Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (6)

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 31, 12:36)
Pramiegojus, matyt, būsiu, kai/jei kalbėjot apie čekę. Tiesa sakant, visai nebloga man jos daina, patinka tokios dramatiškos tik tiek, kad jos tarimas labai neaiškus, neina suprasti, apie ką dainuoja iš pirmo karto.

https://www.youtube....h?v=0L2imZRo6NY

Čekė statymuose 19 vietoje. Vos tik jos dainą išgirdau, jau norėjau ją keisti į australę, bet paskui vis tik australę pasilikau. Man čekės daina labai gražiai skamba, užkabina.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 31, 13:36)
Pramiegojus, matyt, būsiu, kai/jei kalbėjot apie čekę. Tiesa sakant, visai nebloga man jos daina, patinka tokios dramatiškos tik tiek, kad jos tarimas labai neaiškus, neina suprasti, apie ką dainuoja iš pirmo karto.

https://www.youtube....h?v=0L2imZRo6NY

ir šiaip šiame konkurse būna kalbinių liapsusų, pvz. pernai Nina iš Gruzijos: warrior oximated g.gif oksimuotas karys? biggrin.gif niekas neįkirto šito žodžio kiek mačiau ir paaiškinimo nesulaukėm. Geriau jau visi sava kalba dainuotų, būtų tikrai smagus konkursas, nes kai daina atidirbta, tai ji faina, net kai jos ir nesupranti. Galėtų būti puslapyje vertimai dainų ar lankstinukai, kad esmę suprasti ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 03 31, 09:40)
įsikliopinau italės dainas
ir NEPATIKĖSIT - lenko
o sakiau kad nepatinka
negaliu atsiklausyt

Na va dar viena atsiverte. smile.gif As is pat pradziu sakiau, kad lenko daina viena is graziausiu. bigsmile.gif
Atsakyti
Monteverte, reikia vertimo
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 31, 09:26)
Tai davai dabar jūsų mėgstamą pakritikuokim, kuris ten jūsų? bigsmile.gif

mano? mano nedainuos gi biggrin.gif prašom - kritikuokit, gi ne šventa karvė biggrin.gif
Atsakyti
Kad laikas, laukiant Eurovizijos, nenueitų veltui, pradėjau sportuot. Kol myniau kardiotreniruoklį, išbandžiau 4 dainas. Apšilumui tiko. Kipras, o prancūzas iš viso idealiai palaiko ritmą. Armenija ir mūsų Donis schmoll.gif
Ryt testuosiu Maltą.

Lenkas ir man krito į ausį.

Ką manot apie patyrusių grandų siuntimą? Juk tai ne visad pasiteisina. Atsimenu, britai siuntė kažkokią vaikinų grupę, kurią šitoj temoj po 1 išsidalinot ir iki trusikų išrengėt. Klipas tai klipas, bet kai gyvai dainavo, oi ne kas. Šiais metais Airija siunčia žvaigžduką?
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2016 03 31, 17:31)
Kad laikas, laukiant Eurovizijos, nenueitų veltui, pradėjau sportuot. Kol myniau kardiotreniruoklį, išbandžiau 4 dainas. Apšilumui tiko. Kipras, o prancūzas iš viso idealiai palaiko ritmą. Armenija ir mūsų Donis  schmoll.gif
Ryt testuosiu Maltą.

Gerai, kad priminėte, jau antra savaitė, kaip visiškai apsileidau, nesportuoju ir jaučiu, kad svoris kasdien didėja. Gal tikrai gera mintis pajudėti pagal eurovizinę muziką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 03 31, 17:55)
Monteverte, reikia vertimo

atėjo ožka pas vežimą smile.gif bet čia ne pikta prasme kažkokia, neįžeidžiančia, bet tiesiog sueiliavimas ir tiek, maždaug galiausiai apsigalvojai, galiausiai jau patiko ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 03 31, 18:18)
mano? mano nedainuos gi biggrin.gif prašom - kritikuokit, gi ne šventa karvė biggrin.gif

aaa, mat kaip įsisukote šiemet nono.gif
Papildyta:
QUOTE(ramyra @ 2016 03 31, 18:31)
Kad laikas, laukiant Eurovizijos, nenueitų veltui, pradėjau sportuot. Kol myniau kardiotreniruoklį, išbandžiau 4 dainas. Apšilumui tiko. Kipras, o prancūzas iš viso idealiai palaiko ritmą. Armenija ir mūsų Donis  schmoll.gif
Ryt testuosiu Maltą.

Lenkas ir man krito į ausį.

Ką manot apie patyrusių grandų siuntimą? Juk tai ne visad pasiteisina. Atsimenu, britai siuntė kažkokią vaikinų grupę, kurią šitoj temoj po 1 išsidalinot ir iki trusikų išrengėt. Klipas tai klipas, bet kai gyvai dainavo, oi ne kas. Šiais metais Airija siunčia žvaigžduką?

Tatu rusų praėjo, Bilanas irgi tokie žinomesni. Bet anglai kažkaip nepraeina, ania? Blue lygtais nepasisekė? Umom jievroviziji nie poniat' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 03 31, 17:47)
Gerai, kad priminėte, jau antra savaitė, kaip visiškai apsileidau, nesportuoju ir jaučiu, kad svoris kasdien didėja. Gal tikrai gera mintis pajudėti pagal eurovizinę muziką smile.gif

Jei jau kasdien didėja, pats laikas sunerimti. Kažką ne taip darote, reikia rimtai susiimti.
Labai džiaugiuosi, kad galėjau priminti, kad sportuoti (kad ir su Eurovizijos dainomis) yra sveikatos pagrindas. Viliuosi, kad tikrai labiau rūpinsitės savimi ir mažiau laiko skirsite internetui, supermamai ir t.t.

Gal šios temos dalyvėms Jūsų trūks, bet teks su tuo susitaikyti. Sveikata svarbiau.
Papildyta:
2008 m. Vokietija siuntė pas juos labai populiarią grupę "No Angels". Labai daug tikėjosi, bet nieko gero neišėjo.

https://www.youtube....h?v=ewzPguxhx8I
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2016 03 31, 18:31)
Atsimenu, britai siuntė kažkokią vaikinų grupę, kurią šitoj temoj po 1 išsidalinot ir iki trusikų išrengėt. Klipas tai klipas, bet kai gyvai dainavo, oi ne kas.
Šiais metais Airija siunčia žvaigžduką?

lotuliukas.gif Buvo, buvo toks atvejis, ką čia slėpt blush2.gif laugh.gif Blue liko 11. Komisija juos nusodino biggrin.gif Pagal žiūrovų balsavimą berdos 4 vietoj buvo. Bet šiaip tai gyvai tikrai gerokai prasčiau klausėsi nei kad klipe.
Šių metų airis gyvai man visai silpnas g.gif

---

P.S. Koks aktorius pas jus avatare bigsmile.gif wub.gif Dabar jau susenęs, bet anksčau tai labai simpatiškas buvo.

user posted image
Man mistika kaip jis iki šiol negavęs Oskaro unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 31 kovo 2016 - 18:39
Man tai labiau rockavi bernai patinka. Negražu tie nusaldinti berniokai.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 31, 19:43)
Man tai labiau rockavi bernai patinka. Negražu tie nusaldinti berniokai.

Man saldainiai irgi nelabai imponuoja blush2.gif Pavyzdžiui, dabartinis mūsų Doncės stilius man ypatingai ne prie širdies. Galėtų nors plaukus atsišviesint atgal. Vis truputį saldumo nuimtų biggrin.gif
Atsakyti