Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(Stella1 @ 2016 03 29, 21:59)
na, as net patepliojimu to nepavadinciau, tiesiog isskyros ne baltos ir truputeli atspalvi pakeite i rusvuma buvo.. dabar lyg vel viskas ok. Ne, nieko nesake del to. daugiau i vaisingumo klinika eiti nereikes, nebent savo saldytus embrionus pasiimti noresiu  wub.gif NHS kompensuoja 3 metu laikyma. Tad niekas mums nekainuos.

as vartoju Ultragestan zvakutes 3 kartus per diena ir buvau isitikinusi, kad naudosiu visas 12 sav. Bet siandien liepe jau nebevartoti. Aisku, nustebau labai.. jauciu,kad likucius subaigsiu. dar gausis apie 10d. Bet kaip suprantu, jau nera butina, nes organizmas pats gamina progesterona.

MB grizo su puokste raudonu roziu  wub.gif  staigmena padare kai i skana atvaziavo, o dabar dar ir geliu gavau  wub.gif

Gal tos isskyros sutapo su kokia mm diena smile.gif kad ir kaip bebutu, svarbu gerai jautiesi ir scan'as sekmingai praejo thumbup.gif

Saunuolis vyras, jog taip nustebino wub.gif kuo daugiau teigiamu emociju, tuo geriau wub.gif
Atsakyti
Stella1, nu kaip grazu wub.gif Duodi tu cia mums visom vilties 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Stella1 @ 2016 03 29, 20:59)
zinok, jei butum paminejusi pavadinima HyCoSy, butu nesuprate biggrin.gif nes net mano GP nesuprato kas tai per daiktas!

na, as net patepliojimu to nepavadinciau, tiesiog isskyros ne baltos ir truputeli atspalvi pakeite i rusvuma buvo.. dabar lyg vel viskas ok. Ne, nieko nesake del to. daugiau i vaisingumo klinika eiti nereikes, nebent savo saldytus embrionus pasiimti noresiu  wub.gif NHS kompensuoja 3 metu laikyma. Tad niekas mums nekainuos.

as vartoju Ultragestan zvakutes 3 kartus per diena ir buvau isitikinusi, kad naudosiu visas 12 sav. Bet siandien liepe jau nebevartoti. Aisku, nustebau labai.. jauciu,kad likucius subaigsiu. dar gausis apie 10d. Bet kaip suprantu, jau nera butina, nes organizmas pats gamina progesterona.

MB grizo su puokste raudonu roziu  wub.gif  staigmena padare kai i skana atvaziavo, o dabar dar ir geliu gavau  wub.gif

As turiu klausima del saldytu smile.gif Dabar kai pirmaji pagimdysi, jie laikys anuos 3m, o jei nori isodinimo sakykim po metu ar divieju, uz tai reikia moketi? Nes jau viena vaikeli turi. Man papasakos VK, bet vis tiek idomu, nes man gali salinti kiausintakius, tai butu vienintelis budas susilaukti vaiku.
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 03 29, 19:23)
Neatskambino, matyt dar Velykas svencia  biggrin.gif
Bet vos agentei del darbo nepapasakojau apie HyCoSy biggrin.gif laukiau skambucio is klinikos ir skambina "private number" (is klinikos dazniausiai ir private number buna). Atsiliepiu ir isgirstu varda, o is kur skambina, tai ne. Aisku galvoju, jog is klinikos skambina ir jau ziojausi sakyt, kad mm penktadieni atejo, kad noriu tyrimui uzsirasyt biggrin.gif tik uzklause ar gavau email'a, tai net pasimeciau,  pagalvojau is kur VK turi mano email'a. Tik po to toptelejo i galva, kad is agenturos skambina ir del darbo klausia biggrin.gif

Stella thumbup.gif kaip suprantu, viskas gerai wub.gif sveikinu! Ka del to patepliojimo sake? Kokius nors tyrimus darys ar ne? Ar vartoji kokius vaistus po IVF? 4u.gif

oj kaip mane nervina ju tos sventes uzsitesusios, na maniske jau turi buti siandien 2 valanda, tai bandysiu skambint, bet kazkaip atrodo,kad sakys dar rkita menesi ateik, jau per velu doh.gif
Atsakyti
Sveikos, man reik kraują nusileist, bet nežinau kada čia geriausia. Daktarė sakė nesvarbu, o temose sako jog progesteroną geriausia darytis 7DPO. Bet. Kas jeigu man nevyksta O? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 03 30, 14:46)
oj kaip mane nervina ju tos sventes uzsitesusios, na maniske jau turi buti siandien 2 valanda, tai bandysiu skambint, bet kazkaip atrodo,kad sakys dar  rkita menesi ateik, jau per velu  doh.gif

Man atskambino, bet jokios naudos biggrin.gif tokia visiskai pasimetus ta sesele. Is pradziu sako uzrasysiu penktadieniui. Paskui sudvejojo, ar neturetu pries tai scan'a paskirt. Tai mikciojo mikciojo ir sake eis pas gydytoja klaust, nes nera tikra. Laukiu, kada vel perskambins doh.gif
Papildyta:
QUOTE(BigBang @ 2016 03 30, 14:52)
Sveikos, man reik kraują nusileist, bet nežinau kada čia geriausia. Daktarė sakė nesvarbu, o temose sako jog progesteroną geriausia darytis 7DPO. Bet. Kas jeigu man nevyksta O?  4u.gif

