Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2017 02 03, 10:31)
Linole, kada jūs skrendat?

Savaite vėliau, nei jūs. Mes - kovo 27-31 d.
Atsakyti
oi, šita data mano buvo antra pagal pasirinkimą biggrin.gif tik nelabai patogu būtų buvę vaikus palikti...
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2017 02 03, 12:50)
oi,  šita data mano buvo antra pagal pasirinkimą biggrin.gif tik nelabai patogu būtų buvę vaikus palikti...

Tai susikeitėm vietomis, nes aš irgi planavau 20-24 dienomis. Tik prieš gerą pusmetį grįžimui kažkodėl buvo kosminė kaina. Todėl savo kelionę pavėlinau savaite. O gaila, būtų smagu pasimatyti. Gi gal prieš 10 metų mūsų paskutiniai susitikimai buvo?
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2017 02 03, 14:16)
Tai susikeitėm vietomis, nes aš irgi planavau 20-24 dienomis. Tik prieš gerą pusmetį grįžimui kažkodėl buvo kosminė kaina. Todėl savo kelionę pavėlinau savaite. O gaila, būtų smagu pasimatyti. Gi gal prieš 10 metų mūsų paskutiniai susitikimai buvo?

tai va, kad labai senokai biggrin.gif
o nusipirkau brangesnį bilietą, nes vakar, kai su nuolaida, tai man be bagažo kainavo 100 šitoms datoms, o va tas kovo galo buvo 80 keli eurai...
pablūdysiu viena, bet ne pirmas kartas
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2017 02 03, 13:56)
tai va, kad labai senokai biggrin.gif
o nusipirkau brangesnį bilietą, nes vakar, kai su nuolaida, tai man be bagažo kainavo 100 šitoms datoms, o va tas kovo galo buvo 80 keli eurai...
pablūdysiu viena, bet ne pirmas kartas

Aš už tiek ir pirkau, 80. Dabar su discount nuolaidų programa tai tik 65 gautųsi. Bet tai ką ča numatysi. Be to mėgstu iš anksto pasirūpinti bilietais ir viebučiais.

Prazonduosi, kas kaip. Lauksiu atsiliepimų.
Atsakyti
Sveikos Italijos mylėtojos ir planuotojos smile.gif Kažkaip niekas nesigiria, kad planuotų į Neapolį rolleyes.gif Mes turim bilietus rugsėjo 28 - spalio 8 dienoms. Nakvynes turim užsiakę, tik paskutinę naktį neišmąstau ką daryti, nes skrydis 6.30 iš ryto, sakau gal neimti paskutinės nakvynės, pasiblaškyti po Neapolį ir su paskutiniu autobusu važiuoti į oro uostą rolleyes.gif Ar ieškoti netoli oro uosto, net nežinau. Jei kas tokiu skrenda, gal galite pasidalinti savo mintimis?
Atsakyti
Planuojame kelionę į Neapolį 05.04-05.11 smile.gif Užsisakysime nakvynę tik 1-2 naktims, o tada žiūrėsime vietoje ką norėsime aplankyti ir kur nakvoti smile.gif gal jau yra buvusių šiame regione? Ką apart Vezuvijaus ir Pompejos verta aplankyti? smile.gif
Atsakyti
Mes tai užsisakėme pirmas 2 nakvynes Neapolyje, sekančias 7 Sorento, iš ten norome aplankyti Amalfi pakrantę. Čia yra superinis Linolės reportažas, kurį perskaičius ir užsinorėjau į Kampaniją, noriu pamatyti ten viiiiiiską wub.gif http://www.supermama...?...45578&st=60
Iš Kauno skrendate?
Atsakyti
Sveiki,

Buvom rudenį su vyru Maiori (Amalfio pakrantė), iš ten važiavom į Pompeją, Caprį (su laivuku), Ravello (autobusu, bet yra ir pėščiųjų takai).
Labai patiko, tad vasarą 07.23-30 važiuoju su vaikais paauglais. Ten pat į Maiorį. Išsinuomavau apartamentus, nes viešbučiai baisiai brangūs. Su pusryčiais imti neapsimoka nes pusryčiai kuklūs, bet kaina šokteli gerokai.
Rudenį važiavom iš Romos, nes dar nebuvo skrydžių iki Neapolio.
Vasarą pirkau sekmadienio skrydį, man pasirodė taip patogiau, atskrendi dieną, ramiai pasieksim Maiori. Išskrendant atvažiuosim į Neapolį šeštadienį, užsisakiau viešbutį prie pat stoties, kad atvažiavus nereikėtų dar ieškot viešbučio, numesim lagaminus ir eisim pasivaikščiot po Neapolį. Ryte užsisakysim taksi. Kiek skaičiau turi kainuot 20-25 eur (taip pat skaičiau kad kai kurie taksistai nori 35 ir 50 eur). Galima ir patiems susitarti , galima kad viešbutis iškviestų.
Konkrečiai skaičiau kad žmogui kuriam taksi iškvietė viešbutyje kainavo 25 eur.
Aišku galima ir neimti viešbučio, bet nžn kur palikti lagaminus, o ir pasivaikščiojus po miestą norėsim kur pailsėt. Kai be vaikų aišku paprasčiau.

Papildyta:
Beje , mes pataikėm į Pompėją pirmą mėnesio sekmadienį, kai visi valstybiniai muziejai nemokami, išties buvo nemokama tik reikėjo paimti nemokamą bilietą, žmones įleido iki 12 val ir nuo 14.30 atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 06 vasario 2017 - 13:46
Skrisime is Kopenhagos, nes nusprendėme aplankyti draugus, o ir skrydis ne ką brangesnis. Neapsisprendžiu ką daryti su bagažu... Visiems skrydžiams brangu, bet iš Italijos norisi parsivežti lauktuvių, pvz aliejaus ar vyno, o jų rankiniame bagaže vežti negalima. Kaip jūs darote?

Pirmi kiekvieno mėnesio sekmadieniai nemokami muziejuose? Visur ar tik Neapolio regione?
Atsakyti
Visoje Italijoje
Papildyta:
Važiuojam tik su rankiniu bagažu tai belieka duty free vynui ir aliejui. Arba pirkti registruotą bagažą.
Apsieinam be skystų lauktuvių smile.gif
Atsakyti
Tai va, aš ir neapsisprendžiu ką daryti su ta paskutine nakvyne unsure.gif Mes važiuojam 5 suaugę, nakvynė kainuotų Neapolyje apie 100 eurų visiems, plius kiek ten miegosi tą paskutinę naktį, norėsis dar po miestą pasislampinėti, skrydis 6.30 tai oro uoste reikia būti kažkur apie 5 , tai iš viešbučio išvažiuoti reiktų apie 4 val. keltis apie 3 val.... Tai ir mąstau, tą dieną atvažiuosime iš Sorento, galvoju stotyje saugykloje pasidėti lagaminus, pasivaikščioti po Neapolį, pavakarieniauti ir su paskutiniu visuomeniniu transportu (apie 12 val. nakties) važiuoti į oro uostą, o ten jau tas kelias valandas pasitrinsime mirksiukas.gif
Mes taip pat tik su rankiniu, taip pat apsieisime be skystų lauktuvių ax.gif
Atsakyti