Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

QUOTE(linole @ 2017 04 18, 17:52)
Italijos kulno pradžia parašyta, gal ką sudomins.

Alberobello ir Martina Franca.

Matera.

4u.gif Ačiū nuostabus reportažas, naudinga informacija clap.gif

lauksime tęsinio wub.gif
Atsakyti

4u.gif Ačiū nuostabus reportažas, naudinga informacija clap.gif

lauksime tęsinio wub.gif

Ačiū Ačiū Ačiū Super - belieka nusipirkti bilietus ir pirmyn 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2017 04 18, 22:59)
Arba galima tiesiog nusifotografuot stotyje kabantį grafiką ir važiuojant „online” sekti, kiek stotelių liko smile.gif Šiandien taip dariau, nuvažiavau be jokio streso. Orientuotis pagal laiką gali ir nepavykti. Šiandien iš Bario išvažiavom tik 5 minutėmis vėliau nei grafikas, o į Alberobello nuvažiavom 40-čia minučių vėliau  doh.gif

aš va neturėjau nė menkiausio įtarimo, kad niekaip nebus skelbiamos stotelės biggrin.gif
atsimenu, netoliese sėdėjo rumunai, jie irgi murmėjo, Alberobello, Alberobello, aš atsistojau ir patraukiau link durų, jie iš paskos, tipo, Alberobello, aš sakau, "no, toilet" biggrin.gif
Atsakyti
aš atsistojau ir patraukiau link durų, jie iš paskos, tipo, Alberobello, aš sakau, "no, toilet" biggrin.gif

Cia tai geras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ryt kylu į Barį tad labai dėkui visiems, kas dalinosi informacija, buvo labai naudinga smile.gif
Lekiu viena, tad šiek tiek neramu, bet tikiuosi susitvarkysiu su tais visais traukiniais ir bilietų automatais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2017 04 20, 17:39)
atsimenu, netoliese sėdėjo rumunai, jie irgi murmėjo, Alberobello, Alberobello, aš atsistojau ir patraukiau link durų, jie iš paskos, tipo, Alberobello, aš sakau, "no, toilet"  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Elera, susitvarkysit 4u.gif
Atsakyti
Elera tikriausiai jau nepreskaitys, bet aš irgi viena keliavau po barį ir visas apylinkes, viskas buvo OK
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2017 04 24, 08:48)
Elera tikriausiai jau nepreskaitys, bet aš irgi viena keliavau po barį ir visas apylinkes, viskas buvo OK

Skaito skaito, Jūs esat vienas iš žmonių, kuris labai palengvins mano kelionę smile.gif
Susidėliojau maršrutą, sužiūrėjau transportą, net kai kuriuos bilietus internetu nusipirkau smile.gif Belieka sulaukt skrydžio ir ryt pradėt judesiuką smile.gif
Atsakyti
Pasufleruokit, kaip iš Neapolio į vezuvijų visuomeniniu transportu nusigaut?

Ir kiek tas maždaug gali kainuoti?

Ir aplamai gal dar yra kokių niuansų susijusių su Vezuvijaus lankymu?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 05 03, 15:20)
Pasufleruokit, kaip iš Neapolio į vezuvijų visuomeniniu transportu nusigaut?

Ir kiek tas maždaug gali kainuoti?

Ir aplamai gal dar yra kokių niuansų susijusių su Vezuvijaus lankymu?

Circumvesuviana pajūrio traukinuku iki Pompei Scavi. O Pompėjoje prie traukinių stoties yra visuomeninio autobuso stotelė arba agentūros, siūlančios nuvežti ir parvežti.
Mano info trijų metų senumo. Tai kainos ir aplunkybės gali būti ir pasikeitę.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2017 05 03, 17:14)
Circumvesuviana pajūrio traukinuku iki Pompei Scavi. O Pompėjoje prie traukinių stoties yra visuomeninio autobuso stotelė arba agentūros, siūlančios nuvežti ir parvežti.
Mano info trijų metų senumo. Tai kainos ir aplunkybės gali būti ir pasikeitę.

Ačiū! 4u.gif
Iš jūsų kaip visuomet sulauki pagalbos.

O kur to pajūrio traukinuko ieškot?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 05 03, 17:42)
O kur to pajūrio traukinuko ieškot?

Čian tinklapis Circumvesuviana.
Rinksitės DA (iš) Napoli Garibaldi (Stazione centrale) A (į) Pompei Scavi - Villa Misteri.

Ten kai pasirinksite laiką ir datą, kitame žingsnyje bus maršrutas ir šalia i raidės, galima pasirinkti mappa kažkas - parodys konkrečias vietas. Atrodo, lyg itališkai visa info, bet suprasite.

Neapolyje Napoli Garibaldi buvo šalia centrinės traukinių stoties (Napoli Centrale). Jei iš pačios stoties eiti, reikėjo eskalatoriumi leistis žemyn ir sekti Circumvesuviana ženkliuką. Arba iš lauko aikštėje priešais centrinę stotį toks stiklinis namelis buvo, su užrašu Napoli Garibaldi. Tas traukinys stoja ir kitose Neapolio vietose, pažiūrėkit, gal jums bus kita stotelė patogiau.

Čia esu aprašiusi savo kelionę į Sorrento. Tai tas pats ir į Pompėją važiuojant, tik išlipti reiks ankščiau.

O dėl Vesuvijaus, kiek atsimenu, jei važiuosite visuomeniniu autobusu, kaina gausis kiek mažesnė, bet autobusas paleidžia toliau. O tos agentūros lyg nepigios buvo, vet priveža beveik iki pačio viršaus.

Bet gal kas naujesnę info papasakos.

Čia dar gera info po Kampaniją su visuomeniniu keliaujant.

Toks Neapolio Garibaldi stoties vaizdas, jei norėsite į ją įeiti iš gatvės. Sekite tą raudoną į kilpą suraitytą Circumvesuviana ženklą.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 03 gegužės 2017 - 21:36