Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (6)

QUOTE(lietinga @ 2016 04 01, 19:28)
Kazkodel primena laidojimo namu iskaba "Nutrukusi styga"  smile.gif

lotuliukas.gif

Panos žiūrėkit atidžiau, yra žiedas ant rankos.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 04 01, 20:35)
aš irgi nepastebėjau. jei klipe su žiedu, tai kažkaip be ryšio  g.gif
o kad ant scenos nenusiima, labai gerai cool.gif

Nu ant scenos tai dar dar, bet ir tai nesuprantu kas čia gero biggrin.gif O klipe tai netgi labai nekas. Automatiškai piešiasi panašus scenarijus kaip Ramyra nupasakojo laugh.gif Kai vaidini, tai jau reik 100 proc vaidint, o ne principus rodyt blush2.gif Aš šiaip visada atkreipiu dėmesį į žmonių rankas, tai gal dėl to ir Doncės žiedas iš karto krito į akį klipe.
Atsakyti
Vilkė Šakira įsimylėjo Vanią smile.gif Pavasaris netinkamas metas vilkams būti artistais ir rodytis scenoje, nes ten gali netinkamu laiku prasidėti jų „meilės“ žaidimai ir Vaniai viską sugadins. Dresiruotojas nerekomenduoja Vaniai į sceną eiti nuogam, nes (nežinau kaip tai išversti: „от страха все сожмется не только у зрителей, но и у певца“).
http://www.ntv.ru/novosti/1616664/
Atsakyti
Per kažkurią nacionalinės atrankos laidą Rožickas pasakė, jog gauna žiūrovų laiškų ir pastabų, jog Donis klipuose su ta blondine, kurie nuolat rodomi per dainą ekranuose, yra su žiedu. Tas sakė, jog jis taip norėjo, o švedai prodiuseriai ir ta mergina neprieštaravo.
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2016 04 01, 21:34)
Per kažkurią nacionalinės atrankos laidą Rožickas pasakė, jog gauna žiūrovų laiškų ir pastabų, jog Donis klipuose su ta blondine, kurie nuolat rodomi per dainą ekranuose, yra su žiedu. Tas sakė, jog jis taip norėjo, o švedai prodiuseriai ir ta mergina neprieštaravo.

lotuliukas.gif

Nu jei jis taip norėjo, tai reik suprast, kad klipo mintis ir buvo ta, kad vedęs vyriokas sumąstė pasilakstyt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2016 04 01, 20:28)
Kazkodel primena laidojimo namu iskaba "Nutrukusi styga"  smile.gif

Oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 01, 18:18)
Oi kaip negerai doh.gif  doh.gif Dar kaip tik bijojau, kad jų nesustatytų šalia doh.gif Man atrodo, Donatas atrodys blankokai po latviuko unsure.gif

Pasirodo paskelbtas pusfinaliu eiliskumas vistik buvo balandzio 1os pokstas. smile.gif Tikrasis sarasas kas po ko dainuos bus paskelbtas balandzio 5 diena. smile.gif http://esctoday.com/...led-on-5-april/
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 01, 21:22)
Nu ant scenos tai dar dar, bet ir tai nesuprantu kas čia gero biggrin.gif 

o kas blogo biggrin.gif vedęs bernas, tai ir lipa ant scenos kaip vedęs bernas. negi nusiiminės prieš kiekvieną lipimą, filmavimą ar pan. g.gif

o klipe vaidina kažką juk, ten galėjo ir nusiimt. nebent rimtai mintis tokia buvo. bet kažin ....
Atsakyti
Jetau kokia diskusija uzvire del ziedo. biggrin.gif As tiesa sakant neatkreipiau demesio i tokia smulkmena kaip ziedas gal ir pastebejau, bet tikrai neziurejau ant kurio pirsto tas ziedas ir vestuvinis jis ar ne. smile.gif Nemanau, kad daug is perziurejusiu klipa zmoniu pastebejo ta zieda ir taip ji sureiksmino. smile.gif Kai dainuos Svedijoj, jis kazkuriam interviu pazadejo ji nusiimti ir ant grandineles po drabuziais pasikabinti ar kazkaip panasiai. smile.gif
Atsakyti
Mano diedas, kuris nelabai zino EV sroviu, tai Donces klipa taip ir suprato, kad vedes vyras iesko nuotykiu. Nes klipe tai labai aiskiai matosi, kalbu apie zieda.

O tai aktoriu duona? Vaidina nevedusios, bet sorry, ziedas lai buna, bais myliu Veronika. Arba labai kvailas, kad nesugeba atskirti, kas jo darbo dalis, arba kazkokiu prietaru fanatikas g.gif

O kas nepastebi.. tai neatidus detalems. Vieni jas mato, kiti - ne. Nieko keisto rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 01 balandžio 2016 - 21:57
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 04 01, 22:55)
Mano diedas, kuris nelabai zino EV sroviu, tai Donces klipa taip ir suprato, kad vedes vyras iesko nuotykiu. Nes klipe tai labai aiskiai matosi, kalbu apie zieda.

o mano diedas žiedo net nepastebėjo biggrin.gif tai gal ne taip aiškiai jis ir matosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 04 01, 22:32)
Pasirodo paskelbtas pusfinaliu eiliskumas vistik buvo balandzio 1os pokstas. smile.gif Tikrasis sarasas kas po ko dainuos bus paskelbtas balandzio 5 diena. smile.gif http://esctoday.com/...led-on-5-april/

nu va, ir vėl mane išdūrė biggrin.gif

QUOTE(Monmorensis @ 2016 04 01, 22:37)
o kas blogo biggrin.gif vedęs bernas, tai ir lipa ant scenos kaip vedęs bernas. negi nusiiminės prieš kiekvieną lipimą, filmavimą ar pan. g.gif

o klipe vaidina kažką juk, ten galėjo ir nusiimt. nebent rimtai mintis tokia buvo. bet kažin ....

Nu kažkaip prie jo saldaininio įvaizdžio nelabai žiūrisi. Jutūbėj jau gėjukai sujudo nusivylę, kad jis ženotas ir dar vaiką turi biggrin.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 04 01, 22:55)
O tai aktoriu duona? Vaidina nevedusios, bet sorry, ziedas lai buna, bais myliu Veronika. Arba labai kvailas, kad nesugeba atskirti, kas jo darbo dalis, arba kazkokiu prietaru fanatikas g.gif

Būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti