Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(Souri @ 2016 03 30, 19:40)
O man dar nieks neatskambino  g.gif  schmoll.gif  tai pati paskambinau sakau zadejot atskambint skambucio nesulaukiu, tai sake valandos begyje paskambins ziuresiu ka sakys, nes jau tuoj bus 4h praeje nuo pirmo skambucio kai zadejo atskambint  doh.gif

Speju neatskambino? smile.gif iki 17val dazniausiai dirba... Beje, man sake jau vakar bande prisiskambint, bet nebuvo galima susisiekt doh.gif
O kai Tu jiems skambini, tai atsiliepia kazkas? Nes as tik balso pranesimus galiu palikt. Be sansu kam nors tiesiogiai prisiskambinti biggrin.gif
Atsakyti
Turiu gryzus pasitikslint ar yra fsh ir lh, bet tada progesteronas bus per zemas ane?g.gif jei ka tada penktadieni varyciau psidaryt, butu 5cd
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 03 30, 14:01)
O kada man žinot kada ta antra ciklo pusė kai vieną krt ciklas 38dienos kitą 60 doh.gif be to ji ne ginekologė,todėl manau ir nesakė. Beje LT kiek kartų tyriausi irgi niekad nėra sakę kad turiu daryti tam tikrą ciklo dieną, tik čia SM sužinojau blush2.gif visų tyrimų neatsimenu, daug ten jų, vienu metu visus darys, nes ten jų gal kokie 8 išviso ant vieno lapo surašyti,manau bendri ten kažkokie. Tipo dvi tubeles ims. Esu darbe tai negaliu pasakyt kokie tyrimai, ryt galėsiu parašyt.

bigBang, aš 2 kartus prg tikrinausi, abu kartus gyd. liepė daryti 21 cd. tai gal pabandyk padaryti 21-22cd? g.gif

Melutia, sorry už žioplumą, bet kas yra HyCoSy? nu dar nesusidūriau su šituo terminu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ceroc @ 2016 03 30, 22:02)

Melutia, sorry už žioplumą, bet kas yra HyCoSy? nu dar nesusidūriau su šituo terminu... g.gif

HyCoSy tai tyrimas, kai tikrina kiausintakiu pratekamuma 4u.gif

Ceroc, o Tau pavyko gal gaut savo tyrimu atsakymus atspausdintus?
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 03 30, 08:23)
Stella1, nu kaip grazu  wub.gif Duodi tu cia mums visom vilties  4u.gif
Papildyta:
As turiu klausima del saldytu smile.gif Dabar kai pirmaji pagimdysi, jie laikys anuos 3m, o jei nori isodinimo sakykim po metu ar divieju, uz tai reikia moketi? Nes jau viena vaikeli turi. Man papasakos VK, bet vis tiek idomu, nes man gali salinti kiausintakius, tai butu vienintelis budas susilaukti vaiku.

Jie laikys mano 6 blastocistas 3 metus nemokamai. Jei viskas gerai su siuo nestumu, FET kainuos £1,600.00. Jei ivyktu persileidimas, FET butu nemokamas smile.gif

BigBang, tikrai labai svarbu kuria diena daraisi testus. Vieni testai atliekami 3CD, kiti 21CD. Bus netikslu, jei netinkamu laiku nueisi. Man net liepe i ligonine vaziuot kraujo darytis jei ispultu savaitgalis ir surgery negales priimti.
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 03 30, 20:27)
HyCoSy tai tyrimas, kai tikrina kiausintakiu pratekamuma 4u.gif

Ceroc, o Tau pavyko gal gaut savo tyrimu atsakymus atspausdintus?

Nop...tiesiog dabar pasake, kad viska i Vk jau nusiunte ir dabar reikia laukti to ju laisko... is tikruju po paskutinio vizito (to, kurio metu ji ziauriai skubejo ir pakomentavusi rezus "viskas pas jus gerai" islydejo pro duris), teturejau viena telefonini pokalbi, kuriam is anksto uzsiregistravau, ir butent va aito pokalbio metu pasake, kad dabar jau reikia tik laukti laisko is Vk. tai laukiu... kita sav bus tos 2 sav praejusios, skambinsiu vel i Gp, sikart kad Vk numeri duotu. kolkas toks veiksmu planas. Ai, dar ta kordicepsa vartot pradejau.
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 03 30, 19:10)
Speju neatskambino? smile.gif iki 17val dazniausiai dirba... Beje, man sake jau vakar bande prisiskambint, bet nebuvo galima susisiekt doh.gif
O kai Tu jiems skambini, tai atsiliepia kazkas? Nes as tik balso pranesimus galiu palikt. Be sansu kam nors tiesiogiai prisiskambinti biggrin.gif

Aha atsiliepia - sesele bigsmile.gif Na geras zinok atskambino man, tai kai pirmai klause ir nesupratau ar dare tai buvo swob, ir galvoju ko ji nori biggrin.gif pasirodo ji del chlamidiju tepinelio klause, tai vat atskambino ir sako mes dar negavom chlamidiju atsakymo,o be jo negalim daryt pratekamumo tipo, o to tepinelio atsakymas kaip ir siandien jau turi but, bet ale kazkoks daktaras dabar susirgo ir minimaliai appointmentu yra,o man kadangi tipo jau 5cd o testa reik padaryt iki 12cd butinai, tai sake lauk kito menesio, nieko jau nespesim blink.gif doh.gif Blyn susinervinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella1 @ 2016 03 30, 21:49)
Jie laikys mano 6 blastocistas 3 metus nemokamai. Jei viskas gerai su siuo nestumu, FET kainuos £1,600.00. Jei ivyktu persileidimas, FET butu nemokamas smile.gif

BigBang, tikrai labai svarbu kuria diena daraisi testus. Vieni testai atliekami 3CD, kiti 21CD. Bus netikslu, jei netinkamu laiku nueisi. Man net liepe i ligonine vaziuot kraujo darytis jei ispultu savaitgalis ir surgery negales priimti.

Aciu uz ats smile.gif Nes as biskeli suku galva del tu kiausintakiu.. O kiek maksimaliai anglai sodina blastuciu?
Atsakyti
Va merginos kokius tyrimus man parašė smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 31 kovo 2016 - 11:24
QUOTE(BigBang @ 2016 03 31, 12:22)
Va merginos kokius tyrimus man parašė smile.gif
user posted image

Kokie keisti pavadinimai blink.gif
Tik Progesterono tyrima reiktu daryt 7DPO, o kiti nesvarbu kada smile.gif

Ceroc, svarbu jau pajudejo reikalai link VK. Tikekimes greitai jie susisieks su Tavim thumbup.gif

As jau po scan'o, rytoj tas kiausintakiu pratekamumo tyrimas. Paskaiciavo siandien cistas - mazdaug 27 and vienos kiausides ir dar tiek pat ant kitos blink.gif kur ju tiek telpa???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melutia: 31 kovo 2016 - 14:41
QUOTE(melutia @ 2016 03 31, 13:36)

Ceroc, svarbu jau pajudejo reikalai link VK. Tikekimes greitai jie susisieks su Tavim thumbup.gif

As jau po scan'o, rytoj tas kiausintakiu pratekamumo tyrimas. Paskaiciavo siandien cistas - mazdaug 27 and vienos kiausides ir dar tiek pat ant kitos blink.gif kur ju tiek telpa???

O kaip tas tyrimas atliekamas?
Oho 27 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 03 31, 14:36)

Tu rimtai? As net negalvojau kad ju tiek gali but? Nebent jie taip uzvadino tuos karoliukus, kurie buna pas PKS turincias...
Atsakyti