QUOTE(missg @ 2018 01 16, 20:43)
O jei jau pietus, tai kur konkrečiau vyktumėt? Iš LT be persėdimų skraidina tik į Riminį, Barį, Neapolį, Romą, Milano. Aš visai norėčiau į pačius pietus, Calabriją tarkim, bet kaip beskaičiavau, man gavos brangiau, nei Riminyje, kur yra tiesioginiai skrydžiai, o ir paprasčiau nuvykt su mažais vaikais.
Jeigu skrisciau tai i Bari, i Apulijos regiona, Marina di Ugento ir i apacia, ten visur grazu, tik tiek kad nuo Bario tai turbut reiketu nuomuotis auto, nes visuomeninis transportas manau, kad ten nera labai isvystytas, patogiau su masina vazinetis. Mes patys siemet planuojam i ta regiona vaziuot, tai kiek ziurejau apgyvendinimo pasiula tikrai didele ir tikrai visoms kisenems. Calabria man nepatiko, papludimiai akmenuoti arba tamsaus smelio, zmones nepatiko, aptarnavimas taip pat, bet gal tik man taip pasitaike. Jau tada geriau i Sicilija, nors ten teko pabuvot tik labai trumpai, bet tiek italai, tiek uzsienieciai ja labai vertina. Kiek pamenu anksciau dar budavo skrydziai i Sardinija - Cagliari, tai va ir ten labai grazu, 4 metai is eiles ten vaziavom, bet velgi, ten tik gamta, jura, papludimiai, zodziu tik megstantiems jura, o ne aplankyt kokius muziejus. Apgyvendinimo pasiula daug mazesne, kainos zymiai didesnes, manau ne kiekvienam, jeigu ieskot pliazu su barais restoranais, vaiku zaidimu aikstelemis, tai cia ne ta vieta, gal kiek panasu i Nida ir jos ramybe Apulijos regione pliazu infrastruktura labiau isvystyta.