Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (6)

QUOTE(Ingėnas @ 2016 04 05, 14:30)
Baltarusis man atrodo žymiai geriau, nei įsivaizdavau  Kai kuriose vietose netgi visai gerai (ai, nu tas mano skonis, tai žinot
----

Vengrija... Nebuvau girdėjusi. Per trumpa ištrauka, kad spręst. Bet tikrai turi potencialo. Manau, kad patiks man.

Ispanė pati iš savęs įdomi. Bet tokia muzika tai manęs nežavi  blush2.gif  blush2.gif

San Marinas tai gal vyresnei publikai? Arba reikia nuotaikos atitinkamos. Kartais matyt  sueitų.

Aha, garsiai nesakiau blush2.gif ale man kai kuriose to video iš Latvijos vietose visai simpatiškas pasirodė biggrin.gif
---

Man Vengrija ir Ispanija pradeda patikt smile.gif
O San Marinas tai man visai įdomus kažkuo biggrin.gif Bet klipas žymiai geriau žiūrisi nei vaizdelis scenoje biggrin.gif

Estukas šiais metais turbūt nebus taip aukštai kaip pernai. Man ta daina vietomis kaip ir nebloga, bet vietomis kažko dar trūksta.
Atsakyti
O čia toms, kurios neabejingos prOncūzo kerams brunette.gif Labai fainas duetas Prancūzijos Voice karsta.gif

https://www.youtube....h?v=Tpq6V1mxLZc
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 05 balandžio 2016 - 14:03
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 05, 13:46)
Aha, garsiai nesakiau  ale man kai kuriose to video iš Latvijos vietose visai simpatiškas pasirodė
---

O San Marinas tai man visai įdomus kažkuo  Bet klipas žymiai geriau žiūrisi nei vaizdelis scenoje

------
Estukas šiais metais turbūt nebus taip aukštai kaip pernai. Man ta daina vietomis kaip ir nebloga, bet vietomis kažko dar trūksta.

tame video, kur vaikščiojo, man irgi smile.gif drinks_cheers.gif
tik paskui kai visi dainavo (ir Justuks, kur sakiau, kad nežiūrėt doh.gif ), tai ir baltarusis kažkoks ne toks atrodė... gal apsirūkė jie ten ko nors biggrin.gif g.gif

-------

tai turbūt, kad įdomu drinks_cheers.gif bet aš viso video dar nemačiau (neskubu žiūrėt blush2.gif , neturiu kada blush2.gif blush2.gif blush2.gif )

čia ir bus tas cohen'iškas, kaip supratau? nes primena tai labai dainavimo maniera ir stiliuks
-----

tai va, kad pas estuką yra tų nykių vietų... nors dainos ir jo pačio tikrai nenurašau. gyvai dainuojant gal dar nė nemačiau (nepamenu, galėjau ir matyt, nes jį biškutį prazondavus buvau smile.gif ).

QUOTE(tuktuk @ 2016 04 05, 14:03)
O čia toms, kurios neabejingos prOncūzo kerams brunette.gif Labai fainas duetas Prancūzijos Voice karsta.gif

https://www.youtube....h?v=Tpq6V1mxLZc

jau pakomentavau kitur 4u.gif

čia tik vienu žodžiu apibūdinsiu: pasaka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 05 balandžio 2016 - 14:11
QUOTE(Ingėnas @ 2016 04 05, 15:10)
tik paskui kai visi dainavo (ir Justuks, kur sakiau, kad nežiūrėt doh.gif ), tai ir baltarusis kažkoks ne toks atrodė... gal apsirūkė jie ten ko nors  biggrin.gif  g.gif

-------

čia ir bus tas cohen'iškas, kaip supratau? nes primena tai labai dainavimo maniera ir stiliuks

negali žinot ką jie ten veikė laugh.gif

Aš pamąsčiau, kad šiais metais (kaip niekad) labai daug EV dainų perklausiau iš anksto.

----

Aha, tas pats drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 05 balandžio 2016 - 14:42
kolkas Italijos man niekas ''nenumušė'' schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 05, 14:42)
negali žinot ką jie ten veikė laugh.gif

tai gal dėl tos priežasties (tų visų jų išdaigų numanomų biggrin.gif ) Doncė ir nevažiavo biggrin.gif

tai juk jis sveikuolis, tai kaip jam su tokiais paplaukusiais susidėt biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šiandien statymuose: Lietuva iš 26 pakilo į 24 vietą ir išstūmė Airiją į 25, Baltarusija -iš 36 į 35, į žemesnę vietą nustūmė Šveicariją. Kipras dar vakar kristelėjo vieta žemyn- iš 14 į 15, dabar 14 vietoje yra Italija. Didžioji Britanija iš 25 nukrito į 27.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 05 balandžio 2016 - 15:18
QUOTE(Anakure @ 2016 04 05, 16:14)
Šiandien statymuose: Lietuva iš 26 pakilo į 24 vietą ir išstūmė Airiją į 25, Baltarusija -iš 36 į 35, į žemesnę vietą nustūmė Šveicariją. Kipras dar vakar kristelėjo vieta žemyn- iš 14 į 15, dabar 14 vietoje yra Italija. Didžioji Britanija iš 25 nukrito į 27.

Na va pagaliau geros zinios. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 05, 13:35)
Kaip prisijuokiau laugh.gif Ale su San Marinu jau ten gal biškį per daug blush2.gif  biggrin.gif

--

Man įdomu, ar dalyvaus mūsų Donatas balandžio 9 tame šou kasmet prieš EV vykstančiame Amsterdame, kur susirenka visi atstovai pasireklamuot. Kažkaip Donio neužmačiau sąrašuose g.gif
Ir Latvijoje kažkodėl nebuvo. Negi nekvietė? Kažkaip sunku patikėt. Nesuprantu kodėl praleidžia tokias progas g.gif

Balandzio 2d. kaip supratau is jo facebooko postu jis koncertavo Londone, paskui kure, o gal vis dar kuria savo postcard`a, penktadieni turi konca Plungej, tai sestadieni kazin ar dalyvaus Amsterdame, o gal? g.gif
Atsakyti
Kam čia kliuvo, kad Donis videokipe su žiedu filmavosi, a? tongue.gif
http://www.15min.lt/...dele-124-606141
Nebalsuos jaunos mergelės už jį, oi ne- reikėjo geriau apsimesti jaunikliu, būtų buvę daugiau naudos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 04 05, 17:00)
Kam čia kliuvo, kad Donis  videokipe su žiedu filmavosi, a?  tongue.gif
Nebalsuos jaunos mergelės už jį, oi ne- reikėjo geriau apsimesti jaunikliu, būtų buvę daugiau naudos.  biggrin.gif

Tai kai kurie jo fanai jau zino kad jis vedes ir turi vaika. smile.gif Nieko apsipras ir pabalsuos, jei nejaunos mergaites, tai jaunos mamytes. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 04 05, 17:06)
Tai kai kurie jo fanai jau zino kad jis vedes ir turi vaika. smile.gif Nieko apsipras ir pabalsuos, jei nejaunos mergaites, tai jaunos mamytes. smile.gif

Dėl pastarųjų aš irgi neabejoju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 04 05, 17:00)
Kam čia kliuvo, kad Donis  videokipe su žiedu filmavosi, a?  tongue.gif
Nebalsuos jaunos mergelės už jį, oi ne- reikėjo geriau apsimesti jaunikliu, būtų buvę daugiau naudos.  biggrin.gif

"Lietuvą reprezentuosiančiame „atviruke“ " . Nereikėjo čia tos šeimos kišti.
Atsakyti