QUOTE(melutia @ 2016 03 29, 18:23)
Neatskambino, matyt dar Velykas svencia
Bet vos agentei del darbo nepapasakojau apie HyCoSy
laukiau skambucio is klinikos ir skambina "private number" (is klinikos dazniausiai ir private number buna). Atsiliepiu ir isgirstu varda, o is kur skambina, tai ne. Aisku galvoju, jog is klinikos skambina ir jau ziojausi sakyt, kad mm penktadieni atejo, kad noriu tyrimui uzsirasyt
tik uzklause ar gavau email'a, tai net pasimeciau, pagalvojau is kur VK turi mano email'a. Tik po to toptelejo i galva, kad is agenturos skambina ir del darbo klausia
Stella kaip suprantu, viskas gerai
sveikinu! Ka del to patepliojimo sake? Kokius nors tyrimus darys ar ne? Ar vartoji kokius vaistus po IVF?
zinok, jei butum paminejusi pavadinima HyCoSy, butu nesuprate
nes net mano GP nesuprato kas tai per daiktas!
na, as net patepliojimu to nepavadinciau, tiesiog isskyros ne baltos ir truputeli atspalvi pakeite i rusvuma buvo.. dabar lyg vel viskas ok. Ne, nieko nesake del to. daugiau i vaisingumo klinika eiti nereikes, nebent savo saldytus embrionus pasiimti noresiu
NHS kompensuoja 3 metu laikyma. Tad niekas mums nekainuos.
as vartoju Ultragestan zvakutes 3 kartus per diena ir buvau isitikinusi, kad naudosiu visas 12 sav. Bet siandien liepe jau nebevartoti. Aisku, nustebau labai.. jauciu,kad likucius subaigsiu. dar gausis apie 10d. Bet kaip suprantu, jau nera butina, nes organizmas pats gamina progesterona.
MB grizo su puokste raudonu roziu
staigmena padare kai i skana atvaziavo, o dabar dar ir geliu gavau