Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (6)

QUOTE(oziarage @ 2016 03 30, 21:11)
Man rodos, Jums reikia medikų pagalbos. Skubios!!!

Jaučiu nepadės, nebet medikas būtų Aistės gerbėjas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2016 03 30, 20:11)
Man rodos, Jums reikia medikų pagalbos. Skubios!!!

Jeigu taip sakote, tai, matyt, turite tame reikale didelės patirtities - pati naudojotės medikų pagalba, o kaip kitaip, iš kur gali žmogus žinoti, jeigu ne iš savo asmeninės patirties.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 03 30, 20:43)
Jaučiu nepadės, nebet medikas būtų Aistės gerbėjas.  biggrin.gif

Kažin, jei trolis nesusilauktų dėmesio, ar išnyktų, ar dar aršiau pradėtų reikštis? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 03 30, 20:55)
Kažin, jei trolis nesusilauktų dėmesio, ar išnyktų, ar dar aršiau pradėtų reikštis? g.gif  lotuliukas.gif

Kad niekas į jus dėmesio ir taip nekreipia, nes nieko įdomaus apie Euroviziją ir jos atstovus neparašote, jokios įdomios informacijos nepateikiate, vien turgaus bobos elgesys ir žodžiai, kam jūs galite būti įdomi, nebent tik tokioms pat turgaus boboms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 30, 20:39)
negražu keršytis biggrin.gif

kad neturiu už ką keršyt laugh.gif totaliai nešališkas žmogus šiam kontekste esu biggrin.gif
Atsakyti
Keista, bet šiemet graikai tolokai, statymuose užima tik 33 vietą, laikotarpis nuo 2004 iki 2011 m. graikams buvo sėkmingas, patekdavo į dešimtuką ir turėjo net 1 vietą, tik nuo 2014 m. prasidėjo žemos vietos finale
https://www.youtube....p;v=AqrdpcY3skI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 30 kovo 2016 - 22:36
įsikliopinau italės dainas
ir NEPATIKĖSIT - lenko
o sakiau kad nepatinka
negaliu atsiklausyt
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 03 30, 23:00)
kad neturiu už ką keršyt laugh.gif totaliai nešališkas žmogus šiam kontekste esu biggrin.gif

Tai davai dabar jūsų mėgstamą pakritikuokim, kuris ten jūsų? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lėja... @ 2016 03 31, 09:40)
įsikliopinau italės dainas
ir NEPATIKĖSIT - lenko
o sakiau kad nepatinka
negaliu atsiklausyt

pšyšla koza do voza biggrin.gif ar reikia vertimo?
Atsakyti
[quote=Anakure,2016 03 30, 21:49]
Jeigu taip sakote, tai, matyt, turite tame reikale didelės patirtities - pati naudojotės medikų pagalba, o kaip kitaip, iš kur gali žmogus žinoti, jeigu ne iš savo asmeninės patirties.
[/quot doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 03 30, 23:00)
Kad niekas į jus dėmesio ir taip nekreipia, nes nieko įdomaus apie Euroviziją ir jos atstovus neparašote, jokios įdomios informacijos nepateikiate, vien turgaus bobos elgesys ir žodžiai, kam jūs  galite būti įdomi, nebent tik tokioms pat turgaus boboms  smile.gif

fool.gif fool.gif mega_shok.gif
Atsakyti
Žiūriu, moderatorė paskutinius postus pratrynė lotuliukas.gif
Atsakyti
Pramiegojus, matyt, būsiu, kai/jei kalbėjot apie čekę. Tiesa sakant, visai nebloga man jos daina, patinka tokios dramatiškos tik tiek, kad jos tarimas labai neaiškus, neina suprasti, apie ką dainuoja iš pirmo karto.

https://www.youtube....h?v=0L2imZRo6NY
Atsakyti