Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(Stella1 @ 2016 03 28, 19:08)
Souri, bandyk. nepalik ju ramybeje  biggrin.gif

as rytoj einu i pirmaji skana. bijau sad.gif sestadieni maciau laseli kraujo ant kelnaiciu, panikuoju  doh.gif

Tikėkimės viskas tvarkoje.
Aš pagaliau sulaukiau mmm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 03 21, 09:26)
O man kaip tik sake sekt su OT biggrin.gif O kodel liepe mest?  4u.gif

esą per daug streso sukelia lotuliukas.gif nu nes matai be testų nepastodama mažiau stresuosiu doh.gif

Panos, iš vienos londoniukės užsisakiau Cordicepso. po švenčių ji man paskambins ir susitiksime. man apie tą Cordicepsą anyta pasakojo, vos ne stebuklas koks. kolkas mano visos viltys į jį sudėtos.

Laiško iš VK dar negavau.
Atsakyti
QUOTE(Ceroc @ 2016 03 29, 00:54)

Panos, iš vienos londoniukės užsisakiau Cordicepso. po švenčių ji man paskambins ir susitiksime. man apie tą Cordicepsą anyta pasakojo, vos ne stebuklas koks.

Kas tai yra ir ka daro? Pirma karta girdziu apie toki smile.gif

Stella, sekmes siandien 4u.gif tikiuosi viskas gerai ir vietoj wub.gif pranesk kaip sekesi 4u.gif

Laukiu kol darbdaviai isvarys ir skambinsiu i klinika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella1 @ 2016 03 28, 20:08)
Souri, bandyk. nepalik ju ramybeje  biggrin.gif

as rytoj einu i pirmaji skana. bijau sad.gif sestadieni maciau laseli kraujo ant kelnaiciu, panikuoju  doh.gif

Viskas bus tvarkoje mieloji, nepanikuok ax.gif 4u.gif

O as ju tikria nepaliksiu ramybeje, skambinsiu ir siandien ir ryt dar biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ceroc @ 2016 03 28, 23:54)
esą per daug streso sukelia lotuliukas.gif nu nes matai be testų nepastodama mažiau stresuosiu doh.gif

Panos, iš vienos londoniukės užsisakiau Cordicepso. po švenčių ji man paskambins ir susitiksime. man apie tą Cordicepsą anyta pasakojo, vos ne stebuklas koks. kolkas mano visos viltys į jį sudėtos.

Laiško iš VK dar negavau.

O kas cia yra tas cordisepsas?
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 03 29, 09:58)
Kas tai yra ir ka daro? Pirma karta girdziu apie toki smile.gif

Stella, sekmes siandien 4u.gif tikiuosi viskas gerai ir vietoj wub.gif pranesk kaip sekesi 4u.gif

Laukiu kol darbdaviai isvarys ir skambinsiu i klinika biggrin.gif

Nu ar paskambinai? Man galimybe tiktai rytoj po 2, nes tik tada dirbs doh.gif Kazkaip ajuciu jau lieps kito menesio laukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 03 29, 15:00)
Nu ar paskambinai? Man galimybe tiktai rytoj po 2, nes tik tada dirbs  doh.gif  Kazkaip ajuciu jau lieps kito menesio laukt 

Skambinau ryte, 9 valanda. Aisku isijunge balso pastas... Palikau zinute, laukiu, kada atskambins doh.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 03 29, 14:25)
Skambinau ryte, 9 valanda. Aisku isijunge balso pastas... Palikau zinute, laukiu, kada atskambins doh.gif

aduok ziniu jei apskambins, as ir ryt bandysiu skambintis nuo 2 doh.gif kazko abejoju,kad man cia kas atskambins g.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
buvo pirmasis man skanas. apsiasarojau ir spaudziau MB ranka wub.gif wub.gif wub.gif atrodo, kad viskas dar tik kazkoks sapnas.. kai tiek ilgai lauki, nesitiki.
terminas - lapkricio 11d.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stella1 @ 2016 03 29, 15:47)
sveikos merginos,
buvo pirmasis man skanas. apsiasarojau ir spaudziau MB ranka  wub.gif  wub.gif  wub.gif  atrodo, kad viskas dar tik kazkoks sapnas.. kai tiek ilgai lauki, nesitiki.

