Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (6)

QUOTE(oziarage @ 2016 04 03, 06:50)
Nežinau, bet, manau, kad Donatui EV reikia TŲ šokėjų, kurie šoka jo ture. Labai jam tinka su jais šokti, gerai scenoje visi atrodo.

Taip, su šokėjais atrodo geriau. Bet vėl viskas į pinigus atsiremia. Tiems žmonėms reikia apmokėti kelionę, darbą ir t.t.

QUOTE(Monteverte @ 2016 04 03, 10:01)
Iš kur tokia info? smile.gif

Aš gi sakau, kad tik mano asmeninė nuomonė. Patinka stebėti žmones ir skaityti veidus, analizuoti smulkmenas ir aiškintis, ką jos reiškia.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2016 04 03, 07:50)
Donato koncerto ataskaita wink.gif
Gyvai iki šiol nebuvau jo mačiusi ir girdėjusi. Tai tik dar labiau įsitikinau, kad tai nuostabus žmogus, turintis visas savybes tapti didele žvaigžde.
Atsisitojo ant scenos 19.10, dainavo gyvai ir šoko iki 21 val. Su dviem 2-3 min pertraukėlėm kol rūbus keitė. Šokėjai jo nerealūs, akių negalėjau atitraukti. Koks atsidavimas darbui...
Žinot ką, Donatas nė karto negriebė sau už klyno biggrin.gif
Savo EV dainą jis dainavo po Love is blind. Visa salė nusčiuvus klausėsi, lyg analizuotų kaip ir kas čia su ta daina biggrin.gif Sudainavo be jokių fokusų smile.gif Lyg repeticoja būtų smile.gif Padainavęs pašnekėjo apie tai, kad su Love is blind išvažiavo į EV tik įgyvendinti vaikystės svajonę, o šiais metais važiuoja laimėti ir t.t. Tada pasakė, kad jam labai reikia palaikymo ir, kad juo tikėtume, kad viskas bus gerai smile.gif
Nežinau, bet, manau, kad Donatui EV reikia TŲ šokėjų, kurie šoka jo ture. Labai jam tinka su jais šokti, gerai scenoje visi atrodo.
Ataskaitos pabaiga smile.gif

Aciu uz ataskaita. mirksiukas.gif Jauciu gyvai ziurint ir klausant visai kitaip nei per TV. smile.gif Ziurejau jo konca per tv tai ir tai paliko ispudi o gyvai jauciu visai suzavetu.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 04 03, 02:04)
ai, dabar prisiminiau, latviukas rašė FB, kad kažkur tris naujas dainas dainuos. Berods tris. Tai laabai įdomu būtų išgirst. Vis tikiuosi, gal įmes kartais į youtube. Būtų protinga  blush2.gif

Aha, įdomu būtų. Manau, turėtų įmest, ypač prieš EV jam juk reklama būtų smile.gif

QUOTE(Lėja... @ 2016 04 03, 07:22)
o tai jau Stigučio nebemyli?

Palaukit, o kas tas Stigas? Aš tik šitą žinau biggrin.gif

user posted image

QUOTE(ramyra @ 2016 04 03, 10:06)
Prancūzas labai charizmatiškas. Toks vyrų tipas, kad gali lipt tiesiai iš lovos, vilktis paprasčiausią maikę, ir visos moterys apsals. Tokiam nereikia nei įmantrių bliuzonų, nei šviesintų sruogų. Nes pirmam plane jis, o apranga - antraeilis dalykas.
<...>

drinks_cheers.gif biggrin.gif

Nu tos jūsų analizės ir įžvalgos thumbup.gif Galėtumėt traktatus rašyt lotuliukas.gif

Ai, beje, kas dėl sporto, tai skaičiau jo vieną interviu, tai sakė dabar prieš EV labai sportuoja ir žiūri ką valgo (nu matosi, kad pakritęs svoris, kai palygini su ankstesnėm nuotraukom) Dabartinė jo forma man gera atrodo - nei per plonas, nei per stambus. Žodžiu, pasistengė dėl manęs blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 03, 13:18)

Praėjusių metų estas gi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 03 balandžio 2016 - 12:50
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 04 03, 13:50)
Praėjusių metų estas gi ax.gif

aaaaai, nu ot višta doh.gif lotuliukas.gif Estuką aš gi irgi baisiai mylėjau wub.gif blush2.gif
( Man kaip Stig'as, taip iš karto tas iš "Top gear" laidos biggrin.gif )
Atsakyti
Lyginant su balandžio 1 d., šiandien statymuose Prancūzija iš 3 vietos išstūmė Australiją į 4 vietą, Ukraina vėl š 7 pakilo į 6 vietą, Baltarusija iš 38 vietos pakilo į 35 vietą, bet trumpam, po kažkiek laiko nukrito į 36 vietą. Tik Lietuva stabiliai stovi 26 vietoje.
Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2016 04 03, 06:50)
Žinot ką, Donatas nė karto negriebė sau už klyno biggrin.gif

Tai negerai, vis kažką turėjo kas žmones domino ir apie ką jie kalbėjo, o kas dabar įdomaus liko?
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 04 03, 14:01)
Lyginant su balandžio 1 d., šiandien statymuose Prancūzija iš 3 vietos išstūmė Australiją į 4 vietą, Ukraina vėl š 7 pakilo į 6 vietą, Baltarusija iš 38 vietos pakilo į 35 vietą,  bet trumpam, po kažkiek laiko nukrito į 36 vietą. Tik Lietuva stabiliai stovi 26 vietoje.

O pirmoje vis dar Rusija? Negi nelaimės kas nors įdomesnio? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 04 03, 14:01)

Tai negerai, vis kažką turėjo kas žmones domino ir apie ką jie kalbėjo, o kas dabar įdomaus liko?

Tai, kad jis ne Pilvelytė ir už tave kokį 100000 kartų klausomesnis, skaitomesnis!
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 03, 15:51)
O pirmoje vis dar Rusija? Negi nelaimės kas nors įdomesnio? unsure.gif

Rusas pirmoje, švedas antroje, prancūzas trečioje - pirmas tris vietas vyrai okupavo.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2016 04 03, 17:34)
Tai, kad jis ne Pilvelytė

hihihi.gif thumbup.gif

Anakure - tai jūs džiaukitės, kad jau už klyno nebesiima, reiškia įsiklauso į pastabas vyrukas, ne kietakaktis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 03 balandžio 2016 - 17:26
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 03, 12:18)

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Tuktuk, aš tau supakuosiu bilobilio atsargas, gerai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 04 03, 19:05)
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Tuktuk, aš tau supakuosiu bilobilio atsargas, gerai? biggrin.gif

nu gal ir ne pro šalį būtų blush2.gif
Aš kadangi Stigą jau n metų žinau kaip tą veikėją su baltu šalmu, tai man jau tas vardas būtent su juo ir suaugęs laugh.gif
Atsakyti