Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

Kelta keiskit eurotunneliu. Sutaupysit laiko. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 03 06, 22:32)
<p>Kelta keiskit eurotunneliu. Sutaupysit laiko. </p>

Aciu Limca.Eurotunelis papildomi £100 tam laikotarpiui.Ziuriu kaip pigiau prasisukti. 4u.gif
Atsakyti

Aciu Limca.Eurotunelis papildomi £100 tam laikotarpiui.Ziuriu kaip pigiau prasisukti. 4u.gif

Aisku. 

Galvojau, jeigu islaidas dalinates su kazkuom per puse, tai nebe taip brangu. Bet, jeigu vieniems, tai gal jo. 

Atsakyti
Linole, o jūs Materą planuojate aplankyti?
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2017 03 09, 16:17)
Linole, o jūs Materą planuojate aplankyti?

Planuojam būtinai. Alberobello, Matera, Lecce, Ostuni - privalomi. O visa kita- jei bus laiko, jėgų ir noro.
Atsakyti
bet jūs tikriausiai ilgiau būsit?
aš tik nuo pirmadienio iki penktadienio, realiai pilnos trys dienos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2017 03 09, 22:37)
bet jūs tikriausiai ilgiau būsit?
aš tik nuo pirmadienio iki penktadienio, realiai pilnos trys dienos...  unsure.gif

Lygiai tiek pat ir mes. Tik mes pirmadienį vėlai vakare atskrendame, o penktadienį vėlai vakare išskrendame. Pirmadienį turbūt tik miegoti eisime. O penktadienį vakarop jau į oro uostą.

Antradienį, pvz., Alberobello ir dar kažkas. Trečiadienį - Matera. Ketvirtadienį - Lecce ir Ostuni. Penktadienį - Bari. Labai kukliai. Iš pradžių labai norėjau prie jūros, bet paskui nusprendžiau, kad kovas dar ne tas laikas jūrai, tai apsiribosime miestais.

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2017 03 04, 19:39)
Papasakokite apie Bari oro uostą.

Kokio jis didumo? Kiek maždaug užtrunka išeiti, jei skrendama su registruotu bagažu?

Ar labai apkrautas, išskrendant būti prieš dvi valandas - per daug ar per mažai?

Kokie dar ypatumai? Labai priekabi apsauga? Daug chaoso? Prie vartų yra kur atsisėsti?

4u.gif

oro uostas tikrai nėra didelis. /man pasirodė kaip mūsų Vilniaus . Važiavome žinoma anksčiau, nes nesinorėjo pakliūti į eiles, bet jų ir nebuvo. Skrydis 8:45 buvo tai Bario traukinių stotyje buvom prieš 7. Sutikom daugumą skridusių atgal tame traukinyje. Apsauga nepriekabi visai. Laukimo salėje kavinės atsidarė apie 8 tai neskubėdami išgėrėm kavos. Prie vartų tikrai yra kur atsisėsti
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2017 03 10, 08:40)
oro uostas tikrai nėra didelis. /man pasirodė kaip mūsų Vilniaus . Važiavome žinoma anksčiau, nes nesinorėjo pakliūti į eiles, bet jų ir nebuvo. Skrydis 8:45 buvo tai Bario traukinių stotyje buvom prieš 7. Sutikom daugumą skridusių atgal tame traukinyje. Apsauga nepriekabi visai. Laukimo salėje kavinės atsidarė apie 8 tai neskubėdami išgėrėm kavos. Prie vartų tikrai yra kur atsisėsti

Ačiū. Man Ciampino oro uostas kaip labai baisus išlikęs atmintyje, tai smagiau pasidarė, kad Bario - kitoks. smile.gif
Atsakyti
mane jau pradeda imti panika, atrodo, na jei nusikapstysiu iki to Bario, tai sėdėsiu tikriausiai viešbutyje
nes kažkaip baisiai bijau pasimesti, pvz nuvažiuosiu aš į tą Materą ar į tą Alberobello, išlipu iš traukinių stoties ir kas toliau? juk nerasiu aš tų senamiesčių verysad.gif
Atsakyti

Atsisiuskit i ismanuji telefona maps me programele. Nestresuosit ir niekur nepasiklysit :)   :4u: 

Atsakyti
jai reikia mobiliojo interneto?
Atsakyti