Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas

Mes keliavom pora menesiu po Tailanda. Valgem vietiniuose restoranuose, gatves "kaniusnese" ir t.t. Per 8 menesius Azijoje NEI karto nieko nebuvo nei skrandziui, nei pilvui, nei isvis kam nors :) Na, bet cia kiekvienam kitaip. Nei vaistu, nei dar kazko negerem.

Miegoti galima, jei prabangos nesivaikant, dvivieciame kambaryje uz 10 euru. Kartais ir namelyje ant juros kranto (jei tai ne "pop" turizmo sala). Pavalgyti uz pora euru zmogui, jei paprastame restoranelyje ir renkantis vietinius patiekalus (kurie Tailande laaaabai skanus).

Jei kam idomu, truputis ispudziu ir nuotrauku yra sukrauta cia:

http://www.thetravel...gory/tailandas/

Atsakyti
Neturiu skraidymo patirties už Europos ribų.

Perkant bilietą, reikia turėti galiojantį pasą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blynelis @ 2017 03 02, 13:28)
Neturiu skraidymo patirties už Europos ribų.

Perkant bilietą, reikia turėti galiojantį pasą? 4u.gif

Reikia, taip pat, kaip ir Europos ribose ;)
Atsakyti
QUOTE(blynelis @ 2017 03 02, 13:28)
Neturiu skraidymo patirties už Europos ribų.

Perkant bilietą, reikia turėti galiojantį pasą? 4u.gif


Pirkom bilietus UAI (Ukrainos avia linijos) vyro paso galiojimas baiginėjosi, pasiklausiau UAI ar galime pirkti. Atsakė kad galima galima, tik paskui susisiekti su jais reikia ir pranešti naujuosius paso duomenis. Klauskit konkrečiai avialinijų su kuriomis skrisite.
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 03 04, 17:39)
Pirkom bilietus UAI (Ukrainos avia linijos) vyro paso galiojimas baiginėjosi, pasiklausiau UAI ar galime pirkti. Atsakė kad galima galima, tik paskui susisiekti su jais reikia ir pranešti naujuosius paso duomenis.  Klauskit konkrečiai avialinijų su kuriomis skrisite.


UIA avialinijos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, as jau po keliones smile.gif.

Pamatem pakankamai daug kaip per viena kelione, emem brangesnius turus, kur kateryje zmoniu max 8 ir kurie i tokias vietas kaip Similan, Maya Bay atplaukia vieni pirmuju ir papludymiai dar visiskai tusti. Del to labai dziaugiuosi, nes kai mes isplaukdavom i kita sala, tai jau budavo knibzdelyne kinu.
Neplanavau nakvoti Khao Sok, bet gide ikalbejo. Nerealu wub.gif Labai dziaugiuosi, kad emem tura su nakvyne, nes naktinis Khao Sok triuksmas ir rytine tyla, nepakartojama.

Phuketas. Tiesa, paciame Patonge nei viename viesbutyje gyventi nenoreciau, triuksmas, kvapai...Dziaugiuosi, kad pasirinkom paskutini viesbuti Ban Patonge, aplink mus buvo tik dziungles ir jura. Ramuma, prabanga, o iki Patongo 5 min. viesbucio autobusiuku. Salia nuostabus Freedom beach papludimys (mokamas - 200thb zmogui).
Bangla Road reikia pamatyti bent karta.

Jei dar grisiu i Tailanda, tai atostogoms rinkciaus Khao Lak.

Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2017 03 10, 08:30)
Sveikos, as jau po keliones smile.gif.

Koks buvo jūsų maršrutas?
Atsakyti

Ar realu, lapkricio men. 2sav. 2suauge ir 2 vaikai, tilpti i 3000€ biudzeta su skrydziu bei pragyvenimu, pamatant viena kita lankytina objekta ir viena kita sala, daugiau laiko skiriant poilsiui, nes su vaikais daug keliaut nenusiteike :) 

Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2017 03 10, 11:53)
Koks buvo jūsų maršrutas?


Kadangi tai buvo pirma kelione i Azijos salis, tai kazkokio ypatingo marsruto neturejom, tiesiog pormam kartui norejom apsiziureti.
Gyvenom Phukete, is jo emem turus po ivairias salas bei Khao Sok nacionalini parka. Turus rezervavau dar budama LT.
Kaip jau minejau, labai dziaugiuos, kad netaupem, neemem ''aklai'' gatveje, o ieskojau atsiliepimu apie turus. Tad ir zmoniu kiekis kateriuose buvo minimalus, maistas, gerimai visa diena kateryje, pietus salu restoranuose. Ir svarbiausia, kad i tokias salas kaip Similan, Maya Bay. mes atplaukdavom pirmi ir pora valandu dziaugdavomes salu vaizdais. Paskui salas okupuodavo kinai.
I Khao Sok tura plaukem 6. Pasitaike superine kompanija, nerealus gidas.

Kas dar idomu, klauskit, nors manau, kad kaip pirmakarte nelabai ka ir daugiau papasakoti galesiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 14 kovo 2017 - 08:28
QUOTE(Briunete*** @ 2017 03 13, 19:15)
<p>Ar realu, lapkricio men. 2sav. 2suauge ir 2 vaikai, tilpti i 3000€ biudzeta su skrydziu bei pragyvenimu, pamatant viena kita lankytina objekta ir viena kita sala, daugiau laiko skiriant poilsiui, nes su vaikais daug keliaut nenusiteike smile.gif </p>

Manau realu jei rasit skrydi iki 1500,o vietoj pasirinksit kuklesni viesbuti ir vietini maista.
Atsakyti
Labas keliautojos ir keliautojai 4u.gif pagaliau prisiruoseme pirmai kuprinetai kelionei i Tailanda, daug maz planas yra. plius tas planas gali kisti jau esant vietoje, nes nieko neuzsisakome ir niekur neleksime, o megausimes ir kaifuosim. Tik va pastrigau vienoje vietoje. Labai noriu nusigauti iki Thi Lo Su Krioklio ir pasibastyti po ta parka. Ar kas buvote ir galite patarti kaip patogiau ir pigiau ten apsilankyti. aciu uz visokius patarimus ir idejas 4u.gif
Atsakyti

o per kur užsisakinėjot turus? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varle_keliauninke: 25 balandžio 2017 - 09:29