Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2017 03 13, 14:34)
mane jau pradeda imti panika, atrodo, na jei nusikapstysiu iki to Bario, tai sėdėsiu tikriausiai viešbutyje
nes kažkaip baisiai bijau pasimesti, pvz nuvažiuosiu aš į tą Materą ar į tą Alberobello, išlipu iš traukinių stoties ir kas toliau? juk nerasiu aš tų senamiesčių verysad.gif

aš google'je susirasdavau dominančių miestelių žemėlapius, jūsų atveju būtų pvz. matera map, išsirinkdavau patikusį ir atsispausdindavau. jei ant žemėlapio nėra / nepažymėta stotis, galite dar namie pasižymėti kas, kur ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2017 03 13, 14:34)
mane jau pradeda imti panika, atrodo, na jei nusikapstysiu iki to Bario, tai sėdėsiu tikriausiai viešbutyje
nes kažkaip baisiai bijau pasimesti, pvz nuvažiuosiu aš į tą Materą ar į tą Alberobello, išlipu iš traukinių stoties ir kas toliau? juk nerasiu aš tų senamiesčių verysad.gif

Taip negali kalbėti Pelė, kurią pažįstu. Viską rasi, nepergyvenk. smile.gif

QUOTE(Tiga @ 2017 03 13, 14:54)
Atsisiuskit i ismanuji telefona maps me programele. Nestresuosit ir niekur nepasiklysit smile.gif  

Būtent, mano mylimiausia ir pati geriausia programėlė. 4u.gif
Interneto jai nereikia. Tik namuose atsisiųsti žemėlapius reiks. Bus du žemėlapiai: Puglia ir Basilicata. Telefono bateriją ryja neblogai. Aš namuose susižymiu lankomus objektus ir einu pagal tą žemėlapį. Kai išsisdidino maps.me žemėlapį, matyti visi objektai pavaizduoti. Galima susižymėti akirtingų spalvų adatėlėmis.

QUOTE(zuzla @ 2017 03 13, 15:23)
aš google'je susirasdavau dominančių miestelių žemėlapius, jūsų atveju būtų pvz. matera map, išsirinkdavau patikusį ir atsispausdindavau. jei ant žemėlapio nėra / nepažymėta stotis, galite dar namie pasižymėti kas, kur ir kaip smile.gif

Kai kada atsispausdinu ir tokiu būdu, kaip jūs. Bet praktiškai užtenka maps.me
Atsakyti
Linole, Pelė dešimt metų nebuvo niekur viena biggrin.gif
Atsakyti
užsisakiau viešbutį per bookingą, viešbutis lyg ir turi 9 balus, man atėjo patvirtinimas, bla bla bla, bet neatėjo jokio personalizuoto laiško iš šeimininko, vakar dar per bookingą suvedžiau laikus, kada atvyksiu, nes ankstyvas atvykimas, ir dar parašiau per bookingą laišką ir jokio atsakymo, jomajo, tai kaip man dabar ten važiuoti?
Atsakyti

užsisakiau viešbutį per bookingą, viešbutis lyg ir turi 9 balus, man atėjo patvirtinimas, bla bla bla, bet neatėjo jokio personalizuoto laiško iš šeimininko, vakar dar per bookingą suvedžiau laikus, kada atvyksiu, nes ankstyvas atvykimas, ir dar parašiau per bookingą laišką ir jokio atsakymo, jomajo, tai kaip man dabar ten važiuoti?

Vaziuoti vaziavimo budu.Man niekad per bookinga neateina jokie laiskai is seimininku.Bet niekada neturejau jokiu problemu.Ten check in laikas buna duotas.Vadinasi tuo laiko tarpu jusu lauks.Vaziuokit drasiai.

Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2017 03 19, 10:27)

Personalizuotas laiškas ne visada ateina. Tiksliau, retai ateina. Iš bookingo turėtų ateiti patvirtinimas, kai jie gaus patvirtinimą iš šeimininko. Juk italai, savaitgalis, jiems poilsis šventas. Aš kažkada iš lenkų taip ir negavau atsakymo dėl laiko patvirtinimo. Manau, viskas bus gerai. Jei ką, bagažą traukinių stoties saugykloje paliksi.

Lauksiu įspūdžių. 4u.gif Gal turėsi galimybę juos tiesiogiai patransliuoti? mirksiukas.gif Labai domina, kaip rengtis.

