Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

Aš pirkau šią mašiną apsvarsčiusi ir kitus variantus. Tikrai ne iš paprasčiausiųjų mašinų. Labai džiaugiuosi ja. Lengvas valdymas, nesiožiuoja...

Ačiū. Aš jau irgi nusipirkau. Svarsčiau ilgai. Lyginau su kitomis panašiomis kainomis. Video pažiūrėjau. Laukiu dabar dar kol atkeliaus. 

Atsakyti
Sveikos,
gal yra siuvėjėlių iš pajūrio ir galėtų patarti, kur Klaipėdoje būtų galima pasižiūrėti ir išsirinki siuvimo mašiną? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ,siuvejos specelistes ieskau siuvamosios sudomino toks rinkinys ,ka galetumet pasakyti apie sias masinas https://www.britishs...ads-scissor-set ,aciu uz patarima
Atsakyti
sveikos visos,

nusprendziau, kad man tikrai jau reikai siuvimo masinos. nesu pradinuke sioje srityje, teko ir mokslus baigti ir siuti nemazai. turejau Husqvarna - viksas butu ok su ja tik , kad dzinsu keleta sliuoksniu nau neprasiudavo ...
dabar ieskau siuvimo masinos be jokiu ten prbumbasu, jokiu ten programu ir ekranu ir net siuvinejimo man nereikia, bet , kad gerai siutu vilna , lina , silka ..; storu , kietu labai nesiusiu medziagu, bet dzinsa turetu.. pasiziurejau JENOMI- rodos tai labai populiaroios siuvimo masinos, bet yra sitiek daug modeliu! gal galite ka patarti? kokia rinktis? buciau labai dekinga!!

Atsakyti
gal kas turi tokia?

Siuvimo mašina Janome HD1800 (easy jeans heavy duty 1800)
Atsakyti
Ar turit kuri kompiuterizuota masina?
Atsakyti
Noriu isigyti overloka su automatiniu siulu iverimu. Renkuosi tarp 2 variantu juki mo 1000 ir babylock imagine.
Kuris vertesnis demesio? Kaina panasi..
Apie babylocka vien tik geri atsiliepimai o gal kas turite juki mineta modeli?
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2017 03 15, 20:43)
Noriu isigyti overloka su automatiniu siulu iverimu. Renkuosi tarp 2 variantu juki mo 1000 ir babylock imagine.

Laba diena,
juki mo 1000 nežinau, bet turiu baby lock. Iš esmės jie abu gaminami tos pačios kompanijos. Tad manau kokybė abiejų gera. Nesigilinau, bet atrodo ir charakteristikos panašios. Tokiu atveju, atkreipčiau dėmesį, kuri tyliau dirba, kuri lengvesnė (jei reiks kiekvieną kartą iš kažkur paimti, o baigus siūti padėti). Yra vienas pagrindinis skirtumas - mo 1000 reikia reguliuoti siūlų įtempimą.
Na, ir pasiteiraukite pačių atstovų.
Gal kas galit pasakyti nuomonę apie "Elna" siuvimo mašinas.
Atsakyti
Visada norėjau išmokti siūti, bet esu visiška pradinukė šiuo klausimu. Todėl investuoti daug kol kas nenoriu. Pasiėmiau iš mamos seną siuvimo mašiną. Aišku, po tiek laiko reikia patvarkyti, suderinti. Gal galite Vilniuje meistrą profilaktikai atlikti rekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2016 04 21, 21:47)
Malonu, kad padėjau 4u.gif Tikiuosi ilgai ir laimingai draugausite su mašinėle smile.gif

Aš dabar laukiu, kol atkeliaus Baby lock plokščiasiūlių siunta į Lietuvėlę, tikiuosi neatšpks fantazija iki to laiko :oh 

Turėdama Janome CoverPro plokščiasiūlę lenkdavau ZIGZAGU su paprasta mašina :oh  :lotuliukas: Nes taip ir nepavyko jos įvaldyti :oh Bet čia jau mano pačios bėdos, ne mašinos smile.gif

Sakau, gal ir užteks zigzagu lankstyt? Gal nebūtina ta plokščiasiūlė išvis? lotuliukas.gif :hm <_<

Sveiki, Man tokia pati situacija! Negaliu apsispresti - ar Baby Lock Imagine - ar Enlighten ar Juki Mo654de ! Kainu skirtumas nemazas, bet nu negaliu niekaip apsispresti, kuri gera, kad po to nesigaileciau ....
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2017 03 15, 18:43)

O taip! Pas mane panasi situacija siuo metu.. Taip sunku issirinkti.. Gal jus jau issirinkot ? Koki varianta ? Ir ar patenkinta savo pasirinkimu ? Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! Labai prašyčiau, gal kuri turit siuvimo mašiną Standart 2268 ir galėtumėt nufotkint ar kitaip pasodalint naudotojo instrukcija? Labai labai reiktų...
Atsakyti