Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (6)

QUOTE(Violetisimo @ 2016 03 26, 10:34)
O man patinka lenkas. Kazka tokio kabinancio turi ta daina wub.gif  Labiau nei visu isgirta Australija ar Rusija.

Perskaičiau: "kažką tokio kaimietiško turi" biggrin.gif doh.gif

O Armėnija dar kam nors patinka, apart manęs? unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 26, 11:44)
Perskaičiau: "kažką tokio kaimietiško turi" biggrin.gif  doh.gif

O Armėnija dar kam nors patinka, apart manęs? unsure.gif  g.gif

Patinka ir man Armenija.
Atsakyti
„Dviračio šou“ pelės apie nuogą baltarusį su vilkais biggrin.gif
https://www.facebook...11414552213264/
Atsakyti
Justas yra dar labai žalias, atrodo, kad labai maža jo koncertinė praktika, nekalbant apie artisto žinomumą. Tik gera daina, išvaizda, simpatiškumas bus jo sėkmės priežastis, patekimas į finalo dešimtuką, bet ne pirma vieta
https://www.youtube....h?v=5jnU39UzpyY
Papildyta:
QUOTE(Jol @ 2016 03 26, 12:33)
„Dviračio šou“ pelės apie nuogą baltarusį su vilkais biggrin.gif
https://www.facebook...11414552213264/

O gal ir gera tokia reklamos idėja, visi pradėjo kalbėti, o kuo daugiau žinos, vis kas nors pabalsuos g.gif
Atsakyti
klausau visa pusdieni
kol kas tik Švedijos norisi klausytis
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 03 26, 01:26)
Natūralesnis jis. Tie kiti du, mano akiai, krūtais labai dedasi, o Justukas toks simple "wash and go"...

va va drinks_cheers.gif Kiek jį nužiūrėjau, jis absoliučiai paprastutis ir natūralus . Kas mane ir veža.
Dar nesugadintas visai, nei šlovės nei pan.

Galvoju, latviams pasisekė dėl to. Prie tokio drąsiai galima prieiti, pabendrauti, gerą žodį pasakyti, sėkmės palinkėt.

Na ir šiaip... Net aprangos stilius, kiek supratau, pas jį savas, nepritemptas prie kažkokių standartų. Toks jaunatviškas. Nesistengiant kažkam labai jau ten patikt.

Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 03 26, 12:45)
Justas yra dar labai žalias, atrodo, kad labai maža jo koncertinė praktika, nekalbant apie artisto žinomumą. Tik gera daina, išvaizda, simpatiškumas bus jo sėkmės priežastis, patekimas į finalo dešimtuką, bet ne pirma vieta

Na ir ką mirksiukas.gif Juk kiek atvejų buvo, kad vien to užteko.

Ar Lena buvo labai jau ten kažkur žinoma? Ne.

Nesakau, kad jis laimės. Bet manau, kad jis TIKRAI to laimėjimo vertas (ko jam nuoširdžiai ir linkiu smile.gif blush2.gif ).

Papildyta:

----

Mes su Selga neoficialios Justuko atstovės Lietuvai biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif flirt.gif
Tokios biškį apsišaukėlės biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai manau, kad tam, jog atlikėjas dalyvautų Eurovizijoje, jam visiškai nebūtina ta super didelė patirtis. Taip, tai privalumas, bet toli gražu nebūtinybė. Netgi įdomiau žiūrėti į jaunus, šviežius žmones, kurie dažnai kaip tik turi daugiau natūralumo ir draivo. Tos vietinės žvaigždės bendrame kontekste yra niekam nežinomos. Niekam neįdomu, ar tas dainininkas 15 metų scenoje ar 5 mėnesiai, čia tik mes labai sureikšminam tą jų patirtį irnesakyk.gif Svarbiausia yra tik kabinanti daina ir geras pasirodymas (dar sugebėjimas save išreklamuoti, bet tai jau atsiremia į pinigus).
Neva būtų važiavusi kokia Ščiogolevaitė, tai garantuotai patektų į top 10? Garantuoju, kad ne, nes jos daina ir įvaizdis dvelkia banalybe. Va, pernai dalyvavo jaunutė latvė. Lyg 20ties metų. Turėjo originalią dainą, gerą pasirodymą ir visiems įsiminė. Daug labiau nei kokie pagyvenę balkanų dėdės, kuriuos užmiršti iškart jiems padainavus, nors savo tėvynėse jie tikriausiai irgi yra estrados veteranai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 26, 14:25)
Aš tai manau, kad tam, jog atlikėjas dalyvautų Eurovizijoje, jam visiškai nebūtina ta super didelė patirtis. Taip, tai privalumas, bet toli gražu nebūtinybė. Netgi įdomiau žiūrėti į jaunus, šviežius žmones, kurie dažnai kaip tik turi daugiau natūralumo ir draivo. Tos vietinės žvaigždės bendrame kontekste yra niekam nežinomos. Niekam neįdomu, ar tas dainininkas 15 metų scenoje ar 5 mėnesiai, čia tik mes labai sureikšminam tą jų patirtį irnesakyk.gif Svarbiausia yra tik kabinanti daina ir geras pasirodymas (dar sugebėjimas save išreklamuoti, bet tai jau atsiremia į pinigus).
Neva būtų važiavusi kokia Ščiogolevaitė, tai garantuotai patektų į top 10? Garantuoju, kad ne, nes jos daina ir įvaizdis dvelkia banalybe. Va, pernai dalyvavo jaunutė latvė. Lyg 20ties metų. Turėjo originalią dainą, gerą pasirodymą ir visiems įsiminė. Daug labiau nei kokie pagyvenę balkanų dėdės, kuriuos užmiršti iškart jiems padainavus, nors savo tėvynėse jie tikriausiai irgi yra estrados veteranai biggrin.gif

o taip drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 26, 14:18)

Na ir ką  mirksiukas.gif  Juk kiek atvejų buvo, kad vien to užteko.

Ar Lena buvo labai jau ten kažkur žinoma? Ne.

drinks_cheers.gif būtent, laimi dažniausiai nežinomi.. prisiminkim, kokiose vietose visos zviazdos buvo - kad ir Patricija Kas... doh.gif
Atsakyti
va dar viena grazi
https://www.youtube....h?v=NXE-aTIIG30
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 03 26, 13:45)
O gal ir gera tokia reklamos idėja, visi pradėjo kalbėti, o kuo daugiau žinos, vis kas nors pabalsuos  g.gif

Tikrai ne. Nei lenkem, nei pernam suomiam tai nepadejo.
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2016 03 26, 09:51)
Nesuprantu, ką kai kurios/kai kurie tame lenke kažką matot? biggrin.gif Man jis ir pats tragiškas, ir daina tragiška, kažkoks nesusipratimas kaip ir baltarusis Ivanas.
Sorry, nemoku nuomonės įvyniot į blizgų popieriuką  4u.gif

Oi labai drisiu nesutikti su jumis smile.gif Baltarusis tai tikrai tragiskas, bet lenko daina labai superine viena is mano megstamiausiu. Ka joje radau? Man labai patinka dainos priedainis. Muzikos skambesys ir balsas lenko labai grazus. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(altomas23 @ 2016 03 26, 00:54)
user posted image

Bet tai kai jie visi trys panašūs biggrin.gif visai įdomus variantas gavosi  lotuliukas.gif

thumbup.gif Tikrai labai neblogas variantas gavosi. biggrin.gif
Atsakyti