QUOTE(GAILE* @ 2016 08 25, 21:39)
Phuketas yra lb didele sala. Visa sala yra arba turgus su kioskais, arba rezortai. Zmoniu milijonai. Padaugink vasarine palanga is 100 ir gausi puketo zmoniu minias. Pliazai ir tie uzkisti, gultai 8 eilem stovi.
Vairuot ten neimanoma. Eismas tragiskas be taisykliu , priesinga eismo juosta. Eisme dalyvauja milijonas mopedu, tuktuku, dviraciu, asilu ir tt.
Jusu ideja keliaut visur is puketo yra negera. Is ten ir brangu ( aplamai ten brangiau nei kitur tailande, nes turistine zona), ir toli, ir jokio gamtos grozio ten nepamatysit. ten turgus ir siukslynas visumoj. Juolab nieko nesutaupysit. Planuokit kelione etapais, su nakvynem skirtinguose regionuose. Perskaitykit temas, tikrai bus ideju. Ir fotoreportazu cia neblogu yra.
Papildyta:
Tai yra brangu. Uz tokia kaina 11 d jus galit keliaut po visa tailanda normaliai ji pazindami. Puketo viesbuciai neadekvaciai brangus, o poilsio ten nepavadinciau poilsiu, kosmaras grynas. Vos istveriau 2 nakvynes, paskui ismovem su nakvyne i similian neplanuotai, kad tik pukete nebut dar ir 3 nakti
Cia jau kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Vieniems labiau patinka Phuketas, kitiems Pataja ir t.t.
Kai nuvaziuosiu pati, tada galesiu ivertinti, nes klausyti labai skirtingu zmoniu, skirtingu nuomoniu ir is to daryti isvada, paciai nebuvus, yra nesamone. Juolab atsisakyti salos, perskaicius kitu zmoniu nuomone
Temas ir reportazus perskaiciau visus. Mane suzavejo aplink esancios salos, gamta ir pasibaisejau, kai zmones keliavo po Tailanda traukiniais, taxi, kur neaisku, nei kur veza, nei kur paleidzia, nei kur islipus apsistoti. Tokios atostogos ne man
Pradzioje tikrai planavau keliauti po salas, bet pasitare su vyru nusprendem keliauti butent taip, todel dabar keliausim is Phuketo. Patiks ar ne, parasysiu grizusi
Taupyti kelionese mes nelinke, o Tailando pazinti kol kas irgi ypatingo noro nera. Kitaip kelione pradeciau nuo Bankoko. Tailanda pasirinkom kaip alternatyva Europos saloms ziemos metu, nes jau tenka kartoti antra karta salas, nes ziema ne tiek ju ir daug, kur pakankamai silta. O Tailande ir silta, ir vaizdai akims pasikeis
.
Juolab keliaujam be vaiku, nusibos Phuketas, su vietinem avialinijom nuskrisim pasizmoneti kitur.
Bet jei noriu i Phuketa, vadinasi i Phuketa ir jei jis kazkam laaabai nepatinka, dar nereiskia, kad nepatiks man
P.s. kas liecia viesbucius... Pasirinkom viesbuti, kuriame atostogavo mano itin islepusi, arogantiska drauge su vyru. Grizo susizavejusi. Tai, jei jau ji neturejo kuo skustis, tai man tiks tikrai
Zemesnes klases viesbuciuose tikiu, kad poilsis gali priminti kosmara...Cia jau nereikia ir Tailando, ir Europoje sociai tokiu viesbuciu