Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (6)

QUOTE(Lėja... @ 2016 03 26, 14:56)

Iš tolo panaši į Zasimauskaitę smile.gif Daina, kaip ne keista, visai neblogai skamba.
Atsakyti
Perklausiau kątik lenką, rusą ir prancūzą. Pirmą kart. Rusą išjungt norėjosi ties priedainiu (nes tipiška Kirkorovo daina). Tragiška, senoviška. Lenkas tai pats lotuliukas.gif doh.gif Daina tikrai nieko gero. O Prancūzija, manau, bus antra šiais metais, nes tai antra daina, kuri verta topų (truputi man panaši į One Republic stilių). Pirmas, aišku bus Donatas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 26 kovo 2016 - 17:24
QUOTE(oziarage @ 2016 03 26, 18:23)
Perklausiau kątik lenką, rusą ir prancūzą. Pirmą kart. Rusą išjungt norėjosi ties priedainiu (nes tipiška Kirkorovo daina). Tragiška, senoviška. Lenkas tai pats  lotuliukas.gif  doh.gif  Daina tikrai nieko gero. O Prancūzija, manau, bus antra šiais metais, nes tai antra daina, kuri verta topų (truputi man panaši į One Republic stilių). Pirmas, aišku bus Donatas smile.gif

blink.gif
na DUOKDIEVEJŪSŲŽODŽIAIDIEVUIĮAUSĮ

dar australija pasidare visai klausoma
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2016 03 26, 08:51)
Nesuprantu, ką kai kurios/kai kurie tame lenke kažką matot? biggrin.gif Man jis ir pats tragiškas, ir daina tragiška, kažkoks nesusipratimas kaip ir baltarusis Ivanas.
Sorry, nemoku nuomonės įvyniot į blizgų popieriuką  4u.gif

každa potvora znajdzie svojego amatora biggrin.gif kažkaip taip bigsmile.gif jei neaišku - išversiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Violetisimo @ 2016 03 26, 10:34)
O man patinka lenkas. Kazka tokio kabinancio turi ta daina wub.gif  Labiau nei visu isgirta Australija ar Rusija.

nepatikėsit visos, bet aš Australijos dar nė neklausiau, kažkaip bijausi, kad išgirsiu kažkokį koalos kvyksmą unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 26, 10:44)
O Armėnija dar kam nors patinka, apart manęs? unsure.gif  g.gif

man, aš ją paėmiau, berods biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lėja... @ 2016 03 26, 17:55)
blink.gif
na DUOKDIEVEJŪSŲŽODŽIAIDIEVUIĮAUSĮ
dar australija pasidare visai klausoma

Baikit, surimtėkim. NEDUOKDIEVE, DIEVEDUOKOBJEKTYVUMO biggrin.gif
Atsakyti
Gražiausia yra Vanios su vilkais daina, tik niekas nesupranta: arba jis su savo daina gimė per vėlai, reikėjo viduramžiuose, arba per anksti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 26, 19:09)
každa potvora znajdzie svojego amatora biggrin.gif kažkaip taip bigsmile.gif jei neaišku - išversiu mirksiukas.gif
Papildyta:

nepatikėsit visos, bet aš Australijos dar nė neklausiau, kažkaip bijausi, kad išgirsiu kažkokį koalos kvyksmą unsure.gif
Papildyta:

man, aš ją paėmiau, berods biggrin.gif
Papildyta:

Baikit, surimtėkim. NEDUOKDIEVE, DIEVEDUOKOBJEKTYVUMO biggrin.gif

Objektyvuvo eurovizijoj nera. Visi ten subjektyvus. tongue.gif Bet man labai patinka mintis apie pirmoj vietoj galinti buti DOnata. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 26, 14:18)
Na ir ką  mirksiukas.gif  Juk kiek atvejų buvo, kad vien to užteko.

Ar Lena buvo labai jau ten kažkur žinoma? Ne.

Tada sužavėjo ir daina, ir atlikėja, o dabar neseniai peržiūrėjau ir nesuprantu, kaip jai buvo galima duoti pirmą vietą, juk buvo akivaizdžių klaidų, kurios buvo padarytos dėl patirties trūkumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 03 26, 19:34)
Tada sužavėjo ir daina, ir atlikėja, o dabar neseniai peržiūrėjau ir nesuprantu, kaip jai buvo galima duoti pirmą vietą, juk buvo akivaizdžių klaidų, kurios buvo padarytos dėl patirties trūkumo  g.gif

Man tai ji pati visa toj scenoj buvo viena didziule klaida doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 26, 19:09)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif po trečio klausymo taip nebeatrodys lotuliukas.gif
jei rimtai tai visai nieko
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 03 26, 19:40)
Man tai ji pati visa toj scenoj buvo viena didziule klaida doh.gif

Va butent. drinks_cheers.gif Nei tada nei dabar nesuprantu kaip ji galejo laimet? g.gif
Atsakyti
man Lena asmeniskai labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 26, 14:18)
va va  drinks_cheers.gif  Kiek jį nužiūrėjau, jis absoliučiai paprastutis ir natūralus . Kas mane ir veža.
Dar nesugadintas visai, nei šlovės nei pan.

Visiškai pritariu ir tai yra jo išskirtinumas. Neerzina žiūrint ir norisi priimti jį su visa daina tokį, koks yra smile.gif

Rusas man taip pat visai negražus, o priedainis iš vis - žodžių kratinys. Kiek bandžiau klausyti, nė karto nebaigiau, vos tik priedainis prasidėdavo - išjungdavau. Daugiau savęs nekankinsiu.

Lenko daina patinka, matyti, kad žmogus su talentu. Todėl sirgsiu už kaimynus.

Australijos daina visai neprimena koalos klyksmų. Pagal ją norisi šokinėti kaip kengūrai smile.gif
Atsakyti