Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

QUOTE(missg @ 2018 01 16, 20:43)
O jei jau pietus, tai kur konkrečiau vyktumėt? Iš LT be persėdimų skraidina tik į Riminį, Barį, Neapolį, Romą, Milano. Aš visai norėčiau į pačius pietus, Calabriją tarkim, bet kaip beskaičiavau, man gavos brangiau, nei Riminyje, kur yra tiesioginiai skrydžiai, o ir paprasčiau nuvykt su mažais vaikais.

Jeigu skrisciau tai i Bari, i Apulijos regiona, Marina di Ugento ir i apacia, ten visur grazu, tik tiek kad nuo Bario tai turbut reiketu nuomuotis auto, nes visuomeninis transportas manau, kad ten nera labai isvystytas, patogiau su masina vazinetis. Mes patys siemet planuojam i ta regiona vaziuot, tai kiek ziurejau apgyvendinimo pasiula tikrai didele ir tikrai visoms kisenems. Calabria man nepatiko, papludimiai akmenuoti arba tamsaus smelio, zmones nepatiko, aptarnavimas taip pat, bet gal tik man taip pasitaike. Jau tada geriau i Sicilija, nors ten teko pabuvot tik labai trumpai, bet tiek italai, tiek uzsienieciai ja labai vertina. Kiek pamenu anksciau dar budavo skrydziai i Sardinija - Cagliari, tai va ir ten labai grazu, 4 metai is eiles ten vaziavom, bet velgi, ten tik gamta, jura, papludimiai, zodziu tik megstantiems jura, o ne aplankyt kokius muziejus. Apgyvendinimo pasiula daug mazesne, kainos zymiai didesnes, manau ne kiekvienam, jeigu ieskot pliazu su barais restoranais, vaiku zaidimu aikstelemis, tai cia ne ta vieta, gal kiek panasu i Nida ir jos ramybe mirksiukas.gif Apulijos regione pliazu infrastruktura labiau isvystyta. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, ateičiai turėsiu omeny. Šiemet jau rezervavom šalia Riminio. O kur jūs žiūrit būna HB bent ar viskas įskaičiuota? Rimini radau, nors sunkokai. Su mažais vaikais man patogiausias variantas su maitinimu.
Man Kalabrijos žmonės kaip tik labai mieli pasirodė, kaip ir pliažas. Buvau Tropėjoj. Tiesa, buvau labai seniai, ir kiek kitom aplinkybėm, tai vertinimas gal subjektyvesnis..

QUOTE(linute_klp @ 2018 01 16, 20:32)
Jeigu skrisciau tai i Bari, i Apulijos regiona, Marina di Ugento ir i apacia, ten visur grazu, tik tiek kad nuo Bario tai turbut reiketu nuomuotis auto, nes visuomeninis transportas manau, kad ten nera labai isvystytas, patogiau su masina vazinetis. Mes patys siemet planuojam i ta regiona vaziuot, tai kiek ziurejau apgyvendinimo pasiula tikrai didele ir tikrai visoms kisenems. Calabria man nepatiko, papludimiai akmenuoti arba tamsaus smelio, zmones nepatiko, aptarnavimas taip pat, bet gal tik man taip pasitaike. Jau tada geriau i Sicilija, nors ten teko pabuvot tik labai trumpai, bet tiek italai, tiek uzsienieciai ja labai vertina. Kiek pamenu anksciau dar budavo skrydziai i Sardinija - Cagliari, tai va ir ten labai grazu, 4 metai is eiles ten vaziavom, bet velgi, ten tik gamta, jura, papludimiai, zodziu tik megstantiems jura, o ne aplankyt kokius muziejus. Apgyvendinimo pasiula daug mazesne, kainos zymiai didesnes, manau ne kiekvienam, jeigu ieskot pliazu su barais restoranais, vaiku zaidimu aikstelemis, tai cia ne ta vieta, gal kiek panasu i Nida ir jos ramybe  mirksiukas.gif Apulijos regione pliazu infrastruktura labiau isvystyta.  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(missg @ 2018 01 16, 21:54)
Ačiū, ateičiai turėsiu omeny. Šiemet jau rezervavom šalia Riminio. O kur jūs žiūrit būna HB bent ar viskas įskaičiuota? Rimini radau, nors sunkokai. Su mažais vaikais man patogiausias variantas su maitinimu.
Man Kalabrijos žmonės kaip tik labai mieli pasirodė, kaip ir pliažas. Buvau Tropėjoj. Tiesa, buvau labai seniai, ir kiek kitom aplinkybėm, tai vertinimas gal subjektyvesnis..

