Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (6)

Interviu su Saša
https://www.youtube....h?v=2-6JVC9SJhw
Daina
https://www.youtube....h?v=erB2gG8RAk8
Atsakyti
nu gražus tas koncertas Doncės

user posted image
Atsakyti
Aha ir man visai patiko, tik kabeline sushi... vaizdo kokybe. sad.gif Ir tik lietuvisku kanalu. Tai tas truputi nuotaika pagadino. Kaip specialiai. Diena dar normaliai rode.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 03 28, 22:32)
nu gražus tas koncertas Doncės

Man irgi labai patiko wub.gif
Atsakyti
Man kazkaip nuobodoka buvo ax.gif Grozio tai visai grazu, bet ausies nepritrauke...
Atsakyti
Man tai atvirkščiai, sakyč, vizualiai prastai buvo operatorių pateikta, o atlikimas jo gyvai, balsas, labai gražiai skambėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 03 29, 08:42)
atlikimas jo gyvai, balsas, labai gražiai skambėjo  wub.gif

Atlikimo kokybė tai puiki, bet aš dėl pačios muzikos ax.gif Kažkaip sunkiai kabina. Koncerte, tikiu, būtų smagu pablūdyt. Bet radiją perjungčiau. Išskyrus eurovizinę dainą biggrin.gif
Atsakyti
Man tai Donatas per tą koncertą tokį Bieber'į priminė biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Man irgi ne visos jo dainos patinka, bet ko gero pati gražiausia - „Viskas bus gerai“. Abi eurovizinės irgi geros.

Gaila, kad tik 10 tūkst. surinko. Ankstesnius metus tai po 20 tūkst. suaukodavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jol: 29 kovo 2016 - 12:02
QUOTE(Jol @ 2016 03 29, 12:59)
Gaila, kad tik 10 tūkst. surinko. Ankstesnius metus tai po 20 tūkst. suaukodavo.

Anksciau litai buvo
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 03 28, 20:26)
dar bandžiau interneti rasti Donces koncerto įrašą, o čia - na, visas iš Žalgirio arenos  biggrin.gif

o gal kur galima dabar, post factum, pasižiūrėti? nerandu niekur blush2.gif

QUOTE(Jol @ 2016 03 29, 11:59)

dar galima aukot iki 03-31:

prie D.Montvydo pasirodymo „Eurovizijoje“ gali prisidėti kiekvienas gerbėjas, skambindamas trumpuoju numeriu 1419 (2 eur). Tą daryti galima iki kovo 31 dienos.

Taip pat galima prisidėti ir neribotomis piniginėmis sumomis, pervedant norimą sumą į Asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ sąskaitą LT50 7044 0600 0773 0001 (AB SEB bankas) su prierašu „D. Montvydo palaikymas Eurovizijoje“.

iš 15min.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 29 kovo 2016 - 12:48
Lietuviai ne švedai ir ne austrai. Nereikia šokti aukščiau bambos. Retas turi galimybės aukoti dideles sumas. 10tūkst žmonės suaukojo + dar tikriausiai televizija parems kokiais 5 tūkst ir bus normalus biudžetas, kaip Lietuvai smile.gif
Atsakyti