kuriam dar tik 9 metai...mes jau ziurejom nu su ugiu 154-156 reikia kaip supratau jau paaugluisko dviracio g.gif bent kai patare pirkt kalnu dvirati, nes jis universalesnis-galima drasiai ir per bortus vazinet .. o lengvas anglies pluosto dvitatis isvis pasakas kainuoja...
idomu kaip tie Sprint dviratukai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 19 kovo 2016 - 09:37
QUOTE(zeneta @ 2016 03 19, 10:30)
amazon de ..bet tai cia brangu vaikui kuriam dar tik 9 metai...mes jau ziurejom nu su ugiu 154-156 reikia kaip supratau jau paaugluisko dviracio  g.gif bent kai patare pirkt kalnu dvirati, nes jis universalesnis-galima drasiai ir per bortus vazinet ..

Aš bet kokio pirkt bele pigus irgi nenoriu. Noriu kad važiuotų normaliai o ne taisykloj nuolat stovėtų. Nu bet kodėl jie zarazos tokie brangūs verysad.gif

Man tie Alpina nuostabūs iki begalybės ir amerikoniški Scott'ai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 19 kovo 2016 - 09:35