Aciu , mano reikiamo adreso neleidzia suvesti , suvedziau netoli reikiamo 87 Eur
Aciu , mano reikiamo adreso neleidzia suvesti , suvedziau netoli reikiamo 87 Eur
O gal ten uberis važiuoja ..?
Tikrai taip, jūsų patirtimi buvo pasinaudota Jei ne šis postas, niekad nebūčiau sugalvojusi plaukti į šią salą. Labai patiko. Ačiū Jums
O jokie autobusai, ar kitas viesasis nevaziu9ja?
Bloga situacija gaunasi, atskrendam 23.45, tai daugumas auto nuomu iki 23.30, kelios iki 24.00, bet galim nespeti . bandom ikalbeti nuoma, kad duotu masinuka po 24.00 Bandau viesaji transporta ziureti, bet kol kas nieko gero
Tai gal yra koks viesbutukas prie oro uosto? Ar pinigu uz nakvyne kur apsistosit toliau negrazintu?
Gal kas žinot kokių gerų apartametų Rimini ar aplink? Ieškom kur apsistot, kad būtų paplūdimys ne sausakimšas ir jei dar būtų baseiniukas, būtų idealu
Sitoj saloj esu dirbusi.Labai nuostabi vieta.Sitas apartmentas be baseino,bet ten yra bendras baseinas su gultais,dusais ir tt.Jau neskaitant kad aplinkui plezai,nuostabus miskai ir tt.Bet butina tureti masina,nes nera jokio valstybinio transporto ten.
Sveiki keliautojai. Planuoju kelionę į Neapolį ir vieną dieną skirsime Amalfi pakrantei. Jau žinau, kad važiuosime Sita autobusu. Noriu paklausti, gala kas keliavote ir galite patarti maršrutą? kur išlipti, kur nueiti? iš kokio miesto plaukti laiveliu? Planuojam aplankyti Pozitano, Amalfi, Ravello. Kurį pirmiau? ir kaip patogiau laiko atžvilgiu?
Panos,kaip jusu patirtis sako,situo metu Amalfije daug uodu?As jiems alergiska.man tai labai svarbu.Penktadieni isskrendame.
As su seima lankiausi Amalfio pakranteje spalio vidury . Buvo pats tas + 25 keliauti po tuos miestukus. Autubusai kursuoja nuo Sorento, vasara, kiek girdejau uzsigrude. Mes visa laik gavom sedimas vietas, bet ir to buvo pakankamai stovinciu. Neisivaizduoju vasara kai +30 ir daugiau karsciio po tuos miestukus vaikscioti.. Pozitane eini staciai i kalna arba nuo kalno. Laiveliu i Kapri neplaukem, daugiai dienu reikia, kad speti. Islipineti galite kur norite ir su tuo paciu bilietu visa diena iki Salerno vazineti.