Na su UIA kainos nuo 370 iki 470 iš Vilniaus, persėdimas Kijeve. Persėdimo laikas būna nuo 1:20 iki 6 val. Aš dabar vėl nusipirkau su 1:20 persėdimais. Man patinko su jais skraidyti. Skrydžių aš ieškau per momondo.
Ačiū už nuomones Kaip aš suprantu, brangu mums todėl, kad ieškome bilietų sausio pradžiai. Sezono įkarštis. Bet mums nelabai kitaip išeina, derinamės prie dukros žiemos atostogų
QUOTE(Artulia @ 2016 04 12, 18:25)
Ačiū už nuomones Kaip aš suprantu, brangu mums todėl, kad ieškome bilietų sausio pradžiai. Sezono įkarštis. Bet mums nelabai kitaip išeina, derinamės prie dukros žiemos atostogų
Sausio pradžiai su UIA radau nuo 477, su gerais persėdimais 481
QUOTE(Vai2lka @ 2016 04 11, 11:24)
Mes pirkom tiesiogiai per cia. Per tarpininkus baisu, jei kazkas ne taip, atsakomybes jie neprisiims. Tikrai rekomenduoja Qatar, dukart skridau ir labai patenkinta
Tai vat ir mastau, kad ko gero reik pirkti tiesiogiai
Koks tarpas tarp persedimu buvo?
QUOTE(Aukštaitė @ 2016 04 11, 12:38)
Beje del 'Tripstos. Reik pabandyti ale fiktyvu pirkima daryti ir eiti iki apmokejimo, ziuret ar neprisideda dar kokios nors sumos.
Esu bandzius, niekas neprisideda
QUOTE(Aukštaitė @ 2016 04 10, 21:48)
Taip pat priklauso ir kokiu metu (sezona turiu omeny) skrendate. Tarkim i Tailanda zymiai daugiau suplusta turistu gruodzio, sausio, vasario ir dalinai pirmomis kovo men. savaitemis. Pats ikarstis sausio, vasario menesiai. Sventiniu laikotarpiu bilietu, apgyvendinimo kainos taip pat zymiai didesnes.
Jei ikarstis 12-02 mensiais, kaip su kovo viduriu, gal karstasis sezonas nebuna dar labai isibegejas ir turistu maziau ir kainos pakritusios. Ir dar variantas birzelio men, lietingaisi sezonas gal nebus dar isisukes?
I Tailanda neskrisi savaitei, tad reikia derintis prie vaiko atsotogu. Tad variantu nedaug, ziemos atkrenta del kainu ir turistu, lieka Velyku kovo pab. arba vasara.
QUOTE(Elvita @ 2016 04 13, 08:25)
Tai vat ir mastau, kad ko gero reik pirkti tiesiogiai
Sikart nuskrendant jei gerai pamenu 1.5val parskrendant 2.5val. Prejusi karta buvo abiem atvejams 2.5val.
QUOTE(Melajja @ 2016 04 13, 09:35)
Jei ikarstis 12-02 mensiais, kaip su kovo viduriu, gal karstasis sezonas nebuna dar labai isibegejas ir turistu maziau ir kainos pakritusios. Ir dar variantas birzelio men, lietingaisi sezonas gal nebus dar isisukes?
I Tailanda neskrisi savaitei, tad reikia derintis prie vaiko atsotogu. Tad variantu nedaug, ziemos atkrenta del kainu ir turistu, lieka Velyku kovo pab. arba vasara.
Dukart skridom i Tailanda, abu kartus kova, vienakart gale, kitakart pradzioj, orai buvo puikus, zmoniu nepergrusta, aisku viskas priklauso kokiose vietose lankysites..
QUOTE(AkvileZ @ 2016 04 12, 20:24)
Gal galite nuorodą įmesti?
Kaip manote: pigesnius bilietus galima rasti dabar, ar gal dar palaukti, pvz. gal vasarą išmeta gerų kainų?
QUOTE(Artulia @ 2016 04 13, 17:14)
Gal galite nuorodą įmesti?
Kaip manote: pigesnius bilietus galima rasti dabar, ar gal dar palaukti, pvz. gal vasarą išmeta gerų kainų?
Neleis reklamos. Einate į momondo.co.uk tada paieškoje vedate Vilnius to Bangkok ir datą pasirenkate. Palaukiate kol viską patikrina ir rnektės iš visų rezultatų.
QUOTE(AkvileZ @ 2016 04 12, 20:24)
Pirkau su UAI 2015m. birželį 2016-ųjų vasariui-kovui, kainavo-427e iš Rygos su persėdimu Kijeve.
Laba diena
Buciau dekinga jei galetumete patarti del salu
Planas butu toks, apie 5 dienas pabuti Bankoke is ten su traukiniu vaziuoti i Chiang Mai,ten pabuti apie 4 dienas ir is ten noreciau skrist ar vaziuot i viena is salu( galvoju gal Krabi)? ar geriau kita pasirinkt?
Buciau dekinga jei galetumete patarti del salu
Planas butu toks, apie 5 dienas pabuti Bankoke is ten su traukiniu vaziuoti i Chiang Mai,ten pabuti apie 4 dienas ir is ten noreciau skrist ar vaziuot i viena is salu( galvoju gal Krabi)? ar geriau kita pasirinkt?