Kelta keiskit eurotunneliu. Sutaupysit laiko.
QUOTE(Limcamca @ 2017 03 06, 22:32)
<p>Kelta keiskit eurotunneliu. Sutaupysit laiko. </p>
Aciu Limca.Eurotunelis papildomi £100 tam laikotarpiui.Ziuriu kaip pigiau prasisukti.
Aciu Limca.Eurotunelis papildomi £100 tam laikotarpiui.Ziuriu kaip pigiau prasisukti.
Aisku.
Galvojau, jeigu islaidas dalinates su kazkuom per puse, tai nebe taip brangu. Bet, jeigu vieniems, tai gal jo.
Linole, o jūs Materą planuojate aplankyti?
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2017 03 09, 16:17)
Linole, o jūs Materą planuojate aplankyti?
Planuojam būtinai. Alberobello, Matera, Lecce, Ostuni - privalomi. O visa kita- jei bus laiko, jėgų ir noro.
bet jūs tikriausiai ilgiau būsit?
aš tik nuo pirmadienio iki penktadienio, realiai pilnos trys dienos...
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2017 03 09, 22:37)
bet jūs tikriausiai ilgiau būsit?
Lygiai tiek pat ir mes. Tik mes pirmadienį vėlai vakare atskrendame, o penktadienį vėlai vakare išskrendame. Pirmadienį turbūt tik miegoti eisime. O penktadienį vakarop jau į oro uostą.
Antradienį, pvz., Alberobello ir dar kažkas. Trečiadienį - Matera. Ketvirtadienį - Lecce ir Ostuni. Penktadienį - Bari. Labai kukliai. Iš pradžių labai norėjau prie jūros, bet paskui nusprendžiau, kad kovas dar ne tas laikas jūrai, tai apsiribosime miestais.
QUOTE(linole @ 2017 03 04, 19:39)
Papasakokite apie Bari oro uostą.
Kokio jis didumo? Kiek maždaug užtrunka išeiti, jei skrendama su registruotu bagažu?
Ar labai apkrautas, išskrendant būti prieš dvi valandas - per daug ar per mažai?
Kokie dar ypatumai? Labai priekabi apsauga? Daug chaoso? Prie vartų yra kur atsisėsti?
Kokio jis didumo? Kiek maždaug užtrunka išeiti, jei skrendama su registruotu bagažu?
Ar labai apkrautas, išskrendant būti prieš dvi valandas - per daug ar per mažai?
Kokie dar ypatumai? Labai priekabi apsauga? Daug chaoso? Prie vartų yra kur atsisėsti?
oro uostas tikrai nėra didelis. /man pasirodė kaip mūsų Vilniaus . Važiavome žinoma anksčiau, nes nesinorėjo pakliūti į eiles, bet jų ir nebuvo. Skrydis 8:45 buvo tai Bario traukinių stotyje buvom prieš 7. Sutikom daugumą skridusių atgal tame traukinyje. Apsauga nepriekabi visai. Laukimo salėje kavinės atsidarė apie 8 tai neskubėdami išgėrėm kavos. Prie vartų tikrai yra kur atsisėsti
QUOTE(Ducky @ 2017 03 10, 08:40)
oro uostas tikrai nėra didelis. /man pasirodė kaip mūsų Vilniaus . Važiavome žinoma anksčiau, nes nesinorėjo pakliūti į eiles, bet jų ir nebuvo. Skrydis 8:45 buvo tai Bario traukinių stotyje buvom prieš 7. Sutikom daugumą skridusių atgal tame traukinyje. Apsauga nepriekabi visai. Laukimo salėje kavinės atsidarė apie 8 tai neskubėdami išgėrėm kavos. Prie vartų tikrai yra kur atsisėsti
Ačiū. Man Ciampino oro uostas kaip labai baisus išlikęs atmintyje, tai smagiau pasidarė, kad Bario - kitoks.
mane jau pradeda imti panika, atrodo, na jei nusikapstysiu iki to Bario, tai sėdėsiu tikriausiai viešbutyje
nes kažkaip baisiai bijau pasimesti, pvz nuvažiuosiu aš į tą Materą ar į tą Alberobello, išlipu iš traukinių stoties ir kas toliau? juk nerasiu aš tų senamiesčių
nes kažkaip baisiai bijau pasimesti, pvz nuvažiuosiu aš į tą Materą ar į tą Alberobello, išlipu iš traukinių stoties ir kas toliau? juk nerasiu aš tų senamiesčių
Atsisiuskit i ismanuji telefona maps me programele. Nestresuosit ir niekur nepasiklysit
jai reikia mobiliojo interneto?