QUOTE(Carpe diem @ 2016 08 29, 22:20)
*Labai jau jaučiasi susireikšminimas, kad galima komentuoti tik tai, kas liečia jus.
**Tailande yra tiek visko, kad galima rasti sau priimtiną variantą.
****Beje dėl Bankoko klystat - tai labai modernus ir įspūdingas didmiestis, juk pvz. New York'as irgi nėra itin švarus miestas, bet būnant netoli, ko gero visi jį lankytume.
****Dar dėl Phuket - jame yra atokių nuostabių vietų, bet visumoje Tailande yra gerokai gražesnių ir vertesnių vietų aplankyti nei Phuket, ypač gamtos mylėtojams, mėgstantiems trekinti, nardyti ir t.t.
*****Levandų ne, bet trekinimo takų Tailande apstu ir net labai įspūdingų.
******Dėl siūlytojų paplūdimiuose - yra tokių salų ir tokių vietų, kur jokių siūlytojų nėra ir nėra jokio popso, susijusio su tam tikro lygio turistų gausa. Čia jei yra poreikis ramybės ir idilės, gamtos ir robinzoniško jausmo.
*******Similans nerezervuosit pati, tai reikia daryti per agentūrą ir ne likus savaitei ar porai dienų iki planuojamos nakvynės. Viešbučių ten nėra, apgyvendinimas nac. parko bungaluose, kurie neatitinka ko gero net vienos žvaigždutės viešbučių reitinguose, arba palapinėse
bet ten nakvoti jausmas nerealus, ekskursijos superinės, jei atitinkamai pagarbiai bendrauji su ten dirbančiu personalu ir nuoširdžiai domiesi, ką rodo. Yra ir takeliai džiunglėse, ir slaptas paplūdimys... Ten tiesiog fantastiška ir verta nakvoti bent 2 naktis, kad tai pajausti.
********Su plaukimu yra visaip - ir kelionių organizatorių laivai, ir vieši laivai. Privatų laivą irgi galima išsinuomoti su kapitonu. Plaukiant su viešu anksti ryte vis tiek nesuspėtumėte iki visų masių, reikia nakvoti Phi phi ir ten vietoje laaabai anksti imti privatų, tada įmanoma.
*Na, matai, kai yra pasakojama apskritai apie Phuketa, tai ok, bet, kai cituojami mano postai, su tam tikrais siulymais arba teiginiais nepazistant zmogaus, tai naturalu, kad reaguoju. Jei tai susireiksminimas, tebunie
**
ir nereikia visu zmoniu ''mauti'' ant vieno kurpaliaus. Kiekvienas pasirenka kaip jam geriau atostogauti, skristi 12 val. ar 3, net jei ir po tu 12val. jis tik gules papludimyje arba prie viesbucio baseino. Kiekvieno teise rinktis.
***Niujorke buvau du kartus ir tikrai dar grisiu trecia. Na, jei Bankokas yra sulyginamas su Niujorku, sutinku, tuomet gaila, kad jo neaplankysiu. Tiesiog esu girdejus daugiau neigiamu nuomoniu nei teigiamu, todel taip ir nusprendziau.
Bet siuo metu, mane domina ka galima aplankyti Phukete ir salia jo
*****Gal galetumet rekomenduoti? Ne kazkur Tailande, nes, kad ju salyje yra tikrai tikiu, bet Phukete arba netoli jo. Ta prasme, kad butu galimybe iki tu taku nusigauti.
Tokiu vietu yra visur, as tik kaip pvz. parasiau, kad Phuketas jokia ne isimtis. Beje, vakar skaitydama atsiliepimus, radau, kad nusileidus misku is musu viesbucio, perlipus nemazus akmenis yra nuostabus, mazytis papludimys, tuscias, laukinis. Tad, manau, bus visai faina
******Del Similans skaiciau, kad reikia rezervuoti labai anksti ir apie gyvenimo salygas skaiciau. Tikrai noreciau pabuti. O per kokia agentura rezervuoti?
******Vakar radau ekskursiju agenturas, viena is ju ''Simba''. Atsiliepimai labai geri, jie patys deklaruoja, kad isplaukia labai anksti ir aplanko pries turistu antpludi. Gal kas nors is ju emet ekskursijas?
QUOTE(GAILE* @ 2016 08 29, 23:17)
*Nu kaio neklausei 😀klausei. Tik atsajymas tau nepatinka.
**Esu buvus visur kur isvardinai. Ir dar daugiau. Patikek, ikyrumu jie neprilygsta puketo siulytojam😂
***O patong yra pati judriausia puketo gyvenviete. Ten palangos basanaviciaus g X1000.
*Na, jei klausiau, tiek to. Su atsakymu viskas ok. Be abejo nera smagu skaityti, bet kol pati nepabuvau, nepamaciau, tol tikrai labai giliai i sirdi neimu. Nes esu girdejus labai ivairiu nuomoniu apie Phuketa. Vieniems labai patinka, kitiems nepatinka. Pabusiu, tada zinosiu.
**Nesigincysiu, nes Phukete nebuvau, todel lyginti negaliu. Bet tu siulytoju esu prisiziurejus tiek ir tiek, ir ikyriu, ir nelabai. Todel dazniausiai renkames atokius, ne masinius papludymius.
***Oj, tai faina. LT vaziuojam i Nida, o Tailande i Palanga. Karts nuo karto, reiks paprasyt, kad viesbucio taksi nuveztu, pasizmonesim, palyginsim apsirengimo stiliuka
O jei rimtai, tai vakar skaiciausi pati apie Patong. Musu viesbutis yra nuosalus, miske, toliau nuo visu linksmybiu, baru ir t.t. Kad kuri vakara nuvaziuosim pasidairyti, tai tikrai. O daugiau nera ten ko vaziuoti. Daug smagiau sedeti terasoje ir gerti sampe
Viskas