O kokie dar tyrimai ieina be progesterono? smile.gif
Ciklo pradzioj nera prasmes jo daryt...
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 03 30, 13:52)
Sveikos, man reik kraują nusileist, bet nežinau kada čia geriausia. Daktarė sakė nesvarbu, o temose sako jog progesteroną geriausia darytis 7DPO. Bet. Kas jeigu man nevyksta O?  4u.gif

LABAI svarbu kada ji daryt. Jei nezinai kada O, tai tada bent kad butu preliminariai i antra ciklo puse. Kazkokia keista daktare, juk ciklo pradzioje jis labai zemas
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 03 30, 15:13)
LABAI svarbu kada ji daryt. Jei nezinai kada O, tai tada bent kad butu preliminariai i antra ciklo puse. Kazkokia keista daktare, juk ciklo pradzioje jis labai zemas

As ir eiciau antroj ciklo puses, bet lapeli turbut viena dave, tai kartu viska pasidaryt reikia... Nesamone smile.gif

Erborista, o kodel Tau kiausintakius nori salint? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melutia: 30 kovo 2016 - 14:19
QUOTE(melutia @ 2016 03 30, 13:08)
Man atskambino, bet jokios naudos biggrin.gif tokia visiskai pasimetus ta sesele. Is pradziu sako uzrasysiu penktadieniui. Paskui sudvejojo, ar neturetu pries tai scan'a paskirt. Tai mikciojo mikciojo ir sake eis pas gydytoja klaust, nes nera tikra. Laukiu, kada vel perskambins doh.gif
Papildyta:

O kada man žinot kada ta antra ciklo pusė kai vieną krt ciklas 38dienos kitą 60 doh.gif be to ji ne ginekologė,todėl manau ir nesakė. Beje LT kiek kartų tyriausi irgi niekad nėra sakę kad turiu daryti tam tikrą ciklo dieną, tik čia SM sužinojau blush2.gif visų tyrimų neatsimenu, daug ten jų, vienu metu visus darys, nes ten jų gal kokie 8 išviso ant vieno lapo surašyti,manau bendri ten kažkokie. Tipo dvi tubeles ims. Esu darbe tai negaliu pasakyt kokie tyrimai, ryt galėsiu parašyt.
Atsakyti
Nes jie uzpildyti infekciniu skysciu, greiciausiai kitos iseities nebebus, nes esu turejusi persileidimu eile ir dar cista ant virsaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 03 30, 14:08)
Papildyta:

Zinok nepatikesi, bet as ir paskambinau, pasakiau,kad noriu uzserigistruot tam testui, kazka sako gydytoja neliepe pasidaryt kazkokio tik nesupratau ka tiksliai, sakau ne sakau sake pirma menesiniu diena skambins uzsiregistruot sitam tyrimui, na sako nezinau eisiu pas gydytoja pasiklaust ir perskambinsiu tau g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 03 30, 16:37)
Zinok nepatikesi, bet as ir paskambinau, pasakiau,kad noriu uzserigistruot tam testui, kazka sako gydytoja neliepe pasidaryt kazkokio  tik nesupratau ka tiksliai, sakau ne sakau sake pirma menesiniu diena skambins uzsiregistruot sitam tyrimui, na sako nezinau eisiu pas gydytoja pasiklaust ir perskambinsiu tau  g.gif  doh.gif

Geras biggrin.gif nezinau, ka tos sesutes ten veikia, kad niekad nieko nezino smile.gif
Man perskambino - rytoj scan'as, penktadieni HyCoSy smile.gif bet del HyCoSy dar truputi su klaustuku, nes po mm vos vos teplioja, o sake turi buti visiskai svaru g.gif tikiuosi iki penktadienio viskas issivalys.

BigBang, tada eiciau 3-5CD pasidaryt tyrimu. Lyg kazkur maciau Tavo sarasa, tai LH ir FSH buvo, bet nepamenu tiksliai 4u.gif

Emborista, kaip nefaina unsure.gif tikiuosi bus galima viska sutvarkyt ir be kiausintakiu pasalinimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 03 30, 17:51)
Geras biggrin.gif nezinau, ka tos sesutes ten veikia, kad niekad nieko nezino smile.gif
Man perskambino - rytoj scan'as, penktadieni HyCoSy smile.gif bet del HyCoSy dar truputi su klaustuku, nes po mm vos vos teplioja, o sake turi buti visiskai svaru g.gif tikiuosi iki penktadienio viskas issivalys.

BigBang, tada eiciau 3-5CD pasidaryt tyrimu. Lyg kazkur maciau Tavo sarasa, tai LH ir FSH buvo, bet nepamenu tiksliai 4u.gif

Emborista, kaip nefaina unsure.gif tikiuosi bus galima viska sutvarkyt ir be kiausintakiu pasalinimo 4u.gif

O man dar nieks neatskambino g.gif schmoll.gif tai pati paskambinau sakau zadejot atskambint skambucio nesulaukiu, tai sake valandos begyje paskambins ziuresiu ka sakys, nes jau tuoj bus 4h praeje nuo pirmo skambucio kai zadejo atskambint doh.gif
Atsakyti