user posted image

Nors nesenai čia esu ir nežinau dar jūsų bet kaip smagu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella1 @ 2016 03 29, 16:47)
sveikos merginos,
buvo pirmasis man skanas. apsiasarojau ir spaudziau MB ranka  wub.gif  wub.gif  wub.gif  atrodo, kad viskas dar tik kazkoks sapnas.. kai tiek ilgai lauki, nesitiki.

user posted image

Kaip smagu wub.gif sakiau viskas gerai bus 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 03 29, 16:48)
aduok ziniu jei apskambins, as ir ryt bandysiu skambintis nuo 2  doh.gif  kazko abejoju,kad man cia kas atskambins  g.gif

Neatskambino, matyt dar Velykas svencia biggrin.gif
Bet vos agentei del darbo nepapasakojau apie HyCoSy biggrin.gif laukiau skambucio is klinikos ir skambina "private number" (is klinikos dazniausiai ir private number buna). Atsiliepiu ir isgirstu varda, o is kur skambina, tai ne. Aisku galvoju, jog is klinikos skambina ir jau ziojausi sakyt, kad mm penktadieni atejo, kad noriu tyrimui uzsirasyt biggrin.gif tik uzklause ar gavau email'a, tai net pasimeciau, pagalvojau is kur VK turi mano email'a. Tik po to toptelejo i galva, kad is agenturos skambina ir del darbo klausia biggrin.gif

Stella thumbup.gif kaip suprantu, viskas gerai wub.gif sveikinu! Ka del to patepliojimo sake? Kokius nors tyrimus darys ar ne? Ar vartoji kokius vaistus po IVF? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 03 29, 18:23)
Neatskambino, matyt dar Velykas svencia  biggrin.gif
Bet vos agentei del darbo nepapasakojau apie HyCoSy biggrin.gif laukiau skambucio is klinikos ir skambina "private number" (is klinikos dazniausiai ir private number buna). Atsiliepiu ir isgirstu varda, o is kur skambina, tai ne. Aisku galvoju, jog is klinikos skambina ir jau ziojausi sakyt, kad mm penktadieni atejo, kad noriu tyrimui uzsirasyt biggrin.gif tik uzklause ar gavau email'a, tai net pasimeciau,  pagalvojau is kur VK turi mano email'a. Tik po to toptelejo i galva, kad is agenturos skambina ir del darbo klausia biggrin.gif

Stella thumbup.gif kaip suprantu, viskas gerai wub.gif sveikinu! Ka del to patepliojimo sake? Kokius nors tyrimus darys ar ne? Ar vartoji kokius vaistus po IVF? 4u.gif

zinok, jei butum paminejusi pavadinima HyCoSy, butu nesuprate biggrin.gif nes net mano GP nesuprato kas tai per daiktas!

na, as net patepliojimu to nepavadinciau, tiesiog isskyros ne baltos ir truputeli atspalvi pakeite i rusvuma buvo.. dabar lyg vel viskas ok. Ne, nieko nesake del to. daugiau i vaisingumo klinika eiti nereikes, nebent savo saldytus embrionus pasiimti noresiu wub.gif NHS kompensuoja 3 metu laikyma. Tad niekas mums nekainuos.

as vartoju Ultragestan zvakutes 3 kartus per diena ir buvau isitikinusi, kad naudosiu visas 12 sav. Bet siandien liepe jau nebevartoti. Aisku, nustebau labai.. jauciu,kad likucius subaigsiu. dar gausis apie 10d. Bet kaip suprantu, jau nera butina, nes organizmas pats gamina progesterona.

MB grizo su puokste raudonu roziu wub.gif staigmena padare kai i skana atvaziavo, o dabar dar ir geliu gavau wub.gif

Atsakyti