Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (6)

Ar čia man vienai atrodo, kad anakure- ex emiljana? Rašymo braižas identiškas, nepaslėpsi niekaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 03 19, 14:01)
Na, bet užtat šiemet Sergūniai šalys grąžins skolą už praėjusius metus smile.gif

Nu kokia skola, dievuliau, atsipeikekit doh.gif
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 03 19, 15:51)
Ar čia man vienai atrodo, kad anakure- ex emiljana? Rašymo braižas identiškas, nepaslėpsi niekaip biggrin.gif

Kad trolis, botas, tai vienareiksmiskai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 03 19, 17:00)

Kad trolis, botas, tai vienareiksmiskai.

drinks_cheers.gif
Maziau demesio klounui skirsim, maziau entuziazmo klounui bus savo nusibodusius numerius rodyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 03 19, 16:00)
Nu kokia skola, dievuliau, atsipeikekit doh.gif

Taip įsitikinę kitų šalių žmonės, o mes jų įsitikinimų nepakeisime smile.gif Daugumai iš jų juk nesvarbu natos, jie net neatkreipė dėmesio, kad dėl beprotiško jaudinimosi buvo klaidų, kurias matė, pavyzdžiui, Čivilytė.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 03 19, 17:47)
Taip įsitikinę kitų šalių žmonės, o mes jų įsitikinimų nepakeisime smile.gif Daugumai iš jų juk nesvarbu natos, jie net neatkreipė dėmesio, kad dėl beprotiško jaudinimosi buvo klaidų, kurias matė, pavyzdžiui, Čivilytė.

Iš kur ištraukėte tokią nesąmonę? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 19, 13:10)
Galima manyti, kad patys rusai visai nekaltai išdelegavo tokią manipuliacinę ir "jautrią" dainą apie visuotinę taiką su alpstančia gulbe priešaky ax.gif

Šiandien per lrt 21:00h rodys specialią laidą apie artėjančią Euroviziją. Aptarinės konkurentus ir spėlios, kurią vietą Donis galimai užims.

Galima ir nemanyti, aišku, bet jei Europai patiko, tai?.. Juk tai europiečių konkursas. Jums nepatiko, jūs nebalsuojat. Paprasta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 19, 13:27)
Būtent. Tas pats lyg kokia neonacių grupė su Hitlerio atvaizdu ant drabužių dainuotų dainą apie meilę žydams ir sakytų: "kur jūs čia politiką matote?" ax.gif

Bet pas ją jokios simbolikos nebuvo, tai tik jūsų interpretacijos smile.gif Čia taip pat kaip mano vaikas turi ala koloradinę gumytę. Man tai paprasta gumytė ir tiek. Turi ir daugiau drabužių su oranžine spalva ir ta gumytė dera, be to ji buvo rinkinyje, tai ką, turėčiau išmesti, kad kažkas kažkam ten rodosi? Juk tai gumytė, ji nieko neskriaudžia. Kaip ir ta balta Polina regis nieko nenuskriaudė, jei laisva vaikšto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 03 19, 17:47)

Kaip dabar statymai? Kas laimi?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 19, 17:58)
Kaip dabar statymai? Kas laimi?

Kol kas nuo vakar dienos jokių pasikeitimų, gal vėliau vakare kas nors keisis arba ne, gal jau nusistovėjo. Keisti sustatymai, keista, kad Švedija ir Kroatija, atitinkamai 2 ir 3 vietose, gal tikrai švedų daina kažkokia ypatinga, kad taip aukštai vertinama smile.gif, aš tik nesuprantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 19 kovo 2016 - 18:07
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 19, 17:58)
Čia taip pat kaip mano vaikas turi ala koloradinę gumytę.

