Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (6)

Tai tam atviruke netik seima bus. Man asmeniskai grazu. smile.gif http://oikotimes.com...stcard-filming/
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 04 05, 16:14)
Šiandien statymuose: Lietuva iš 26 pakilo į 24 vietą ir išstūmė Airiją į 25, Baltarusija -iš 36 į 35, į žemesnę vietą nustūmė Šveicariją. Kipras dar vakar kristelėjo vieta žemyn- iš 14 į 15, dabar 14 vietoje yra Italija. Didžioji Britanija iš 25 nukrito į 27.

KOKIA NESAMONĖ
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 04 05, 16:00)
Kam čia kliuvo, kad Donis  videokipe su žiedu filmavosi, a?  tongue.gif

biggrin.gif kas beliko po tokio muzikinio klipo, tik reabilituotis ir paaiškinti realią žiedo prasmę. Man šis vaizdelis mielesnis.
Atsakyti
Mane kažkuo labai Azerbaidžanas kabina ax.gif Tikrai apsidžiaugčiau jei laimėtų smile.gif O dėl Donato nesirodymo aš manau, kad jam turas kiša koją g.gif Praeitų metų estas ir norvegas buvo ooj wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 04 05, 14:30)
Klausau toliau. Oi, nesakykit net, švedukas už britus žyyyyyymiai prasčiau  blush2.gif  Man. Net ne ta svorio kategorija  blush2.gif  blush2.gif Kaip visgi skoniai nesutampa... Jei iš tos ištraukos įmestos, nesuprantu, kaip šveduks prie lyderių gali būti ?  blink.gif 

O man kaip gaivaus oro gurksnis. Lengva, bet nebanalu, siuolaikiska, savita. Man daina is pirmo karto patiko. LABAI. Tris dainas ir teklausau (FR, SW ir ciut ISP).
Penketuke, speju, bus:
(Tvarka atsitiktine) 1. Svedc 2. Ruskis 3. Prancuzioks 4. Ispanike 5. Aaaa ne visas dainas dar zinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 balandžio 2016 - 22:56
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 04 05, 22:54)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 04 05, 22:54)
O man kaip gaivaus oro gurksnis.

Va va, tą patį pagalvojau, kai švedų finalą žiūrėjau. Jis labai iš kitų išsiskyrė. Jei ir Eurovizijoje dauguma ant scenos visokius triukus rodys, išsiskirs ir ten. Nežinau, man jau nusibodo tie visi overstaged ir overproduced pasirodymai. Toks įspūdis, kad visi tik ir varžosi kas kokią durnesnę idėją sugalvos - kas plikas, kas su vilkais, o man jau norisi, kad tiesiog atsistotų ir padainuotų. Tiesa, šiais metais beveik neklausiau eurovizinių dainų, tik kelias (noriu, kad pačią Euroviziją būtų įdomiau žiūrėti) - švedą, Donatą, italę, airį, anglus (tų tai iki galo neištvėriau blush2.gif), tai dar italė patiko. O mano vaikas su savo klasiokėmis tai ir toliau nuo švedo lydosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Jūs man atsakykite. Už ką ruskis pirmauja lažybose??? Daina kažkokia balagan unlimited. Jis man, asmeniškai, nežinomas. Tai už ką?
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2016 04 06, 09:11)
Jūs man atsakykite. Už ką ruskis pirmauja lažybose??? Daina kažkokia balagan unlimited. Jis man, asmeniškai, nežinomas. Tai už ką?

Todėl kad rusas mirksiukas.gif. Kai kurios šalys lažybų topuose buvo jau tada, kai dar buvo neaišku nei kas joms atstovaus, nei kokią dainą dainuos. Skaičiau, kad ten labai atsižvelgiama į tai, kaip už tas šalis paprastai yra balsuojama ir pan. O Rusijai balsai iš jos vasalų yra garantuoti, nesvarbu kokią dainą ji besiųstų.
Atsakyti
Man siemet didziausias netiketumas, kad Prancuzija issirinko tokia gera daina, palyginus kokias siusdavo anksciau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 04 06, 16:58)
Man siemet didziausias netiketumas, kad Prancuzija issirinko tokia gera daina, palyginus  kokias siusdavo anksciau. smile.gif

Kas visada Prancūzijos dainos geros būdavo, bent jau man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 04 06, 17:13)
Kas visada Prancūzijos dainos geros būdavo, bent jau man smile.gif

Man tai ne. smile.gif Perkraciau atminti ir neprisiminiau nei vienos eurovizines prancuzu dainos is paskutinio desitmecio, na gal tik ta juokinga dainele apie usus. bigsmile.gif O siaip praskambedavo ir tiek. O siemet pasistenge. smile.gif Vyrukas simpatiskas. ax.gif Bet jei reiktu rinktis tarp jo ir mano vengro rinkciausi vengra. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ner4Leo: 06 balandžio 2016 - 16:34