Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas

QUOTE(Balanda @ 2018 03 20, 14:33)
Prisiskaiciau cia gasdinimu, kad Patongo papludimys baisus, kad zmoniu kaip Palangoje x100, bet realybeje buvo labai liuks viskas. Stai tiek zmoniu Patonge

Nerodo nuotraukų. Būtų įdomu pažiūrėti,nes po mėnesio tenai būsiu.
Atsakyti
QUOTE(jūračiukas @ 2018 03 20, 21:35)
Nerodo nuotraukų. Būtų įdomu pažiūrėti,nes po mėnesio tenai būsiu.

man rodo hmm.gif per kitur tada ikelsiu

Patongas

vartotojo įkelta nuotrauka

salos

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 21 kovo 2018 - 00:26
Gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2018 03 06, 09:05)
<p>Laba, mes ir ieskom gido Bankoke. Tiktu ir rusu kalba kalbantis.</p><p></p><p>Dekui</p>

https://www.delfi.lt...i.d?id=74674066
FB yra.
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2018 03 20, 12:33)
Prisiskaiciau cia gasdinimu, kad Patongo papludimys baisus, kad zmoniu kaip Palangoje x100, bet realybeje buvo labai liuks viskas. Stai tiek zmoniu Patonge vasario pabaigoje

Ir siaip graziu vaizdu is Puketo ir salu

Idomu kelinta valanda daryta foto?ir butent kuris cia papludimys.Bukim biedni viena karta,bet teisingi.Nu kam tuos zmones klaidinti.Gi pilnas goglas tu vaizdeliu,kas tikrai domisi turi ta zalia supratima.Buvau ten 4 dienas ne karto nemaciau tokio tuscio papludymio.Ten net vakare tiek zmoniu,kiek Palangos pajuris net nesapnavo.Nebent jus kalbat apie Puketo papludymius,ne Patongo..
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2018 03 22, 22:57)
Idomu kelinta valanda daryta foto?ir butent kuris cia papludimys.Bukim biedni viena karta,bet teisingi.Nu kam tuos zmones klaidinti.Gi pilnas goglas tu vaizdeliu,kas tikrai domisi turi ta zalia supratima.Buvau ten 4 dienas ne karto nemaciau tokio tuscio papludymio.Ten net vakare tiek zmoniu,kiek Palangos pajuris net nesapnavo.Nebent jus kalbat apie Puketo papludymius,ne Patongo..

nezinau ka jus matet ir kada, bet as ikeliau nuotraukas is PATONGO papludimio. Specialiai paziurejau - dvi nuotraukos darytos vasario 27d, 12:50, ir viena nuotrauka kovo 8 d 15:04.
Ir kam ziuret google vaizdelius, jeigu cia ikeliau paciu darytas biggrin.gif
O siaip perziurejau dabar ir google vaizdus, tai praktiskai visose foto panasus vaizdai, kaip ikeliau. Vos viena kita su daug zmoniu ir jose matosi tik nedidele dalis papludimio ir tai, zmoniu ne daugiau, nei Palangoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 23 kovo 2018 - 00:07
Man žmonės patinka ir netrukdo. Norėsiu ramybės, kažkur važiuosiu jos ieškoti.
O žmonių manau niekas nei klaidina, nei neklaidina. Žmogus pats atsirenka ko jis nori. Visi čia sakė, kad į Patają geriau nevažiuoti, o aš buvau ir man labai patiko. Dabar bandysim į Puketą.
Atsakyti
Kad as nesuprantu, is viso apie koki klaidinima cia kalba eina biggrin.gif Jeigu idejau realias ir naujas, paciu darytas nuotraukas, ne kokias is interneto ne sezono metu fotografuotas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2018 03 24, 01:08)
Kad as nesuprantu, is viso apie koki klaidinima cia kalba eina biggrin.gif Jeigu idejau realias ir naujas, paciu darytas nuotraukas, ne kokias is interneto ne sezono metu fotografuotas ir pan.

Čia kažkas turbūt nori kitaip matyti biggrin.gif O kur čia plaukėt 4 nuotraukoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jūračiukas: 24 kovo 2018 - 08:22
QUOTE(jūračiukas @ 2018 03 24, 09:20)
Čia kažkas turbūt nori kitaip matyti  biggrin.gif                                           O kur čia plaukėt 4 nuotraukoje?

Gal ir buna kada daug zmoniu, bet tikrai ne visada, kaip teko isitikint sezono metu:D

O ketvirta foto is ekskursijos i Khao Lak parka, ten buvo galima pabendraut ir pajodinet su drambliais bei plaukti per dziungles upeliu ir stebeti krokodilu dresuotoju pasirodyma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 24 kovo 2018 - 10:52
QUOTE(jūračiukas @ 2018 03 23, 13:40)
Man žmonės patinka ir netrukdo. Norėsiu ramybės, kažkur važiuosiu jos ieškoti.
O žmonių manau niekas nei klaidina, nei neklaidina. Žmogus pats atsirenka ko jis nori. Visi čia sakė, kad į Patają geriau nevažiuoti, o aš buvau ir man labai patiko. Dabar bandysim į Puketą.

Nu ir smagu!!!Jus visiskai teisi,nereikia tais visais vadovautis.As is viso net ne jum rasiau jei ka.IR patinka ir nepatinka tai visai kas kita.As rasiau apie perpildytus Patongo papludimius.Cia jau skonio kaip sakoma reikalas.
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2018 03 24, 12:44)
.As rasiau apie perpildytus Patongo papludimius.Cia jau skonio kaip sakoma reikalas.

Ir vel biggrin.gif o as parodziau pustusti Patongo papludimi, tai? Akivaizdu, kad net pacio sezono ikarstyje galima pataikyt rast neperpildyta ir be jokiu tragediju biggrin.gif
Atsakyti