Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (6)

QUOTE(ramyra @ 2016 04 01, 18:56)
Aš viena ausim girdėjau, kad jis kategoriškai atsisakė nusiimt žiedą. Iš meilės Veronikai.

Bet eiliniam užsienio žiūrovui, kuris nežino apie jo meilę Veronikai, taip ir atrodo. Eina nakčia nuliūdęs vaikinas. Akim asfaltą glosto, kedu akmenuką paspiria. Mol, su žmona susipyko, uošvienė daėdė, o gal po vaiko gimimo žmona atšalo. O čia prie baro dūmą traukią blondė su plėšytom padkelnėm. Ir be sijono, tik su trusikais. Va čia tai nušvitimas. Va čia šiltos moteriškos rankos. Įlindo jis paskui ją į kažkokį rūsį, palei lubas vamzdžiai išvedžioti. Baras ne iš brangiųjų, nes vietoj dekoracijų tik balionų nusipirkt gali. Renkasi įvairi publika: nuo hipio iki reperio, bet visi gerokai prisivaišinę, nes kai kurie lekuoja liežuvius iškišę tiesiogine žodžio prasme. Jie abu iš to baro pabėgo, nes mergužėlė valgyt užsimanė. Donis jai kebabą iš kiosko nupirko, pirštais veidą valė, nes servetėlių džentelmenas neturėjo. Paskum abu, vos kojas vilkdami išgriuvo, berniokas dar bandė ant kupros mergiotė nešti, bet ne ta svorio kategorija papuolė. Kelio namo, matyt, nerado, petardom pasišvietė, bet pasaulis jau ratu sukosi. Vien kita glamonėjo, nors iš tikrųjų abu apie šaltą skulptūrą trynėsi. Kol pagaliau prašvito...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
uoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oziarage, laukiam išsamios ataskaitos apie koncertą. Kaip eurovizinė daina gyvai salėj būnant?
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 04 01, 21:32)
Pasirodo paskelbtas pusfinaliu eiliskumas vistik buvo balandzio 1os pokstas. smile.gif Tikrasis sarasas kas po ko dainuos bus paskelbtas balandzio 5 diena. smile.gif http://esctoday.com/...led-on-5-april/

Nu laimei thumbup.gif Nes jau buvau sunerimus smile.gif blush2.gif

QUOTE(Ner4Leo @ 2016 04 01, 21:54)
Jetau kokia diskusija uzvire del ziedo. biggrin.gif As tiesa sakant neatkreipiau demesio i tokia smulkmena kaip ziedas gal ir pastebejau, bet tikrai neziurejau ant kurio pirsto tas ziedas ir vestuvinis jis ar ne. smile.gif Nemanau, kad daug is perziurejusiu klipa zmoniu pastebejo ta zieda ir taip ji sureiksmino. smile.gif 

Aš irgi niekada nebūčiau gal net pastebėjusi, jei tai nebūtų aptarinėjama smile.gif
Kažkaip nesureikšminu tokių dalykų smile.gif blush2.gif

Na ir klipe prasmių tiesą sakant nelabai bandžiau ieškot blush2.gif Žiūrėjau tik kelis kartus (ir iki detalių nesinagrinėjau), visą kitą laiką tik klausiausi, tai...
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 04 01, 21:55)
O kas nepastebi.. tai neatidus detalems. Vieni jas mato, kiti - ne. Nieko keisto rolleyes.gif

Ne visi ir ne visada ir stengiasi kažką matyt mirksiukas.gif

Geriau sakyk, neisi šiandian su brainstormiukais ratelio pašokt ? biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 02 balandžio 2016 - 11:09
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 01, 18:18)
Oi kaip negerai doh.gif  doh.gif Dar kaip tik bijojau, kad jų nesustatytų šalia doh.gif Man atrodo, Donatas atrodys blankokai po latviuko unsure.gif

Juokaujat, tas latvis vos girgžda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2016 04 01, 19:32)
Žiūrėjau klipą 10 kartų. Žiedo nemačiau smile.gif
Esu konce Donato. Įsitikinus, kad jis aukšto ir labai aukšto lygio! Laimės jis EV! Super vyras, charizma kažkokia ne šios planetos. Iškalba....Filosofija!

Suprantam gi, kad balandžio 1-a, dieve, nereikėjo jau šitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 02, 13:23)

Žiūriu, kad po Pilvelytės didžiausias taikinys tas latviukas kai kam rolleyes.gif

Nu gerai...
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 04 01, 20:52)
Ką veikia mano Vania.

