Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas

QUOTE(Elvita @ 2016 08 25, 12:40)
Nea, ne paslaptis :).

Agentura Itaka.pl Vasario 12-23d. skrydis Varsuva-Krabi-Varsuva, viesbutis ''Avista Hideaway Phuket Patong'', Buena Vista kambarys, pusryciai - 3300eur (2 zmones).
Vien skrydis, ziurejau su Emirates arba Etihad (Aeroflot nevilioja) 1300eur, viesbutis su butent sio tipo kambariu virs 3000eur., kai kur ir virs 4000eur. Taip, kad si karta pasirinkom patoguma, o kad jis dar ir pigiai gavosi, tai visai liuks :)

Tai labai panašiai ir mums, tik mes dar kelias dienas į Kombodžą važiuosim, tai 2000 Eur žmogui
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 08 25, 21:39)
Phuketas yra lb didele sala. Visa sala yra arba turgus su kioskais, arba rezortai. Zmoniu milijonai. Padaugink vasarine palanga is 100 ir gausi puketo zmoniu minias. Pliazai ir tie uzkisti, gultai 8 eilem stovi.
Vairuot ten neimanoma. Eismas tragiskas be taisykliu , priesinga eismo juosta. Eisme dalyvauja milijonas mopedu, tuktuku, dviraciu, asilu ir tt.
Jusu ideja keliaut visur is puketo yra negera. Is ten ir brangu ( aplamai ten brangiau nei kitur tailande, nes turistine zona), ir toli, ir jokio gamtos grozio ten nepamatysit. ten turgus ir siukslynas visumoj. Juolab nieko nesutaupysit. Planuokit kelione etapais, su nakvynem skirtinguose regionuose. Perskaitykit temas, tikrai bus ideju. Ir fotoreportazu cia neblogu yra.
Papildyta:

Tai yra brangu. Uz tokia kaina 11 d jus galit keliaut po visa tailanda normaliai ji pazindami. Puketo viesbuciai neadekvaciai brangus, o poilsio ten nepavadinciau poilsiu, kosmaras grynas. Vos istveriau 2 nakvynes, paskui ismovem su nakvyne i similian neplanuotai, kad tik pukete nebut dar ir 3 nakti lotuliukas.gif

Cia jau kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Vieniems labiau patinka Phuketas, kitiems Pataja ir t.t.
Kai nuvaziuosiu pati, tada galesiu ivertinti, nes klausyti labai skirtingu zmoniu, skirtingu nuomoniu ir is to daryti isvada, paciai nebuvus, yra nesamone. Juolab atsisakyti salos, perskaicius kitu zmoniu nuomone :)
Temas ir reportazus perskaiciau visus. Mane suzavejo aplink esancios salos, gamta ir pasibaisejau, kai zmones keliavo po Tailanda traukiniais, taxi, kur neaisku, nei kur veza, nei kur paleidzia, nei kur islipus apsistoti. Tokios atostogos ne man :)

Pradzioje tikrai planavau keliauti po salas, bet pasitare su vyru nusprendem keliauti butent taip, todel dabar keliausim is Phuketo. Patiks ar ne, parasysiu grizusi :)

Taupyti kelionese mes nelinke, o Tailando pazinti kol kas irgi ypatingo noro nera. Kitaip kelione pradeciau nuo Bankoko. Tailanda pasirinkom kaip alternatyva Europos saloms ziemos metu, nes jau tenka kartoti antra karta salas, nes ziema ne tiek ju ir daug, kur pakankamai silta. O Tailande ir silta, ir vaizdai akims pasikeis :).
Juolab keliaujam be vaiku, nusibos Phuketas, su vietinem avialinijom nuskrisim pasizmoneti kitur.
Bet jei noriu i Phuketa, vadinasi i Phuketa ir jei jis kazkam laaabai nepatinka, dar nereiskia, kad nepatiks man :)

P.s. kas liecia viesbucius... Pasirinkom viesbuti, kuriame atostogavo mano itin islepusi, arogantiska drauge su vyru. Grizo susizavejusi. Tai, jei jau ji neturejo kuo skustis, tai man tiks tikrai biggrin.gif Zemesnes klases viesbuciuose tikiu, kad poilsis gali priminti kosmara...Cia jau nereikia ir Tailando, ir Europoje sociai tokiu viesbuciu :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 26 rugpjūčio 2016 - 10:00
QUOTE(Elvita @ 2016 08 26, 10:45)
Cia jau kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Vieniems labiau patinka Phuketas, kitiems Pataja ir t.t.
Kai nuvaziuosiu pati, tada galesiu ivertinti, nes klausyti labai skirtingu zmoniu, skirtingu nuomoniu ir is to daryti isvada, paciai nebuvus, yra nesamone. Juolab atsisakyti salos, perskaicius kitu zmoniu nuomone :)
Temas ir reportazus perskaiciau visus. Mane suzavejo aplink esancios salos, gamta ir pasibaisejau, kai zmones keliavo po Tailanda traukiniais, taxi, kur neaisku, nei kur veza, nei kur paleidzia, nei kur islipus apsistoti. Tokios atostogos ne man :)

