Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas

Sveikos Tailando myletojos, Pradedam ir mes planuoti kelione. Vyksime ten pirma karta. Tad klausimu daug. Daug skaitau ir domiuosi. Paprotinkit mane ar ne per daug uzsimojau 24 dienu kelioneje aplankyti Tailanda- Kambodza- Vietnama. Tikslo pamatyti viska tikrai nera. Planas 2 dienos Bankoke, paskui apie 10 dienu paskirstyt Kambodzai ir Vietnamui o likusias 12 dienu Tailando saloms. Ar yra cia vienos keliones metu aplankiusiu sias tris salis?

Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2017 01 14, 11:02)
<p>Sveikos Tailando myletojos, Pradedam ir mes planuoti kelione. Vyksime ten pirma karta. Tad klausimu daug. Daug skaitau ir domiuosi. Paprotinkit mane ar ne per daug uzsimojau 24 dienu kelioneje aplankyti Tailanda- Kambodza- Vietnama. Tikslo pamatyti viska tikrai nera. Planas 2 dienos Bankoke, paskui apie 10 dienu paskirstyt Kambodzai ir Vietnamui o likusias 12 dienu Tailando saloms. Ar yra cia vienos keliones metu aplankiusiu sias tris salis?</p>


Įmanoma viskas, bet ar jums patiks lėkti iš vienos vietos į kitą? Mes vien tik Tailande 15 dienų praleidome, bet ir tai pritrūko dienų (po kelias dienas vienoje vietoje). O trims šalims man atrodo mažoka 24 dienų, tuo labiau, kad nemažai laiko užima keliavimas iš vienos vietos į kitą.
Atsakyti

Mums patiks. Mums su vyru kiekviena valanda praleista gulint papludimy- tusciai praleistas laikas. Gulinejam tik kai su vaiku keliaujam. 

Kaip tik vasara mano tevai pasiims vaika su savim i Singapura, tad norim kazkokios pazintines ir su daug judesio keliones.

Pacios isimintiniausios keliones, kuriose kelemes 7 ryte, o i viebuti isiregistruodavom tik velai vakare. Nusiprasi kilograma dulkiubir eini miegot su nekantrumu ka atnes rytojus :)

Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2017 01 14, 17:34)
>Pacios isimintiniausios keliones, kuriose kelemes 7 ryte, o i viebuti isiregistruodavom tik velai vakare. Nusiprasi kilograma dulkiubir eini miegot su nekantrumu ka atnes rytojus smile.gif</p>

Tokiu atveju galite planuotis tris šalis ;) tik tikrai nepamatysit visko, kas jose įdomiausia, reikės kruopščiai atsirinkti ir turėti susiplanavus viską detaliai, kad išspaustumėte maksimumą iš kelionės.
Aš irgi mėgstu keliauti taip, kad po to atsigauti reikia biggrin.gif bet suprantu ir tuos, kuriems reikia labiau atpalaiduojančių atostogų smile.gif
Atsakyti
Jei kas skrendate su Qatar, dabar yra 15% nuolaidos kodas, koda rasite cia: cia
Atsakyti
Sveiki.Norėčiau paklausti, kaip vyksta skrydžiai su vietinėm oro linijom? Na ar check-in daromas internetu, ar ten kokie terminalai oro uoste yra?Ar laiku vyksta skrydžiai?
Norisi savarankiškos kelionės, bet toliau Europos nesam buvę, tai kaip ir nedrąsu...nors visi rašo kad Tailandas priderintas prie turistų smile.gif
Jei norim po salas pakeliauti, ar būtina nakvynę rezervuoti iš anksto? ar vietoje galima gauti?
Planuojam keliauti kitų metų vasarį.dar viskas labai toli, bet norisi po truputėlį susidėlioti viską.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzduole: 03 vasario 2017 - 11:51
Mes visus check in vietiniams skrydziams darem oro uoste, priduodant lagaminus smile.gif yra ir stendai, kur pats gali pasidaryt, jei tarkime skrendi tik su rankiniu. Viskas labai paprasta. Skrendant su Bangkok air, tai net ir maitinima gausit. Vienas vietinis skrydis siek tiek velavo.

Del viesbuciu, tai vienus uzsisakem is anksto, kitus vietoj, tiesa uz pastaruosius siek tiek permokejom, nes Kinu naujieji metai ir tiesiog didzioji dalis mums tinkamu variantu, buvo uzimti.. siaip sekanti karta, nezinau, ar rezervuociau nakvynes labai is anksto, nebent su nemokamo atsaukimo galimybe, nes orai si sezona pasitaike lietingi, buvo baisu, kad teks prasedet ten kur nuolt pila, nes nebegalim atsaukti viesbucio ir dar skrydis nupirktas. Kitas dalykas, tarkime mums visiskai nepatiko Krabi (Ao Nange), bet vel turejom ten isbuti, nes pinigai jau buvo sumoketi, nors tikrai mieliau butume keliave kur nors kitur. Taigi, sekanciam kartui Tailande pasiliksim daugiau ekspromto smile.gif juolab, tam tikra ispudi jau susidarem apie ji.
Atsakyti

Mes visus check in vietiniams skrydziams darem oro uoste, priduodant lagaminus smile.gifyra ir stendai, kur pats gali pasidaryt, jei tarkime skrendi tik su rankiniu. Viskas labai paprasta. Skrendant su Bangkok air, tai net ir maitinima gausit. Vienas vietinis skrydis siek tiek velavo.

