Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (6)

QUOTE(ramyra @ 2016 03 31, 18:16)
Jei jau kasdien didėja, pats laikas sunerimti. Kažką ne taip darote, reikia rimtai susiimti.
Labai džiaugiuosi, kad galėjau priminti, kad sportuoti (kad ir su Eurovizijos dainomis) yra sveikatos pagrindas. Viliuosi, kad tikrai labiau rūpinsitės savimi ir mažiau laiko skirsite internetui, supermamai ir t.t.

Gal šios temos dalyvėms Jūsų trūks, bet teks su tuo susitaikyti. Sveikata svarbiau.

2008 m. Vokietija siuntė pas juos labai populiarią grupę "No Angels". Labai daug tikėjosi, bet nieko gero neišėjo.

https://www.youtube....h?v=ewzPguxhx8I

lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

Kaip tragiškai dainuoja unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 03 31, 18:53)
Man saldainiai irgi nelabai imponuoja blush2.gif Pavyzdžiui, dabartinis mūsų Doncės stilius man ypatingai ne prie širdies. Galėtų nors plaukus atsišviesint atgal. Vis truputį saldumo nuimtų biggrin.gif

Dabartinis jo stilius gėjiškas, ir ta šukuosena nelabai. Betrūksta tik auskaro ausy biggrin.gif
Atsakyti
Donatas dabar atrodo, kaip Bieberis. Toks 16mečio įvaizdis.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 03 31, 18:36)
P.S. Koks aktorius pas jus avatare bigsmile.gif wub.gif Dabar jau susenęs, bet anksčau tai labai simpatiškas buvo. 

Na kada nors ir pas mus ant torto 50 degs. Man jis ir kaip žmogus patinka. Kuklus, pagarbus, visad savo vietoj. O jaunystėj tai nuodėmės vertas buvo, tas tiesa. O Oskaras gal dar bus... smile.gif

Švedų dainos neprisijaukinu. Vis su Bieberio sorry asocijuojasi.
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2016 03 31, 20:01)
Na kada nors ir pas mus ant torto 50 degs.
--
Man jis ir kaip žmogus patinka. Kuklus, pagarbus, visad savo vietoj. O jaunystėj tai nuodėmės vertas buvo, tas tiesa.
O Oskaras gal dar bus... smile.gif

Aha. Bet vistiek kaip liūdna, kad laikas toks negailestingas. Bet žvilgsnis likęs toks pat smile.gif
--
Sutinku visu 100 procentų drinks_cheers.gif Ypatingai fainas kaip asmenybė.
Tikiuosi, kad Oskaras kada nors bus (Man ypač gaila, kad jis jo negavo už vaidmenį Šindlerio sąraše).
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 31, 20:01)
Donatas dabar atrodo, kaip Bieberis. Toks 16mečio įvaizdis.

Galvoju, gal jis taiko į tą jauniausiąją auditoriją, dėl to ir stilių pasikeitė mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 03 31, 19:57)
Dabartinis jo stilius gėjiškas, ir ta šukuosena nelabai. Betrūksta tik auskaro ausy biggrin.gif

na, tikiuosi, kad gal jau nebeprisivarstys, nes tada tai tikrai jau visas komplektas būtų biggrin.gif Jis ir šiaip labai jaunai atrodo, jam jau nebereikėjo tiek saldintis to įvaizdžio.

Kažkoks užsienietis youtube liejo savo nusivylimą, kad Donatui ne 17 ir kad jis jau pats tėvas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 31 kovo 2016 - 19:29
QUOTE(tuktuk @ 2016 03 31, 18:36)
lotuliukas.gif Buvo, buvo toks atvejis, ką čia slėpt 

---

P.S. Koks aktorius pas jus avatare Dabar jau susenęs, bet anksčau tai labai simpatiškas buvo. 

doh.gif biggrin.gif
------
ale palyginau šitą fotkę, su ramyros avatare esančia, ir pagalvojau, kad avatare jis man gražiau atrodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 31 kovo 2016 - 19:48
QUOTE(blackkiss @ 2016 03 31, 20:46)
ale palyginau šitą fotkę, su ramyros avatare esančia, ir pagalvojau, kad avatare jis man gražiau atrodo  blush2.gif

Man tai abejose gražus blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ramiai, ramiai. Ralphas MANO. nail.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2016 03 31, 21:18)
Ramiai, ramiai. Ralphas MANO.  nail.gif

lotuliukas.gif Ai, aš turiu savo prancūzą, tai nepretenduoju į Ralphą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2016 03 31, 19:16)
Jei jau kasdien didėja, pats laikas sunerimti. Kažką ne taip darote, reikia rimtai susiimti.
Labai džiaugiuosi, kad galėjau priminti, kad sportuoti (kad ir su Eurovizijos dainomis) yra sveikatos pagrindas. Viliuosi, kad tikrai labiau rūpinsitės savimi ir mažiau laiko skirsite internetui, supermamai ir t.t.
Gal šios temos dalyvėms Jūsų trūks, bet teks su tuo susitaikyti. Sveikata svarbiau.

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif prisijungiu prie besirupinanciu visur spejancios Anakures forma. Pasitausokite,juk kas kitas,jei ne Jus,iki pat geguzes menesio mums visiems nuolat primins apie didziules suktas neteisybes patirtas is komisijoje sedinciu pasikelusiu nuliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2016 03 31, 22:13)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif prisijungiu prie besirupinanciu visur spejancios Anakures forma. Pasitausokite,juk kas kitas,jei ne Jus,iki pat geguzes menesio mums visiems  nuolat primins apie didziules suktas neteisybes patirtas is komisijoje sedinciu pasikelusiu nuliu  mirksiukas.gif

Taip, būtent. Juk sveikame kūne ir siela sveika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2016 03 31, 20:18)
Ramiai, ramiai. Ralphas MANO.  nail.gif

lotuliukas.gif rami, rami aš, nepretenduoju irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
Statymuose prancūzas iš 6 pakilo į 5 vietą. Vis tik nesuprantu, kodėl jis taip aukštai vertinamas, dainelė jo visai paprasta, nieko įdomaus.
Papildyta:
QUOTE(lietinga @ 2016 03 31, 21:13)
Pasitausokite,juk kas kitas,jei ne Jus,iki pat geguzes menesio mums visiems  nuolat primins apie didziules suktas neteisybes patirtas is komisijoje sedinciu pasikelusiu nuliu  mirksiukas.gif

Aš dabar priminsiu, o jūs man gegužės mėnesį, kai netyčia Montis laimės aukštą vietą lotuliukas.gif
Atsakyti