Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (6)

QUOTE(tuktuk @ 2016 03 18, 20:43)
Bet čia tai toks tikrai bjaurokas spjūvis į veidą žiūrovams(ir komisijai tikriausiai). Labai nekokį jis čia palyginimą skėlė doh.gif (jei teisingai supratau, nes turėjau pasitelkt google translator į pagalbą).
Kiba su Aiste sumanė pasivaržyt biggrin.gif

aš dar gerai net neįsiskaičiau, taip prabėgom blush2.gif , dėl laiko stokos
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 18, 22:10)
Na ka, mano mazoji irgi uz prancuza, ja tiek prisokom thumbup.gif
Vis dar lojalios prancūzui? Aš irgi laikausi už jo.
Mano artimoje aplinkoje visi už jį.

Mano stipriausuas ketvertukas (mano galva) be eiliškumo:
Prancūzas, Armėnė, Rusas, Ukrainietė.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2016 03 18, 21:27)
Aš manau, kad kvaila suplakti politiką ir dainų konkursą.  Be to tai komisijos nepagarba Lietuvos žiūrovui demonstruoti savo politines pažiūras. Tegul politines problemas sprendžia valstybės vadovai  4u.gif .

Aš kažkaip manau, kad duos šįsyk, nes daina neutrali. Ta ana tai tikrai buvo tokia hipokritiška, na ir žiauriai saldi, kaip mano skoniui.
Atsakyti
Visai gera ta albanės daina, tai kodėl statymuose tik 38 vieta
http://www.eurovisio...ytale_presented
Ispanės kažin ar geresnė ir 15 vietoje
//www.youtube.com/watch?v=k0I37W3RN_U&ebc=ANyPxKqOo2n8tBlmNmhatWo2qFwiuM3L8b-ayO7Hd7ekd55rOhkZQK3Kz6yFOTWFayXQaytS4G4zxre2drGG0UMJO075cUVn3Q
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2016 03 18, 21:27)
Aš manau, kad kvaila suplakti politiką ir dainų konkursą.  Be to tai komisijos nepagarba Lietuvos žiūrovui demonstruoti savo politines pažiūras. Tegul politines problemas sprendžia valstybės vadovai  4u.gif .

Ir aš taip manau. Labai neskanus buvo susidorojimas su Rusija pernai. Tik tiek, kad ta daina man nepatiko, ne mano stilius, tai nenorėjau, kad laimėtų, bet tokie akivaizdūs "ryšio dingimai", yra tikrai šlykštu. Tegu politikai taip elgiasi su pačiu Putinu, bet dainos tai tikrai ne prie ko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 19, 11:32)
Ir aš taip manau. Labai neskanus buvo susidorojimas su Rusija pernai. Tik tiek, kad ta daina man nepatiko, ne mano stilius, tai nenorėjau, kad laimėtų, bet tokie akivaizdūs "ryšio dingimai", yra tikrai šlykštu. Tegu politikai taip elgiasi su pačiu Putinu, bet dainos tai tikrai ne prie ko schmoll.gif

Galima manyti, kad patys rusai visai nekaltai išdelegavo tokią manipuliacinę ir "jautrią" dainą apie visuotinę taiką su alpstančia gulbe priešaky ax.gif

Šiandien per lrt 21:00h rodys specialią laidą apie artėjančią Euroviziją. Aptarinės konkurentus ir spėlios, kurią vietą Donis galimai užims.
Atsakyti
O man labai patiko kai pernai komisija nusodino Rusijos daina. Jei sia daina butu dainavusi kita salis, tai viskas OK. Daina man tikrai patiko. Bet kai Rusija vykdo karinius veiksmus kitoje valstybeje, o i europos dainu konkursa siuncia angelisko veido balta balande su daina apie taika ir vienybe, tai jau atsiprasau. mad.gif Siaip ar taip tai siek tiek politiziuotas konkursas kaip sau nenorit. Siemet komisija jauciu nebus tokia griezta Rusijai, nes daina neutrali apie ta vienintele. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ner4Leo: 19 kovo 2016 - 13:26
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 03 19, 13:24)
O man labai patiko kai pernai komisija nusodino Rusijos daina. Jei sia daina butu dainavusi kita salis, tai viskas OK. Daina man tikrai patiko. Bet kai Rusija vykdo karinius veiksmus kitoje valstybeje, o i europos dainu konkursa siuncia angelisko  veivo balta balande su daina apie taika ir vienybe, tai jau atsiprasau.  mad.gif Siaip artaip tai siek tiek politiziuotas konkursas kaip sau nenorit.Siemet komisija jauciu nebus tokia griezta Rusija, nes daina neutrali apie ta vienintele. smile.gif

drinks_cheers.gif Ir man rods ten jokios atrankos nebuvo, nusiuntė ką norėjo, tipo mes nekalti angelėliai.
Atsakyti
Būtent. Tas pats lyg kokia neonacių grupė su Hitlerio atvaizdu ant drabužių dainuotų dainą apie meilę žydams ir sakytų: "kur jūs čia politiką matote?" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 19, 14:27)
Būtent. Tas pats lyg kokia neonacių grupė su Hitlerio atvaizdu ant drabužių dainuotų dainą apie meilę žydams ir sakytų: "kur jūs čia politiką matote?" ax.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif geriau ir nepasakysi. smile.gif
Atsakyti
Rusės dainos muzika gal ir nėra ypatinga, bet dainos žodžiai labai gražūs ir prasmingi. Nepatiko jos per didelis jaudinimasis, buvo prastokas vaizdas, todėl visiškai teisinga, kad gavo antrą vietą, vis tik reikia profesionalumo scenoje, bet ji pati antrą vietą buvo užrašiusi ant savo svajonių sienos namuose, kai dar visi prognozavo tolimas vietas, taip kad jos noras išsipildė smile.gif Na, bet užtat šiemet Sergūniai šalys grąžins skolą už praėjusius metus smile.gif O Lietuvos komisija pasirodė, kaip trenkta su šlapiu skuduru, nors nacionalinėje atrankoje ne geriau atrodė. Tiesa, tokia ne viena, dar buvo San Marino komisija, o ten išvis nebuvo žiūrovų balsavimo, bet pagal šiemet išsirinktą atstovą, matosi, kad taip pat yra didelių problemų su Eurovizijos muzikos išmanymu smile.gif
Atsakyti
Beje, šiandien Maskvoje Gagarina parodys naujai parengtą šou.
https://www.periscop...l/1eaKbZnONWXKX
Atsakyti