Pradzioje tikrai planavau keliauti po salas, bet pasitare su vyru nusprendem keliauti butent taip, todel dabar keliausim is Phuketo. Patiks ar ne, parasysiu grizusi :)

Juolab keliaujam be vaiku, nusibos Phuketas, su vietinem avialinijom nuskrisim pasizmoneti kitur.
Bet jei noriu i Phuketa, vadinasi i Phuketa ir jei jis kazkam laaabai nepatinka, dar nereiskia, kad nepatiks man :)

Kai sugrįšit būtinai parašykit. Man irgi su agentūra ramiau būtų, nes į Patają ir skridom per agentūrą. Bet į Puketą trim jau ,,kosmosas"gaunasi, tai galvojam, kad reikėtų patiems organizuotis.
Man labai patiko ir Patajoje. Užtektinai ir tenai būdami pakeliavom ir pamatėm.
Atsakyti
QUOTE(jūračiukas @ 2016 08 26, 10:00)
Kai sugrįšit būtinai parašykit. Man irgi su agentūra ramiau būtų, nes į Patają ir skridom per agentūrą. Bet į Puketą trim jau ,,kosmosas"gaunasi, tai galvojam, kad reikėtų patiems organizuotis.
Man labai patiko ir Patajoje. Užtektinai ir tenai būdami pakeliavom ir pamatėm.

Butinai pasidalinsiu nuomone, bet gal jus anksciau planuojate nei mes ;).
As jums pvz. idejau savo keliones, bet pas mus tikrai brangus viesbutis, jei jus tenkina pigesni variantai, tai su itaka tikrai papigiaja galit i Phuketa nukeliaut ;)
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2016 08 26, 11:03)
As jums pvz. idejau savo keliones, bet pas mus tikrai brangus viesbutis, jei jus tenkina pigesni variantai, tai su itaka tikrai papigiaja galit i Phuketa nukeliaut ;)

Taip, pas jus labai viešbutis jau geras. Mums užteks ir 3 žvaigdžių. Per lenkus žiūrėjau, tenai apie 1000 Eur pigiau mums gaunasi nei per mūsų agentūras.
Mes galvojom kovo mėn. bet dabar žiūriu vaikams atostogų nėra. Tai dar galvosim. Bet jau tikrai tik kitais metais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jūračiukas: 26 rugpjūčio 2016 - 10:33
QUOTE(Elvita @ 2016 08 26, 10:03)

Elvita, tai jus planuojate skristi i Phuketa ir ten buti ar dar i kokias salas vaziuoti. va ir mes galvojame skristi i Phuketa ir is ten na ura kur nors vaziuoti. O gal tai per didele avantiura? biggrin.gif
per ka jus perkate bilietus? Atsiprasau, jei jau rasete, jau viskas susimaise nuo skaitymo keliu temu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jūračiukas @ 2016 08 26, 10:33)
Taip, pas jus labai viešbutis jau geras. Mums užteks ir 3 žvaigdžių. Per lenkus žiūrėjau, tenai apie 1000 Eur pigiau mums gaunasi nei per mūsų agentūras.
Mes galvojom kovo mėn. bet dabar žiūriu vaikams atostogų nėra. Tai dar galvosim. Bet jau tikrai tik kitais metais.

Tuomet tikrai pasidalinsiu ispudziais ;). O LT agenturos irgi i Phuketa skraidina? Man atrodo tik i Pataja?

QUOTE(Vaka @ 2016 08 26, 10:41)
Elvita, tai jus planuojate skristi i Phuketa ir ten buti ar dar i kokias salas vaziuoti. va ir mes galvojame skristi i Phuketa ir is ten na ura kur nors vaziuoti. O gal tai per didele avantiura?  biggrin.gif
per ka jus perkate bilietus? Atsiprasau, jei jau rasete, jau viskas susimaise nuo skaitymo keliu temu  rolleyes.gif

Taip, mes skrisim i Phuketa. Pradziai bilietus ziurejau pirkti su Emirates arba Etihad per Dubaju. Bet galutiniame variante pasirinkome skristi tiesiogiai is Varsuvos su itakos agentura. Mums gaunasi pigiau.

