Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (6)

QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 30, 13:09)
P.S. tik dabar užsukau į youtube pažiūrėt, ką daugiau Justuks dainuoja. Ir nustebau, kad ten nieko daugiau jo kaip ir nėra  blink.gif  blink.gif  Jis tik nuo 2013 pradėjo, kiek panašu, kažką mėgėjiškai. Na bet ne tame esmė. Jeigu yra talentas, tai galima greit procesą įsukti. Jei talento nėra, gali ir dešimtmečiai nepadėt.

Nėra jo, nėra, tik nemušk unsure.gif
Atsakyti
Donato balsas daug geresnis nei Justo, bet šaltas jis, be sielos, kaip robotas, o po neteisingos atrankos dar neigiamas požiūris prisidėjo ir jo neigiamas savybes išpūtė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 03 30, 13:49)
Donato balsas daug geresnis nei Justo, bet šaltas jis, be sielos, kaip robotas, o po neteisingos atrankos dar neigiamas požiūris prisidėjo ir jo neigiamas savybes išpūtė smile.gif

O mane pvz Donato balsas sildo biggrin.gif Gal jau uzteks apie neteisinga atranka,a ? Kitaip jau nebus, susitaikykit. mirksiukas.gif O neigiamu savybiu mes visi turime. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ner4Leo: 30 kovo 2016 - 13:21
QUOTE(Anakure @ 2016 03 30, 12:49)

Ai nenusišnekėkit gal. Jau rimtai važiuojat į lankas su tokiais pasakymais. Nei jūs jį asmeniškai pažįstat, nei ką, kad galėtumėte taip teigti.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 30, 13:29)
Ai nenusišnekėkit gal. Jau rimtai važiuojat į lankas su tokiais pasakymais. Nei jūs jį asmeniškai pažįstat, nei ką, kad galėtumėte taip teigti.

Aš juk nekalbu apie jį, kaip žmogų, o rašau, kaip apie sceninį įvaizdį, tai yra pagal suformuotą ir matomą paviršių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 30 kovo 2016 - 15:11
Mano Fredis labdara uzsiima. Koncertavo senjorams, tik labai idomia vieta pasirinko. smile.gif http://oikotimes.com...ull-of-seniors/
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 03 30, 16:48)
Mano Fredis labdara uzsiima. Koncertavo senjorams, tik labai idomia vieta pasirinko. smile.gif http://oikotimes.com...ull-of-seniors/

keistuomenė kokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 30, 12:30)
Nėra jo, nėra, tik nemušk unsure.gif

nesiginčysiu biggrin.gif Aš lieku prie savo nuomonės, tu lieki prie savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 30, 10:36)

o kur jau čia lygis? biggrin.gif man visiškai nepatiko nei tembras, nei balsas kažkuo išskirtinis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 03 30, 13:49)

Man rodos, Jums reikia medikų pagalbos. Skubios!!!
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2016 03 30, 20:11)
Man rodos, Jums reikia medikų pagalbos. Skubios!!!

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 03 30, 21:00)
o kur jau čia lygis? biggrin.gif man visiškai nepatiko nei tembras, nei balsas kažkuo išskirtinis  schmoll.gif

negražu keršytis biggrin.gif
Atsakyti