Del viesbuciu, tai vienus uzsisakem is anksto, kitus vietoj, tiesa uz pastaruosius siek tiek permokejom, nes Kinu naujieji metai ir tiesiog didzioji dalis mums tinkamu variantu, buvo uzimti.. siaip sekanti karta, nezinau, ar rezervuociau nakvynes labai is anksto, nebent su nemokamo atsaukimo galimybe, nes orai si sezona pasitaike lietingi, buvo baisu, kad teks prasedet ten kur nuolt pila, nes nebegalim atsaukti viesbucio ir dar skrydis nupirktas. Kitas dalykas, tarkime mums visiskai nepatiko Krabi (Ao Nange), bet vel turejom ten isbuti, nes pinigai jau buvo sumoketi, nors tikrai mieliau butume keliave kur nors kitur. Taigi, sekanciam kartui Tailande pasiliksim daugiau ekspromto smile.gifjuolab, tam tikra ispudi jau susidarem apie ji.

 


Kada jūs keliavote, kad ant lietaus pataikėte?

Atsakyti
Buvome šių metų sausį, tik prieš kelias dienas grįžom. Pačiu sezono metu, tačiau šiais metais buvo neregėtos liûtys. Laimė, mums lietų pavyko aplenkti, gavome jo vos dvi dienas, kai keliavome iš vienos vietos į kitą. Tačiau draugams iš dviejų savaičiu teko 9 dienos lietaus. Va tau ir planuok kelionę iš anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aristokrate @ 2016 11 22, 22:46)
Gal kas žinote ar Suvarnabhumi International oro uoste yra saugojimo kameros ir kokia kaina?

Tikrai yra,mes pridavinejome savo bagaza.Tik neatsimenu ,sorry kiek kainoja.Ten uz valanda reikia moketi.Atrodo mes sumokejome uz 3 val apie 10 eur.Tiksliai neatsimenu jau.Ten labai gerai visur viskas pazymeta ,ant kiekvieno auksto yra informacija kas jame yra.

QUOTE(Nijanam @ 2016 11 28, 00:54)
Sveikos,

prisijungiau, nes labai sudomino tema. Keliausime į Tailandą po mėnesio. FB forumai jau perskaityti. Keliausime į Bankoką, ten būsime 3  naktis ir toliau į Phuketą 8 naktim. Phukete apsitosime (dabar jau galvoju gal ne visai patogioje vietoje susisiekimui) - Ko Sire.
Man labiausiai neduodantys ramybės klausimai Taxi Phukete kaina už kilometrą maždaug, kažkaip net Thai puslapiuose konkrečiai nieko neradau?
Kitas klausimas, kokios maždaug maisto kainos vietiniuose restoranėliuose? perskaičiau, kaip žmonės labai labai taupant išleido 900 svarų tik maistui, gėrimams ir porai ekskursijų ir galvoju kaip čia jiems gavosi tiek daug.
Ačiū už atsakymus smile.gif

Mes dviese suvyru normaliai vakarieniaujame po viena patiekala,man juros gerybiu patiekalas su ryziais ,jam mesa su ryziais ,plius man po koki nors kokteii alkoholio ,jam alaus,tai apie 10 euri dviemsiseidavo.kaz kas rase kad nepataria valgyti vietiniuose restoranose.Nezinau,mano vyras labai jautrus tokiems dalykams ir butent Tailande i dar Bali saloje jam na viskas buvo gerai su skrandziu,net ir as ir jis nustebome,kad visada buna problemu ,o cia viskas gerai.Tai kad sunku pasakyti del ko cia taip.
Atsakyti
Kas liecia maista ir jo kainas, tai jos kaip ir visur svyruoja nuo - iki. Siaip maistas tikrai pigus (ju vietinis), taciau brangiau, tai kas vakarietiska, pvz., kokios picos, europietiskas alus, geresne kava. Na ir zinoma, kainos visai kitos ten, kur daugiau turistu, pvz kokiam Ao Nange gerokai brangiau nei Koh Phangane.
As asmeniskai daugiausiai baimiu pries kelione turejau del maisto, nes megstu ji kokybiska, steriliai paruosta. Tas gatves maistas atrode kazkas baisaus smile.gif bet realiai baimes kamavo gal tik pirmas dvi dienas, o veliau ir gerimus su ledukais gerem, ir valgem tikrai visur ir viska. Likimo ironija - kad skaniausia ir buvo turguose, gatveje bei labai kukliuose vietiniuose restoraneliuose (tarkime ivairus iesmeliai po 10 bth, koks pad thai 40 - 50 BTH ir t.t.), isgirti tripadvisoryje restoranai tikrai ju nepralenke (kalbu apie tailandietiska virtuve). Jokiu skrandzio negalavimu nebuvo, tiesa, pries kelione ir pirma jos puse mes gerem probiotikus, gal ir tai padejo sureguliuoti zarnyna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 03 vasario 2017 - 21:07
QUOTE(Girl. @ 2017 02 03, 22:06)

As asmeniskai daugiausiai baimiu pries kelione turejau del maisto, nes megstu ji kokybiska, steriliai paruosta. Tas gatves maistas atrode kazkas baisaus smile.gif


Ir as to paties bijau unsure.gif Nu bet gal kaip nors...
Atsakyti