Jei butume skride savarankiskai, tai buvau nusiziurejus viesbutukus keliose salose, butume atskride i Phuketa, permiegoje, pakeliave per kelias salas po kelias dienas ir paskutines dvi naktis buciau palikus Phuketo apziurejimui. Kadangi skrendam su agentura, tai toks variantas nebesigaus. Teks keliauti ir grizti vakare atgal i Phuketa. Kaip pasiekti kitas salas, isvengiant turistu, dar nepaziurejau. Tik skaiciau, kad yra organizuojamos ekskursijos, nuomojamos valteles su vietiniu arba kateriukai su kapitonu ir savarankiskam pasiplaukiojimui. Paskutinis variantas butu idealiausias. Kaip bus is tiesu, bus matyt nuvykus.
Neatmetam galimybes ir su vietinem avialinijom kazkur nuskristi. Kai jau rimciau prisesiu prie Tailando, butinai pasidalinsiu info. Dabar skrendam i Prancuzijos Rivjera, tai rankiojuos informacija :)
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2016 08 26, 15:01)
Tuomet tikrai pasidalinsiu ispudziais ;). O LT agenturos irgi i Phuketa skraidina? Man atrodo tik i Pataja?
Taip, mes skrisim i Phuketa. Pradziai bilietus ziurejau pirkti su Emirates arba

Novaturas tikrai, TEZ TOUR nežinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jūračiukas: 26 rugpjūčio 2016 - 14:13
QUOTE(jūračiukas @ 2016 08 26, 14:12)
Novaturas tikrai, TEZ TOUR nežinau.

Supratau :)
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2016 08 25, 07:16)
Klausimas: ar imanoma isvengti zmoniu gausos ir i ekskursijas plaukti individualiai?

Gal galit rekomenduoti restoranelius, kuriuose svaru ir skanu? Zinau, kad dazniausiai buna skanu, ten kur valgo vietiniai (Europoje dazniausiai tokius renkames), bet beda tame, kad ten svaros, paprastai, nerasta. Tad kad ir kaip butu skanu, valgyti neprisiversciau. Tad domina siek tiek europietiski restoraneliai siulantys skanius patiekalus :)

Kazkiek. Tiesiog sutardavom, kad norim aplankyt 3-4salas. Pirmiausia nuvezdavo, kur maziausiai veiksmo. O toliau jau ziuredavom. Kaikur tik priplauke pamatydavom mase zmoniu - plaukdavom kazkur kitur, stodavom panardyti (as nenardau, bet man tiesiog relaksas patinka).

Panarsykit tripadvisor ir atsirinksit kas jums labiausiai prie sirdies.

QUOTE(AkvileZ @ 2016 08 25, 16:51)
Individualių turių kainomis pasidomėkit :)

Kas vienam brangu, kitam gali buti pigu. Ir atvirksciai.

QUOTE(Elvita @ 2016 08 25, 17:11)
drinks_cheers.gif , bet negi lietuviai ten gyvena ir vazineja tik tuk tukais ar viesuoju?

Paziurejau kainas nuomos, tai labai normalios apie 25eur dienai. Siaip jau nuomos agenturu tai labai daug, matyt nuomojasi zmones.

Niekada ten pati nevairuociau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Mes naudojames taksi paslugomis.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2016 08 26, 09:45)

Taupyti kelionese mes nelinke, o Tailando pazinti kol kas irgi ypatingo noro nera. Kitaip kelione pradeciau nuo Bankoko. Tailanda pasirinkom kaip alternatyva Europos saloms ziemos metu, nes jau tenka kartoti antra karta salas, nes ziema ne tiek ju ir daug, kur pakankamai silta. O Tailande ir silta, ir vaizdai akims pasikeis :).

P.s. kas liecia viesbucius... Pasirinkom viesbuti, kuriame atostogavo mano itin islepusi, arogantiska drauge su vyru. Grizo susizavejusi. Tai, jei jau ji neturejo kuo skustis, tai man tiks tikrai  biggrin.gif Zemesnes klases viesbuciuose tikiu, kad poilsis gali priminti kosmara...Cia jau nereikia ir Tailando, ir Europoje sociai tokiu viesbuciu :)

Tai jei jums patinka kurortinis poilsis, tuomet ok puketas. Man tai brrr net purto, nes ten ne tailandas, nei autentikos, nei gamtos, nieko. Kurortas ir turgus. Palangos Basanaviciaus g daug kart padauginta. Dar nepernakvoje, tik atskride is nuostabiojo chiang mai i puketa, supratom, kad cia didzioji keliones plano klaida buvo varyt lotuliukas.gif . Tai uzsibukinom i similian salas su nakvyne, kad nereiktu but pukete biggrin.gif . Tai va similians yra wau wub.gif . Bet tik vakare, kai dienos ekskursiju turistai isplaukia ir lieka tik naktinetoju grupele. Ir kita ryta, kol dar nieks neatplauke.
Jei dar teks laime vaziuot tailandan, maziausiai 3 n busiu similian wub.gif. Ir butinai vel skrisiu i chiang mai wub.gif . 8r i chiang rai baltaja sventykla wub.gif .

Sory, bet puketas mano nuomone nevertas nei kiek pinigu isleist. Tik del orouosto i ji skrist apsimoka, kaip i kazkoki tarpini taska, bet ne atostogaut.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 27 rugpjūčio 2016 - 22:22
Mus gundo viena vieta nepertoliausiai Phuket, Phang Nga rajone. Jie dabar stato namelius, tai laukiu kokiu nuotrauku is ten. Jei bus panasi vietai kaip mes vaziuojam i Ao Nang - vaziuojam. Jokiu zmoniu masiu, visiska ramybe wub.gif
Atsakyti