Galima paklausti? Visiškai ne į temą, nu bet knieti, nors tu ką lotuliukas.gif Jūs, sakydama "mano vaikas", turite omeny tikrą vaiką ar šuniuką? Jei ką, neužpykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 19, 18:58)
Kaip ir ta balta Polina regis nieko nenuskriaudė, jei laisva vaikšto smile.gif
Papildyta:

Na...vaiksciojimas laisvej nereiskia,kad nieko nenuskriaude g.gif . Polinos tevynainis ir daugkartinis rinkimu i caro sosta nugaletojas taip pat laisvas vaiksto(kol kas)o dar jis plikom rankom nugali meska,joja ant laukinio mustango,imusa visus ivarcius ledo ritulio varzybose,groja fortepionu(net dviem pirstais),dainuoja Balse,graziai fotografuojasi su darzelinukais ant keliu...ir su asara balse sako kalbas apie taika pasaulyje gun_smilie.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietinga: 19 kovo 2016 - 18:20
Gal būtų galima Eurovizijos temos nešiukšlinti purvina politika? Ar neturite apie ką rašyti, kodėl nieko, jokios informacijos, neparašote apie Eurovizijo dainininkus? Norėčiau, administratorės paprašyti, kad trintų komentarus, kurie susiję su politika, juk politikavimui yra atskiros temos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 19 kovo 2016 - 18:40
QUOTE(Anakure @ 2016 03 18, 12:38)
Senas Lazarevo dainos vaizdo įrašas, tik pastebėjau, nors rusai ir didelė tauta, bet neatspari svetimoms įtakoms, dar labiau paveikta nei maža lietuvių tauta
https://www.youtube....h?v=GGuC_0HBNVM

o kodėl turėtų?? kiek pamenu, Sergėjus visai netrumpai kažkur užsieny gyvenęs, ir ačiū Dievui, matyt susipažinęs su kokybiška muzika...

QUOTE(tuktuk @ 2016 03 18, 16:30)
Jūs rimtai? blink.gif
---
Nesakau, kad ši daina prasta, bet ne mano skonio. Iš rusiškų man labiau, pavyzdžiui, tokia wub.gif
https://www.youtube....h?v=OyAGfsRMFF0
---
Man asmeniškai nepatinka, kai padaro šitaip. Aš už tai, kad dainas dainuotų originalo kalba rolleyes.gif

kokia graži wub.gif man labai graži šita jos: https://www.youtube....h?v=snf7q-X468A
----
drinks_cheers.gif man irgi žiauriai nepatinka

QUOTE(Monmorensis @ 2016 03 18, 17:42)
geros rusiškos muzikos tikrai yra, ir ne taip jau mažai. tik su EV ji neturi nieko bendra ir niekada neturės.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kaip ir bet kokioj kitoj šaly smile.gif

QUOTE(Pink Pepper @ 2016 03 18, 17:51)
Kažkas vinted parašė Jurgio Didžiulio citatą, tai atnešu:

"My wife wanted to take part in #Eurovision this year with a truly beautiful song she wrote a while back. I thought that was the same as tossing expensive "foie gras" at a pack of ravenous, savage animals and asking them to savour it. In the aftermath, its this other beautiful song I wrote about her fragility as an artist, that rings loud in my head (&)"

Nu žmonytę reikia visad palaikyti, suprantu. Bet jau kai pradeda apie perlų žarstymą kiaulėms, tai biggrin.gif

jetus, nu turėtų bent orumo nenusirist iki "smėlio dėžės" lygio doh.gif

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 19, 13:27)
Būtent. Tas pats lyg kokia neonacių grupė su Hitlerio atvaizdu ant drabužių dainuotų dainą apie meilę žydams ir sakytų: "kur jūs čia politiką matote?" ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif taikliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kam smalsu, praėjusių metu Eurovizijos antros vietos nugalėtojos koncertas tiesiogiai. Buvo daug reklamos, bet nematau kažko ypatingo, nepalyginsi su Lazarevo rengiamais šou, tik simfoninis orkestras, o scena tuštoka
https://www.periscop...3/1lDGLELbqwQJm
Atsakyti