Tarkim Sardinijoj tai ziuriu tik HB arba viskas iskaiciuota, kadangi ten restoranu nelabai didelis pasitinkimas. Kadangi mano vaikai jau nera visiskai maziukai, tai siemet norejom Apulijos regione imti tik su pusryciais ir kas vakara keisti restoranus, masserijas ir tt. kad kuo daugiau pamatyt ir paragaut biggrin.gif O cia Rimini zonoj tai viesbuciai kaip tik dauguma nori, kad sveciai pas juos valgytu, bet aisku ziurint per booking turbut nelabai duoda su maitinimu, cia jau reikia tiesiai viesbuciuose klausti, ziureti tiesiogiai online viesbuciu puslapiuose.
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2018 01 14, 18:30)
sveiki  4u.gif
planuoju savarankiškai kelionę į Neapolį smile.gif
Ar jūs taip pat planavote savarankiškai? jei taip, kelioms dienoms? gal galite pasidalinti nuoroda, jei turite, per pirkti kelto bilietus į kaprio salą? kiek jums kainavo bilietai į šią salą? ar kelionės metu nuomavotės auto? jei taip, per kur? kiek kainavo? smile.gif tiek daug klausimų  blush2.gif

Domina tie patys klausimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2018 01 14, 17:30)
sveiki  4u.gif
planuoju savarankiškai kelionę į Neapolį smile.gif
Ar jūs taip pat planavote savarankiškai? jei taip, kelioms dienoms? gal galite pasidalinti nuoroda, jei turite, per pirkti kelto bilietus į kaprio salą? kiek jums kainavo bilietai į šią salą? ar kelionės metu nuomavotės auto? jei taip, per kur? kiek kainavo? smile.gif tiek daug klausimų  blush2.gif

taip planavau savarankiškai, 7 nakvynėms (ketv-ketv). būstą nuomavomės Metoje, nes norėjau atokiau nuo Neapolio ir, kad būtų netoli jūra ir viešasis transportas jei reiktų kažkur važiuoti, žiūrėjau, kad būtų circumvesuviana geležinkelio trasa, kad atskridus būtų greitai ir patogu nuvažiuoti į savo būsimą būstą. Nors auto mes nuomavomės, ten nuomotis patogu, nes visi nuomos punktai viename pastate netoli oro uosto, mūsų buvo Winrent. ir išsskridimo dieną pridavėme ir nuėjome į oro uostą smile.gif
dėl Kaprio salos, tai mums gavosi feilas, nes išėjo ne taip kaip planavom smile.gif aš manau, kad įdomiausia būtų tą salą tiesiog apiplaukti su kokia nors siūloma agentūra, ypač su tokia, kuri net siūlytų įplaukimą į tą žydrąją grotą, manau būtų daug gražesnių ir nuostabesnių vaizdų negu pačioje saloje. man asmeniškai toje pačioje saloje nieko kažko yspūdingo, išskirtinio, nei pačioje Italijoje. Man ten toks popsas.....ten begalė žmonių.....visur laukia minios...autobuso, kažkur įeiti ir t.t. toks laiko gaišimas vien ant tų laukimų..... nors kiek pamenu kitos agentūros, kur plukdo tai duoda kažkiek laiko ir po salą, tai tada tiesiog nuvažiuočiau į anacaprį ir pakilčiau į kalną su tuo keltuvu, kur kojos tabaluoja smile.gif ten nuo skardžio tikrai gražūs vaizdai atsiveria.Mes buvome tą kelionę į kaprį pasilikę priešpaskutinei dienai, ir kaip tyčia buvo didelis vėjas, todėl mažesni laivukai neplaukė, mes plaukėme su viešuoju keltu,su kuriuo irgi labai siūbavo ir berods 38eurai suaugusiam ir vaikams po 21eurą ( Plaukėm iš Sorento), jei neklystu (agentūros kiek siūlė už vaikus niekur neėmė). Tik išlipus masė žmonių, visi puolė laukti autobusiuko, kad vežtų į anacaprį, tai nžn gal daugiau nei 1val pralaukėm kol gavom įlipti į tą vietinį autobusiuką, kuriame po 20stačių suštampuoja žmonių, dėl didelio banguotumo į tą žydrąją grotą ir kitų plaukimo pramogų nebuvo.
Papildyta:
QUOTE(Barbotyte @ 2018 01 20, 22:55)
Domina tie patys klausimai smile.gif

aj neatsakiau, kiek auto nuoma kainavo: berods 300eurų sav mokėjom, su vaiko kėdute ir papildomu draudimu. tik užsisakant internetu neiimkit papildomo draudimo, nes ten kažkoks kitoks ir nelabai naudingas. vietoj pasiimant auto mums paaiškino ir savo papildomą draudimą davė už papildomą kainą, o tą, kuri buvom užsisakę internetu, paskambinom ir anuliavom (tai paskui jie mums tą 50eurų gražino).
Atsakyti
as radus kelto bilietus i kapri is sorento po 12 eur, 38 tai jau ziauriai daug...
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2018 01 21, 21:02)
as radus kelto bilietus i kapri is sorento po 12 eur, 38 tai jau ziauriai daug...

