Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (6)

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 03 24, 19:48)

Na, įlindau vėl, pasiskaičiau, nickas- Ktk1l, ta pati? biggrin.gif Rašo, kad nekenčia jo ir jo dainos lotuliukas.gif Bet tai kaip š..a ant Lietuvos doh.gif

nekenčia tai jau negražu...

nemėgti galima. Bet nekęsti... Na turi kažką blogo būtų padaręs doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 03 24, 22:44)
O kas bus, jeigu vilkai sumanys išbėgti pas žiūrovus, juk tai ne kokie nors šunys, o laukiniai žvėrys, ar scena bus aptverta  g.gif O bus gražu, kai jam dainuojant, vilkai užstaugs smile.gif

aš netikiu, kad leis tuos vilkus į sceną.

Norėti tai daug ko galima. Prisisvaigo su savo užmojais jis turbūt irnesakyk.gif

O šiaip tai ką- pagalvokit, gal tikslą jis jau pasiekė rolleyes.gif Apie jį jau ŠNEKA. Ar vienaip , ar kitaip. Ir gal jo pasirodymo lauks (iš smalsumo dėl tų visų pažadų smile.gif ). O kito kokio tylesnio neįsidėmės ir gal eis kokių sumuštiakų ar arbatos pasidaryt per pasirodymą.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 24, 22:58)
aš netikiu, kad leis tuos vilkus į sceną.

Norėti tai daug ko galima. Prisisvaigo su savo užmojais jis turbūt  irnesakyk.gif

Radau straipsnį, kuriame rašo, kad neleis žvėrių ir nuogumo, bet vėlgi nežinia kiek tame tiesos g.gif
http://www.eurovisio...en,ivan102.html

Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 24, 22:58)
O šiaip tai ką- pagalvokit, gal tikslą jis jau pasiekė  rolleyes.gif  Apie jį jau ŠNEKA. Ar vienaip , ar kitaip. Ir gal jo pasirodymo lauks (iš smalsumo dėl tų visų pažadų smile.gif ). O kito kokio tylesnio neįsidėmės ir gal eis kokių sumuštiakų ar arbatos pasidaryt per pasirodymą.

Bet nieko gero nebus, kada žmonės pamatys ir nusivils, duos dar mažiau balų.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 03 24, 22:13)
Vienas iš daugiausiai peržiūrų turintis vaizdo įrašas yra lenko
https://www.youtube....h?v=Sjup9PJ25LM

Mano vyras visą vakarą su lenku tūsinasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 03 24, 22:44)
O kas bus, jeigu vilkai sumanys išbėgti pas žiūrovus, juk tai ne kokie nors šunys, o laukiniai žvėrys, ar scena bus aptverta  g.gif O bus gražu, kai jam dainuojant, vilkai užstaugs smile.gif
http://www.delfi.lt/...u.d?id=70787508

Jis jau man ima patikti, atsiimsiu matyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 24, 23:27)

tūsinasi tai taip? alc.gif alc.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 25, 00:50)
tūsinasi tai taip?  alc.gif  alc.gif    biggrin.gif

Ne, nevartoja, tiesiog išmylėjo ten jo dainas visaip, išklausė visas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 25, 10:36)
Ne, nevartoja, tiesiog išmylėjo ten jo dainas visaip, išklausė visas bigsmile.gif

supratau biggrin.gif pašposijau biggrin.gif mirksiukas.gif

fainai, jei va taip kažką rado thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 25, 00:27)
Papildyta:

Jis jau man ima patikti, atsiimsiu matyt lotuliukas.gif

gera skoni vyras turi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Iš šiųmetinių vyrų, tai rusas gražiausias, bet daina jo tai žemiau nei vidutinė.
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 03 25, 16:19)
gera skoni vyras turi.  mirksiukas.gif

Ačiū, jau kažkas jį čia gyrė. Šiaip tai mano mokykla, nes anksčiau tai buvo žiauriai ribotas, geriau jau nesakysiu ką klausydavo biggrin.gif
O lenkulis gerulis, labai įdomus balsas, įdomios dainos. Kada gi pas mus toks atlikėjas atsiras? Pasvajot ax.gif
Aš tai jį nurašius kažkiek buvau, nes maniau, kad jis Conchitos kopija, bet pasirodo, kad ne, jau labai seniai dainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 25 kovo 2016 - 16:48
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 25, 16:47)
Ačiū, jau kažkas jį čia gyrė. Šiaip tai mano mokykla, nes anksčiau tai buvo žiauriai ribotas, geriau jau nesakysiu ką klausydavo biggrin.gif
O lenkulis gerulis, labai įdomus balsas, įdomios dainos. Kada gi pas mus toks atlikėjas atsiras? Pasvajot ax.gif
Aš tai jį nurašius kažkiek buvau, nes maniau, kad jis Conchitos kopija, bet pasirodo, kad ne, jau labai seniai dainuoja.

Monteverte, nu jūs, tai žodžio meistrė... jau kaip pasakysit lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 25, 16:49)
Monteverte, nu jūs, tai žodžio meistrė... jau kaip pasakysit lotuliukas.gif  thumbup.gif

Tai kad čia gryna tiesa, jis klausydavo vien tik popsą ir geriau jau nesakysiu kieno doh.gif neprašykit, nes žemiau plintuso biggrin.gif
Dar tik niekaip prie savo mėgstamų bardų neįpratinų, jaučia alergiją, kai užgroja mano Aktorių trio. Bet aš jam grasinuosi, kad vistiek eis su manimi kada į jų koncertą, sėdės ant žolytės ir galės kvatotis ar verkt. Aktoriai gi leidžia tai, patys sako, kad pasikvatoja, paverkia su klausytojais. Tai žodžiu, nori nenori, bet jis ten vistiek pritaps biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 25 kovo 2016 - 16:54
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 25, 16:52)
Tai kad čia gryna tiesa, jis klausydavo vien tik popsą ir geriau jau nesakysiu kieno doh.gif neprašykit, nes žemiau plintuso biggrin.gif

Pasakykit, kąąą biggrin.gif Rusiškas popsas? Radžis? Putyt.., oi, Pupytės? biggrin.gif
Atsakyti