Renkasi nuotaką
https://www.youtube....h?v=zMFv396GS3A

Tai bliamba, visai fianas, kam aš jį išpiršau??? doh.gif Užsiauginčiau blyn, ir turėčiau paramą senatvėje rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 01, 23:26)
Jutūbėj jau gėjukai sujudo nusivylę, kad jis ženotas ir dar vaiką turi biggrin.gif

Puls dabar gėjukai ant nuogo Vanios unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 04 02, 14:25)
Žiūriu, kad po Pilvelytės didžiausias taikinys tas latviukas kai kam  rolleyes.gif

Nu gerai...

nu nepyk, bet aš pas jį nerandu talento, nu niekaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 01, 23:26)
nu va, ir vėl mane išdūrė biggrin.gif
Nu kažkaip prie jo saldaininio įvaizdžio nelabai žiūrisi. Jutūbėj jau gėjukai sujudo nusivylę, kad jis ženotas ir dar vaiką turi biggrin.gif
Būtent drinks_cheers.gif

Vaje. isriso musu Donata. Negerai negerai . unsure.gif Juk siemet daug konkurentu jis turi. Ir Latvis ir estas ir UK berniukai du viename, o kur dar baltarusis biggrin.gif Va taip ir balsu galima netekti. mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 04 02, 16:05)
Vaje. isriso musu Donata. Negerai negerai .  unsure.gif Juk siemet daug konkurentu jis turi. Ir Latvis ir estas ir UK berniukai du viename, o kur dar baltarusis  biggrin.gif Va taip ir balsu galima netekti.  mastau.gif  hihihi.gif

Dėl gėjų mažiausiai reikia pergyventi, nes jų yra labai mažai ir Eurovizijos balsavime jie beveik nieko nelemia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 04 02, 12:09)
Na ir klipe prasmių tiesą sakant nelabai bandžiau ieškot  blush2.gif  Žiūrėjau tik kelis kartus (ir iki detalių nesinagrinėjau), visą kitą laiką tik klausiausi, tai...

Na bet jei yra pasakojama kažkokia istorija, tai reiktų ir detales apgalvoti(vaidinant kine, teatre aktoriai negali nešioti savo vestuvinių žiedų, nes tai bereikalingos detalės). Su klipais, man atrodo, panaši situacija. Pavyzdžiui, aš, kai žiūriu klipą, man įdomu ką žmogus norėjo pasakyt, kurdamas tą istoriją. Jei jau vaidinama, tai reiktų vaidinti iki galo, be principų demonstravimo blush2.gif Jei tas klipas be jokios minties būtų, tik šiaip dainuotų, tai vėl kitaip. O čia jau grynai vaidinama kažkokia istorija. Šiuo atveju, ši detalė jo klipe pakreipė visą idėją visai priešinga linkme nei jis norėjo pasakyt biggrin.gif Tikiu, kad kai kurie nepastebi, bet yra tokių, kurie ir pastebi smile.gif

QUOTE(Monteverte @ 2016 04 02, 14:23)

Normaliai jis girgžda cool.gif Aš nesuprantu kodėl čia visiems atrodo, kad jis labai prastai dainuoja g.gif Nors aš šiaip gana priekabi dainavimui, bet manęs latvio balsas nei erzina, nei kliūna. Nu nėra gal ir iš stipriausių, ale su kokiu airiu palyginus, tai šitam tik slėptis biggrin.gif Bet kad šioje dainoje, didelių balso galimybių ir nereikia demonstruot, ne operą gi dainuoja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 04 02, 17:05)
Vaje. isriso musu Donata. Negerai negerai .  unsure.gif Juk siemet daug konkurentu jis turi. Ir Latvis ir estas ir UK berniukai du viename, o kur dar baltarusis  biggrin.gif Va taip ir balsu galima netekti.  mastau.gif  hihihi.gif

va va laugh.gif

Dabar galvoju ar aš girdėjau UK, kad neatgaminu niekaip kas jie tokie ir ką dainuoja biggrin.gif
Papildyta:

Galėtų mūsų Donatą kur nors tarp mergų įterpt. Pageidautina tarp baladžių biggrin.gif Bet kad šiais metais tų baladžių turbūt ne itin gausiai mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 02 balandžio 2016 - 16:33
QUOTE(Anakure @ 2016 04 02, 17:21)
Dėl gėjų mažiausiai reikia pergyventi, nes jų yra labai mažai ir Eurovizijos balsavime jie beveik nieko nelemia smile.gif

aha, prisimink mano Conchitėlę ir jos pergales ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 02, 17:38)
Normaliai jis girgžda cool.gif Aš nesuprantu kodėl čia visiems atrodo, kad jis labai prastai dainuoja g.gif Nors aš šiaip gana priekabi dainavimui, bet manęs latvio balsas nei erzina, nei kliūna. Nu nėra gal ir iš stipriausių, ale su kokiu airiu palyginus, tai šitam tik slėptis biggrin.gif Bet kad šioje dainoje, didelių balso galimybių ir nereikia demonstruot, ne operą gi dainuoja smile.gif

Tik nemuškit karsta.gif Klausau dabar airį 59.gif man tai jis geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 04 02, 17:21)

Lemia kazkiek lemia. smile.gif Bet Bet is kur jus Anakure tokius baisius avatarus traukiat? g.gif Man labiau patiko ta azijiete mergina.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 02, 16:49)
aha, prisimink mano Conchitėlę ir jos pergales ax.gif

Nemanau, kad jis laimėjo dėl gėjų, gal kažkiek padėjo, bet smulkmena, juk balsavusių dauguma yra normalios orientacijos, o balsavo dėl to, kad žmonėms buvo įdomu, o ir balsas geras, ir atlikimas jausmingas, ir artistiškumas.
Atsakyti