Geros kelionės. 4u.gif
Atsakyti
man atrodo, aš nebeatsimenu SM slaptažodžio, nebent per fb biggrin.gif tas oras man irgi tokia mistika, dieną +20, nakčia +9... bet kaip nors
aš čia gal išlepinta graikų su tais patvirtinimais, jie man tooookius ilgesio kupinus laiškus rašydavo, kurie vadindavosi, jeigu tik ko reikia, mes būsim lauksim ir padėsim biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

ir mes su vyru paliekam vienui vienus vaikus ir traukiam pakeliauti po Italijos pietvakarius. Bilietai jau buvo nupirkti kai atradau mielą linolės fotoreportažą - (žemai lenkiuosi žmonėms skiriantiems laiko, mokantiems rašyti, uždegantiems kitus aistra keliauti aciuks.gif )- nuo to kelionė pasidarė tik dar laukiamesnė ir žinoma tapo drąsiau. Bet vis dėlto baimių yra. Didžiausią stresą kelią pirma diena. Į Fjumičino jeigu neveluojam atskrendam 18:15 tik su rankiniu bagažu ar spėsim Į Terminį st. ? greitojo traukinio bilietus į Neapolį nusipirkom 21:05 . Ar užteks tų 2 val. 50 min. visokiom italiskom situacijom?
Atsakyti
QUOTE(gruodė123 @ 2017 03 20, 20:43)
Sveiki,

ir mes su vyru paliekam vienui vienus vaikus ir traukiam pakeliauti po Italijos pietvakarius. Bilietai jau buvo nupirkti kai atradau mielą linolės fotoreportažą - (žemai lenkiuosi žmonėms skiriantiems laiko, mokantiems rašyti, uždegantiems kitus aistra keliauti aciuks.gif )- nuo to kelionė pasidarė tik dar laukiamesnė ir žinoma tapo drąsiau. Bet vis dėlto baimių yra.  Didžiausią stresą kelią pirma diena. Į Fjumičino jeigu neveluojam atskrendam 18:15 tik su rankiniu bagažu ar spėsim Į Terminį st. ? greitojo traukinio bilietus į Neapolį nusipirkom 21:05 . Ar užteks tų 2 val. 50 min. visokiom italiskom situacijom?

Ačiū už gražius žodžius. 4u.gif Svarbu, kad naudinga buvo paskaityti.

Teoriškai turėtumėte suspėti, o kaip realybėje, tik vienas dievas žino. Italijoje buvau prieš 3 metus, gal kas ir pasikeitė. Bet tada nebuvo masinių traukinių vėlavimų.
Jei ką, galbūt pavyktų primokėjus pakeisti kelionės laiką.
Atsakyti
... kai atradau mielą linolės fotoreportažą - (žemai lenkiuosi žmonėms skiriantiems laiko, mokantiems rašyti, uždegantiems kitus aistra keliauti aciuks.gif )- nuo to kelionė pasidarė tik dar laukiamesnė ir žinoma tapo drąsiau. ...

Linole, aš prisidedu prie šių gražių žodžių, linkiu jums sėkmingos kelionės ir lauksim kelionės įspūdžių. Jūs esat mūsų "kelrodė žvaigždė" - visas savo keliones esam nuo jūsų nusikopijavę biggrin.gif Net namų darbus darant prieš keliones sakom ...Linolė sakė, kad ten geriau... ... O Linolė važiavo pro ten ... ir pan. rolleyes.gif AČIŪŪŪŪŪŪŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(5555 @ 2017 03 22, 11:41)
Linole, aš prisidedu prie šių gražių žodžių, linkiu jums sėkmingos kelionės ir lauksim kelionės įspūdžių. Jūs esat mūsų "kelrodė žvaigždė" - visas savo keliones esam nuo jūsų nusikopijavę  biggrin.gif Net namų darbus darant prieš keliones sakom ...Linolė sakė,  kad ten geriau...  ... O Linolė važiavo pro ten ... ir pan.  rolleyes.gif  AČIŪŪŪŪŪŪŪ  4u.gif

Net taip būna? biggrin.gif Ačiū labai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2017 03 20, 23:19)
Ačiū už gražius žodžius.  4u.gif Svarbu, kad naudinga buvo paskaityti.

Teoriškai turėtumėte suspėti, o kaip realybėje, tik vienas dievas žino. Italijoje buvau prieš 3 metus, gal kas ir pasikeitė. Bet tada nebuvo masinių traukinių vėlavimų.
Jei ką, galbūt pavyktų primokėjus pakeisti kelionės laiką.

Tai va, kad kaip ten sakoma 'Žmogus planuoja - Dievas juokiasi". Ne, pakeisti nepavyks, - aš skrudžė - pirkau pigiausius, t.y. be galimybės pakeisti blush2.gif
Dar klausimukas. Planavau tik Pozitaną pamatyti, bet kaip perskaičiau Jūsų įspūdžius - tai daba truks plyš reik ir Amalfio. Ar realu per dieną iš Sorento nuvykti autobusu iki Amalfio, ten paslampinėti, grįžtant į Sorentą išlipti Pozitane porai valandų saulę palydėti.
Atsakyti