Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas

Sveiki, mieli keliautojai.

Bręsta reikalas ir mums Tailandą aplankyti. Žadam važiuoti gruodžio mėnesį. Bus mūsų pirma kelionė į Aziją. Gyvenam ne Lietuvoj, tai jaučiu imsim vizą tiesiog ten atvykę 15 dienų. O kadangi iš darbo atostogų pasiėmėm tris savaites, tai sugalvojau dar Singapūrą gale pridėt. Prisiskaičiau jau nemažai ir susidėliojau daugmaž tokį maršrutą. Norėčiau kokių nors komentarų. Dėl Krabi regiono: ilgai galvojau tarp Ao Nang ir Railay, bet jaučiu iš Railay sunkiau darytis dienos išvykas į kitas salas plius skaičiau, kad mažiau restoranėlių, kas man labai svarbu yra. Džiungles, Koh Samui ir Koh Tao paliekam ateičiai. Norisi atostogose ir kažką pamatyt ir pliaže pagulėt, bet labai niekur nelėkt.

  1.     Kelionė. Naktis lėktuve
  2.     Bangkok. Naktis Bangkok
  3.     Bangkok. Naktis Bangkok
  4.     Bangkok. Vakare skrydis į Chiang Mai. Naktis Chiang Mai 
  5.     Chiang mai. Išvyka į White Temple ir Auksinį trikampį. Naktis Chiang Mai
  6.     Chiang mai: Išvyka į Doi Ithanon. Naktis Chiang Mai
  7.     Chiang mai: Išvyka pas drambliukus https://www.elephantnaturepark.org 
  8.     Chiang mai. Vakare skrydis į Phuket. Naktis Phuket
  9.     Similans. Naktis Similans
  10.     Similans. Naktis Similans
  11.     Similans. Plaukimas į Krabi, naktis Ao Nang
  12.     Ao Nang
  13.     Ao Nang. Išvyka į James Bond.
  14.     Ao Nang: Išvyka į Ko Phi Phi. 
  15.     Ao Nang: Išvyka į Koh Lanta.
  16.     Ao Nang. Vakare kelionė į Singapore. Naktis Singapore
  17.     Singapore
  18.     Singapore
  19.     Singapore
  20.     Kelionė namo


    Gal visgi apsistot Railay vietoj Ao Nang? Gal imti bent vieną naktį Ko Phi Phi? Gal sukeisti Krabi regioną ir salas su Similans vietomis? 
     Žodžiu, laukiam komentarų. Dėkui :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasario_lietus: 30 balandžio 2017 - 12:22

O kaip daryt su valiuta važiuojant i Tailanda? veztis grynais eurus ir keistis vietoje? veztis kortele ar kaip? gal kas duos kokiu patarimu?

Atsakyti
QUOTE(Angelina11 @ 2017 07 14, 14:33)
<p>O kaip daryt su valiuta važiuojant i Tailanda? veztis grynais eurus ir keistis vietoje? veztis kortele ar kaip? gal kas duos kokiu patarimu?
</p>

mes vezemes viska eurais grynais ir vietoje keityklose pasiziurinedami kur geresnis kursas keitemes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plyta: 18 liepos 2017 - 09:20
Sveiki!

Atrodo, pribrando ir mums Tailando laikas smile.gif

Iš tikrųjų niekaip neišsirenku tarp Tailando ir Indonezijos, kainos labai panašios skrydžių (430eu išsirinktu laiku).

Keliauti planuojam maždaug 10-14d, sausio mėn., su tikslu atsigauti nuo darbų ir mokslų. Pirmiausia labai norėčiau nuomonės, ką verčiau rinktis iš šių dviejų šalių. Esu anksčiau buvusi Balio saloje, bet tik aš viena iš kompanijos, labai patiko, bet dabar jei dėliočiau planą, būtinai įtraukčiau Javą, Lombok salą, gal net kažkiek Sumatros. Tailande norėtųsi pamatyt tiek žemyninę dalį (Bangkoką, Chiang Mai), tiek salas.

Svarbiausias klausimas - turim tikslą išleisti žmogui ne daugiau, nei 750eu, taigi lieka maždaug 300eu/14d. Dėl apgyvendinimo neturim polinkio penkioms žvaigždutėms, bet savo kambarį rinktumėmės daug mieliau, nei hostelį. Kaip suprantu, už 20eu dvivietį kambarį gauti galima. Tai liktų apie 140eu transportui (nevairuojam, taigi tik viešajam) ir maistui. Ar visiškai neįmanomas toks biudžetas?

