Sveikos. Nežinau kur pakalusti, todėl rašau čia. Gal kuri žinote kodėl neleidžia prisiregistruoti aliexpres puslapy. Nrtinka kažko elpaštas, išmeta tokia žinutę; Your request for verification E-mail is too frequent, please retry it later??
Renku mytoys.de su -30% rūbams, batams krepšiukui iki 300 eur. Kas norit jungtis, siųskit man į lina.druskiene@gmail.com, planuoju pirkti 21 val. Columbia sniego batai 20 eur be nuolaidos. Galit jungtis ir iš kitų miestų, siunčiu LPExpress už 1 eur. Kokioms prekėms tokie kodukai galioja, gal mūsų dažnai perkančios narės gali patarti, pažiūrėt negaliu, nes anuliuojasi po prasukimo. Galiodavo paspirtukams, bet ar tebegalioja?! Pervesti prašysiu po pirkimo
Renku mytoys.de su -30% rūbams, batams krepšiukui iki 300 eur. Kas norit jungtis, siųskit man į lina.druskiene@gmail.com, planuoju pirkti 21 val. Columbia sniego batai 20 eur be nuolaidos. Galit jungtis ir iš kitų miestų, siunčiu LPExpress už 1 eur. Kokioms prekėms tokie kodukai galioja, gal mūsų dažnai perkančios narės gali patarti, pažiūrėt negaliu, nes anuliuojasi po prasukimo. Galiodavo paspirtukams, bet ar tebegalioja?! Pervesti prašysiu po pirkimo
Užregistravus siuntą per portalus - S,L dydžio siuntos kaina 1.55 eur, didžiausia XL siunta nekainuoja daugiau 2 eur, tai 0.50 ct dovanoju, nes jungėsi žmonės siuntimui . Siuntas visuomet siunčiu tik registruotas, nes kainos neregistravus - žymiai didesnės.
aciu, sias ir pirksiu, kita nare taip pat sitas rekomendavo kaip gerai, kad cia galim atrasti tai, ko reikia, bet pats dar nebandes ir nezinai kokybes. Gera ta musu palata