Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (6)

QUOTE(ramyra @ 2016 03 25, 19:11)
... Į kurį mikrofoną (viršutinį ar apatinį) reikėtų žiūrėti?
lotuliukas.gif
Kuris išvaizdesnis biggrin.gif
Atsakyti
Musu seima vienareiksmiskai statysim uz prancuza. Ne del to, kad tikim, jog laimes, bet labai norim. Musu 2016 daina tapo blush2.gif
Atsakyti
Šiandien statymuose Ukraina iš 8 vietos pakilo į 6, tiksliau su Latvija apsikeitė vietomis, dabar Latvija yra 8 vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 25, 16:36)
Iš šiųmetinių vyrų, tai rusas gražiausias, bet daina jo tai žemiau nei vidutinė.

Latviukas gražiausias biggrin.gif wub.gif wub.gif

Feisbuke seku, tai, žiūriu, gražėja ne dienomis, o valandomis bigsmile.gif wub.gif

Ir ruošiasi jis kažkaip gan intensyviai, gal video kažkokį ketina filmuot, pagal nuotraukas sprendžiant g.gif

na... dar į Lietuvą tegul atvažiuoja Justukas pa-dainuot rolleyes.gif ir viskas bus perfect rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 25, 16:52)
Tai kad čia gryna tiesa, jis klausydavo vien tik popsą ir geriau jau nesakysiu kieno doh.gif neprašykit, nes žemiau plintuso biggrin.gif
Dar tik niekaip prie savo mėgstamų bardų neįpratinų, jaučia alergiją, kai užgroja mano Aktorių trio. Bet aš jam grasinuosi, kad vistiek eis su manimi kada į jų koncertą, sėdės ant žolytės ir galės kvatotis ar verkt. Aktoriai gi leidžia tai, patys sako, kad pasikvatoja, paverkia su klausytojais. Tai žodžiu, nori nenori, bet jis ten vistiek pritaps biggrin.gif

kieta motera lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 25 kovo 2016 - 22:45
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 25, 22:46)
Latviukas gražiausias  biggrin.gif  wub.gif  wub.gif

Feisbuke seku, tai, žiūriu, gražėja ne dienomis, o valandomis  bigsmile.gif  wub.gif

Viena gėritės, o kodėl nepasidalinate, aš taip pat noriu pasigerėti Justuku smile.gif Gal galite įdėti nuorodą, kad nereikėtų po Feisbuką Justuko ieškoti, o tai kaip išmes, nežinosi kuris iš jų tikras?
Atsakyti
user posted image

Bet tai kai jie visi trys panašūs biggrin.gif visai įdomus variantas gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 03 25, 23:43)
Viena gėritės, o kodėl nepasidalinate, aš taip pat noriu pasigerėti Justuku smile.gif Gal galite įdėti nuorodą, kad nereikėtų po Feisbuką Justuko ieškoti, o tai kaip išmes, nežinosi kuris iš jų tikras?

Justs Sirmais

Feisbuke jis taip vadinasi mirksiukas.gif Įvesit ir išmes anketą su visomis nuotraukytėmis smile.gif rolleyes.gif

Nekeliu nuotraukų todėl, kad nežinau, ar etiška kilnoti nuotraukas iš FB anketos g.gif : Nors ji ir oficiali. Gal ir taip, gal ir ne g.gif

QUOTE(altomas23 @ 2016 03 25, 23:54)
Bet tai kai jie visi trys panašūs biggrin.gif visai įdomus variantas gavosi  lotuliukas.gif

aha, šioje nuotraukoje jie tikrai panašūs smile.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Bet tai latviuks kažkoks išskirtinesnis visgi, mano akiai ne toks saldutis ir daugiau cinkelio turintis g.gif smile.gif

Tiesa, tos jo foto FB kur be mOkiažų ir šukuosenų, kur nenulaižytas, man žyyyymiai labiau patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 26 kovo 2016 - 01:00
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 26, 01:58)
Bet tai latviuks kažkoks išskirtinesnis visgi, mano akiai ne toks saldutis ir daugiau cinkelio turintis  g.gif  smile.gif 

Natūralesnis jis. Tie kiti du, mano akiai, krūtais labai dedasi, o Justukas toks simple "wash and go"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 26 kovo 2016 - 01:31
o as neturiu 2016 eurovizijos dainos
niekas nekabina kad klausyciau
Atsakyti
Nesuprantu, ką kai kurios/kai kurie tame lenke kažką matot? biggrin.gif Man jis ir pats tragiškas, ir daina tragiška, kažkoks nesusipratimas kaip ir baltarusis Ivanas.
Sorry, nemoku nuomonės įvyniot į blizgų popieriuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2016 03 26, 09:51)
Nesuprantu, ką kai kurios/kai kurie tame lenke kažką matot? biggrin.gif Man jis ir pats tragiškas, ir daina tragiška, kažkoks nesusipratimas kaip ir baltarusis Ivanas.
Sorry, nemoku nuomonės įvyniot į blizgų popieriuką  4u.gif

Echem... Nu ir man taip ax.gif
Atsakyti
O man patinka lenkas. Kazka tokio kabinancio turi ta daina wub.gif Labiau nei visu isgirta Australija ar Rusija.
Atsakyti