Ačiū iš anksto!
Atsakyti

Sveika,

 

plane matau 2 nerealius dalykus:

  1. per 2 savaites "išlakstyti" didžiules šalis (tiek Tailandas, tiek Indonezija savo dydžiu kur kas didesni už Lietuvą, atstumai tarp lankytinų vietų dideli, tad, norint sutilpti į dvi savaites, praktiškai visą laiką praleisite kelyje ir daugiau pavargsite negu kažką pamatysite, jau net nekalbu, kad pailsėsite, pvz., iš Bangkoko iki Krabio traukiniu ir autobusu važiavome nuo 6 val. vakaro iki 2 val. dienos, t. y. beveik parą),
  2. aktyviai atostogaujant 2 savaites sutilpti į kelių šimtų eurų biudžetą (vėl gi - atstumai tarp lankytinų vietų dideli, transportas (lėktuvai, traukiniai, keltai, taksi), kad ir pigesnis negu Europoje, bet vistiek nėra nemokamas (pvz., kelionė iš Bankoko iki Krabio traukiniu ir autobusu kainavo apie 25 Eur/žmogui, atgal iš Krabio iki Bankoko skridome lėktuvu už 55 Eu/žmogui), bilietai į lankytinus objektus dažniausiai irgi nėra pigūs, gali siekti 10-20 Eur/žmogui).

 

Manau, kad teks pasididinti biudžetą ir apriboti lankytiną teritoriją, pvz., Tailando pietūs arba šiaurė, Indonezijos Balis (Ubud, Kuta, Nusa Dua) ir Lombokas, arba Balis ir Javos sala arba dar koks variantas. Norint komfortiškai jaustis, bent jau poroje vietų praleiskite 2 naktis, nes kasdien kraustyti kuprines vargina. Nepamirškite, kad laiko skirtumas su Vilniumi 4-5 valandos, skrydis lėktuvu irgi ilgas, tad pirmomis dienomis būsite pavargę ir greičiausiai neišsimiegoję. Tailandas man pasirodė pigesnis už Indoneziją.

Atsakyti
QUOTE(RugileRar @ 2017 07 23, 03:27)
Sveiki!

Atrodo, pribrando ir mums Tailando laikas smile.gif

Iš tikrųjų niekaip neišsirenku tarp Tailando ir Indonezijos, kainos labai panašios skrydžių (430eu išsirinktu laiku).


kuriomis datomis ir su kokiom oro bendrovem radot tokia kaina bilietus? ir ar sausio men tailande ar indonezijoje karsta, lietaus nebuna? 4u.gif
Atsakyti
gal kas tokiu maršrutu keliavote? kokie atsiliepimai?
http://kelioniuakade...g_saloje#135391
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2017 08 15, 14:08)
gal kas tokiu maršrutu keliavote? kokie atsiliepimai?
http://kelioniuakade...g_saloje#135391

Nežinau ar per tą agentūrą,bet maršrutas panašus.keliavo darugės mama,tai liko labai patenkinta, tik labai intensyvi kelionė,trūko kelių dienų pagulėjimui.
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2017 08 15, 14:08)
gal kas tokiu maršrutu keliavote? kokie atsiliepimai?
http://kelioniuakade...g_saloje#135391

Teko sausio men. šitą turą apkeliauti. Tik pirkom tiesiai iš Latvijos agentūros. Labai tiko ir patiko, tiek pamatyti net nesitikėjom. Aišku daug kas priklauso nuo kompanijos, nes su jais keliauji 2 sav. Mūsų grupė buvo be priekaikštų. Gidai išvis tobuli wub.gif . Kas liečia poilsį, tai taip jo mažoka, bet kad ir kur bekeliaučiau, man visada trūksta kelių dienelių. tongue.gif
Atsakyti
Mergaites,gal buvo rasyta jau apie viezbuti Pukete ORHID REZORT SPA?
Siulo mums Novaturas.
Paziurejau asilepimus tai nekokie unsure.gif
Gal kas galetu pasiuliti koki faina,kad teritorija butu grazi,kabariai padorus rolleyes.gif
Aciu labai1!!
Atsakyti

Sveikos, turime bilietus i Tailanda vasari 12 dienu. Tai pima musu kelione i Tailanda. Planavom aplankyti kelias salas, bet suzinojau kad laukiuosi. Taigi tada bus 30-31 nestumo savaite ir aisku tai keicia planus kardinaliai. Is pradziu galvojom nuvyksim tik i viena vieta visiskai pasyviam poilsiui, bet gal visgibutu galima aplankyti kokias 2-3 vietas kurios netoli viena kitos?

Gal turit rekomendaciju?

As svarstau gal koh kood- koh samui-  koh chank - koh mak.

Atsakyti
Sakykite kokią kosmetiką aliejukus verta atsivežti iš Tailando?
Atsakyti