labai daug, dėl to ir nerekomenduoju su viešuoju transportu keltis, nes niekas ten į kainą neįeina, tik pirmyn ir tagal....ir dar lb pikta buvo, kad už vaikus ėmė.... agentūrų kaina tai nuo 30 iki 85eurų buvo, bet ten jau nuo paslaugų paketo kaina priklausė.
Atsakyti
QUOTE(rozytej @ 2018 01 21, 19:08)
dėl Kaprio salos, tai mums gavosi feilas, nes išėjo ne taip kaip planavom smile.gif aš manau, kad įdomiausia būtų tą salą tiesiog apiplaukti su kokia nors siūloma agentūra, ypač su tokia, kuri net siūlytų įplaukimą į tą žydrąją grotą, manau būtų daug gražesnių ir nuostabesnių vaizdų negu pačioje saloje. man asmeniškai toje pačioje saloje nieko kažko yspūdingo, išskirtinio, nei pačioje Italijoje. Man ten toks popsas.....ten begalė žmonių.....visur laukia minios...autobuso, kažkur įeiti ir t.t.
labai pritariu. Dar reiktu prideti, kad nesamoningai brangu viskas. Buvom su draugem vasara Neapoly, ir diena paaukojom Kapriui - laaaaabai nusivylem smile.gif mes plaukem su keltu is Neapolio, pirkom bilietus tiesiai krantinej (reikejo eilutej pastovet), kainos tiksliai nepamenu - bet kazkur apie 20eur (i viena puse).
Atsakyti
QUOTE(rozytej @ 2018 01 21, 22:13)
labai daug, dėl to ir nerekomenduoju su viešuoju transportu keltis, nes niekas ten į kainą neįeina, tik pirmyn ir tagal....ir dar lb pikta buvo, kad už vaikus ėmė.... agentūrų kaina tai nuo 30 iki 85eurų buvo, bet ten jau nuo paslaugų paketo kaina priklausė.

o tai kas jums dar turi ieiti i kaina? trukme kelimo 20-30 min, kokiu jums paslaugu dar reikia?
as ziuriu i valdiskus keltus, nematau prasmes moketi daug uz 20min kelione...
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2018 01 22, 12:05)
o tai kas jums dar turi ieiti i kaina? trukme kelimo 20-30 min, kokiu jums paslaugu dar reikia?
as ziuriu i valdiskus keltus, nematau prasmes moketi daug uz 20min kelione...

man jau nieko nereikia, aš jau buvau smile.gif))))) tai tą ir noriu pasakyti, kad su valdišku gaunasi brangiau, nei plaukiant su privačiu. mūsų kelionės metu tai tik vienas valdiškas keltas buvo ir nebuvo ko rinktis, buvom paskyrę dieną, tai ir plaukėm, nes būčiau gailėjusis nenuplaukus, kai visur taip gražiai apie tą salą prirašyta, ir kad būtų nuodėmė ten nenuplaukti smile.gif nuplaukėm, aplankėm, pamatėm, grįžom - ramu smile.gif tik aišku gaila, kad nebuvo galimybės į tą grotą įplaukti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rozytej @ 2018 01 22, 21:14)
man jau nieko nereikia, aš jau buvau smile.gif))))) tai tą ir noriu pasakyti, kad su valdišku gaunasi brangiau, nei plaukiant su privačiu. mūsų kelionės metu tai tik vienas valdiškas keltas buvo ir nebuvo ko rinktis, buvom paskyrę dieną, tai ir plaukėm, nes būčiau gailėjusis nenuplaukus, kai visur taip gražiai apie tą salą prirašyta, ir kad būtų nuodėmė ten nenuplaukti smile.gif nuplaukėm, aplankėm, pamatėm, grįžom - ramu smile.gif tik aišku gaila, kad nebuvo galimybės į tą grotą įplaukti verysad.gif

gal galite pateikti privaciu plukdytoju zemesniu kainu, nes as randu tik brangiau uz valdiskas ir zenkliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2018 01 22, 20:17)
gal galite pateikti privaciu plukdytoju zemesniu kainu, nes as randu tik brangiau uz valdiskas ir zenkliai 4u.gif

oj ne, jau išmečiau visas skrajutes, pačiam Sorento miestuke einant gatvėse siūlė, kaina irgi skyrėsi nuo pasiūlymų paketo: kur su įplaukimu į grotą, kur su pietumis, kur tik apiplaukimas, kur su laisvu laiku saloje, kur tik jachtelė iki 10žmonių, kur didesniam kiekiui žmonių laivas - kaip ir kiekvienoj šaly, nieko išskirtinio. Bet jei neklystu buvo galima ir internetu užsisakyti. Plaukti neplaukėm su jais, gal ir klystu, kad geriau būtų buvę, bet su valdišku pasirodė brangoka mūsų šeimai 100eurų vien už nuplaukimą ir parplaukimą smile.gif
Atsakyti