Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (6)

QUOTE(ramyra @ 2016 03 31, 18:31)
Šiais metais Airija siunčia žvaigžduką?

Koks ten zvaigzdukas - antikvaras irnesakyk.gif

QUOTE(ramyra @ 2016 03 31, 19:16)
2008 m. Vokietija siuntė pas juos labai populiarią grupę "No Angels". Labai daug tikėjosi, bet nieko gero neišėjo.

Bet tai geda ju klausytis buvo, visos taip pro sali prapjove, net keista g.gif
Viena nare neblogai prisidirbus su teisesauga, niekaip neatsimenu, kas ten buvo g.gif priminkite kas nors blush2.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 03 31, 21:39)
lotuliukas.gif Ai, aš turiu savo prancūzą, tai nepretenduoju į Ralphą biggrin.gif

Norit jus to ar nenorite, bet prancuzas mano lotuliukas.gif Nestoviu eilese rubinese, tai ir cia - griebiu ir begu bye1.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 01 balandžio 2016 - 00:49
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 31, 19:04)
atėjo ožka pas vežimą smile.gif

uoj irnesakyk.gif
man su dainom dažnai taip būna
dabar netyla namuose italija ir lenkija
Atsakyti
Montvydas skiriasi su žmona, skaitėt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 04 01, 11:58)
Montvydas skiriasi su žmona, skaitėt? blink.gif

Balandžio 1 proga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 04 01, 12:02)
Balandžio 1 proga biggrin.gif

Ech, nesiseka man šiandien lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 04 01, 01:48)
Norit jus to ar nenorite, bet prancuzas mano lotuliukas.gif Nestoviu eilese rubinese, tai ir cia - griebiu ir begu bye1.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif Prancūzas pačią pirmą minutę, kai pateko į rinką buvo mano pagriebtas, supakuotas ir prirakintas prie radiatoriaus cool.gif Taip kad tik pasvajot galit tongue.gif

QUOTE(Lėja... @ 2016 04 01, 10:45)
dabar netyla namuose italija ir lenkija

Italija ir man patinka, bet Lenkija, tai neypatingai man. Nepriprantu aš prie vaizdo. Su Končita viskas buvo aišku, o čia nepagaunu kampo blush2.gif Jaučiuosi pasimetus laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 04 01, 13:02)
Ech, nesiseka man šiandien lotuliukas.gif

Aš vieną akimirką irgi pažiūrėjau taip -> blink.gif į šitą naujieną doh.gif biggrin.gif Visai pamiršus buvau apie tą balandžio 1.
Papildyta:

Beje, italė paėmė pavyzdį iš prancūzo ir galutinėje dainos versijoje įterpė truputį angliško teksto.
https://www.youtube....h?v=WySSLip5uzc
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 01, 13:23)
Italija ir man patinka, bet Lenkija, tai neypatingai man. Nepriprantu aš prie vaizdo. Su Končita viskas buvo aišku, o čia nepagaunu kampo blush2.gif Jaučiuosi pasimetus laugh.gif

Vyras skaitė jo interviu, tai jis sakė: nie jestem kobieta, t.y. jis nelaiko savęs moterimi. Bet... tai nereiškia, kad jis tiesus vyras, visgi gali būti nukrypęs biggrin.gif O šiaip tai visa šeima jo menas, tai nežinau. Iš kitos pusės gi toks Aerosmith irgi komiškai atrodo, bet myli ir moteris, ar vyrus myli nežinau, gal ir ne.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 01, 13:23)
bet Lenkija, tai neypatingai man. Nepriprantu aš prie vaizdo. Su Končita viskas buvo aišku, o čia nepagaunu kampo blush2.gif Jaučiuosi pasimetus laugh.gif

as i ji neziuriu
vaizdas manes nedziugina švelniai tariant lotuliukas.gif

apie ką italė dainuoja nieko nesuprantu
bet man tai taip dramatiškai skamba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėja...: 01 balandžio 2016 - 12:43
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 01, 13:38)
Vyras skaitė jo interviu, tai jis sakė: nie jestem kobieta, t.y. jis nelaiko savęs moterimi. Bet... tai nereiškia, kad jis tiesus vyras, visgi gali būti nukrypęs biggrin.gif O šiaip tai visa šeima jo menas, tai nežinau. Iš kitos pusės gi toks Aerosmith irgi komiškai atrodo, bet myli ir moteris, ar vyrus myli nežinau, gal ir ne.

Nu Tyler'is man toks kaip įdomus personažas atrodo, bet kažkaip man su juo viskas aišku, o va lenkas - man mistika biggrin.gif

O kaip suprast tą paryškintą sakinį? Ta prasme, jo šeimos nariai irgi tokie neaiškūs atrodo? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lėja... @ 2016 04 01, 13:42)
apie ką italė dainuoja nieko nesuprantu
bet man tai taip dramatiškai skamba

man irgi drinks_cheers.gif Čia tas variantas, kai net nereikia suprast žodžių, kad suprastum apie ką daina.

Nors man su italų kalba panašiai kaip su prancūzų - man labai gražus tų kalbų skambesys, galiu klausyt ir klausyt nors nieko nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 01 balandžio 2016 - 12:50
Donatui Montvydui uždrausta „Eurovizijoje“ atlikti salto – triuką pakeis įspūdingu dėjimu į krepšį

ką nors labiau įtikinamo galėjo sugalvot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 04 01, 13:48)
O kaip suprast tą paryškintą sakinį? Ta prasme, jo šeimos nariai irgi tokie neaiškūs atrodo? biggrin.gif
Papildyta:

aha, vyras sakė, kad menininkai, artistai ir šeimos nariai

aš tai tų visų montenegrų, bosnių, kroatų kalbų galiu klausyt ir klausyt, nors tik kelis žodžius iš viso konkteksto suprantu, pvz.: liuba, liubim, ruzmarin biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 04 01, 13:57)

Šiandien kaiptik keliauju į Donato koncertą, pažiūrėsim dėjimą į kašį smile.gif Vistiek repetuos jau gi smile.gif
Atsakyti