Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(melutia @ 2016 03 24, 19:33)
Man dave recepta vaistams nuo skausmo ir antibiotikams. Yra tikimybe, kad kokia infekcija gali prasidet po tyrimo, tai liepe antibiotikus gert, del visa ko smile.gif
Siaip gali bandyt skambint ir rytoj, jei ateis mm. Tyrimo vistiek negali daryt, kol kraujuoji. Tai ir sventes spes praeiti smile.gif blogiausiu atveju sakys skambint dar kita cikla. Bet bandyciau dabar gaut siuntima smile.gif

Na reiks bandyti ax.gif gal apvyks dar sita cikla prasisukti, bet pasak jos tai, jau tik kita cikla nes siandien niekas nedirbs schmoll.gif o kokius vaistus tau nuo skausmo israse? nes man nieko neisrase tik pasake kad isgerti, ir pries kiek laiko, koki pusvalandi pries tyrima? g.gif
Papildyta:
QUOTE(melutia @ 2016 03 24, 19:59)
Kaip pasiseke, jog neskaudejo thumbup.gif as kazkaip isitikinus, jog skaudes doh.gif nors visad optimistiskai ziuriu i tyrimus, bet sikart atrodo, kad tikrai skaudes. Tai dziaugiuos, jog nuskausminamuju ir antibiotiku israse. Dar ir nuo pienliges eisiu vaistu nusipirkt, nes rado bakteriju doh.gif

As begalo bijau skausmo, nzn galvoju kokias 3 tablets isgerti lotuliukas.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(melutia @ 2016 03 24, 23:10)
BigBang, ziuriu musu abieju ciklai sikart sukvailiojo - siandien 66CD. Bet eidama namo galvoju, kad pilva maudzia kaip pries mm, o dabar ziuriu, jog tepliot pradejo. Tai toks dvigubas ciklas gavosi, nes siaip mazdaug 33 dienas trunka smile.gif

Souri, startuosim kartu su mm ir kiausintakiu pretekamumo tyrimu biggrin.gif

Bet kaip su registravimusi mums bus nezinau del tu svenciu, as manau niekas musu neuzregistruos doh.gif o as dar laukiu mmm, turetu siandien pasirodyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 03 25, 14:57)
Bet kaip su registravimusi mums bus nezinau del tu svenciu, as manau niekas musu neuzregistruos  doh.gif  o as dar laukiu mmm, turetu siandien pasirodyt  g.gif

Paskui paziuresiu ir parasysiu, kokius vaistus israse 4u.gif

Mano mm jau atejo visu grazumu smile.gif pilva atrodo pleso is vidaus... Greiciau darbus pabaigt ir namo i lova doh.gif
Paskambinsiu i klinika, paliksiu balso pranesima, kad atejo mm ir noreciau uzsirasyt tyrimui. Atskambins antradieni, po svenciu. Realiai dar gera savaite tures tyrimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 03 25, 14:35)
Paskui paziuresiu ir parasysiu, kokius vaistus israse  4u.gif

Mano mm jau atejo visu grazumu smile.gif pilva atrodo pleso is vidaus... Greiciau darbus pabaigt ir namo i lova doh.gif
Paskambinsiu i klinika, paliksiu balso pranesima, kad atejo mm ir noreciau uzsirasyt tyrimui. Atskambins antradieni, po svenciu. Realiai dar gera savaite tures tyrimui smile.gif

As ir taip bandysiu jei siandien presides mirksiukas.gif

1.Tyrimas turi būti atliekamas 7–12 mėnesinių ciklo dienomis, kai gimdos gleivinė (endometriumas) yra plona, proliferacijos fazės. Tada lengviau įvertinti matomą vaizdą ir mažesnė nediagnozuoto nėštumo tikimybė.

2.Skiriama profilaktika antibiotikais metronidazoliu ir doksaciklinu.

3.Skausmo numalšinti 1 valandą prieš tyrimą patariama išgerti nesteroidinių vaistų nuo uždegimo

man neramu,kad man neaisrase jokiu antibijotiku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 03 25, 16:33)
man neramu,kad man neaisrase jokiu antibijotiku  unsure.gif

Na va, paziurejau vaistus, tai israse Metronizadole (antibiotikas) zvakute, Azithromycin (antibiotikas) tabletes ir Diclofenac zvakute skausmui ir uzdegimui malsinti blink.gif
Kaip tas zvakutes reiks sugrust viena po kitos biggrin.gif

Gal dar israsys Tau antibiotiku g.gif uzklausk, kai skambinsi mirksiukas.gif

Kaip uzvadino Tau sia procedura? HyCoSy?
O lapelio paskaityt apie procedura nedave?
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 03 25, 20:38)
Na va, paziurejau vaistus, tai israse Metronizadole (antibiotikas) zvakute, Azithromycin (antibiotikas) tabletes ir Diclofenac zvakute skausmui ir uzdegimui malsinti blink.gif
Kaip tas zvakutes reiks sugrust viena po kitos  biggrin.gif

Gal dar israsys Tau antibiotiku g.gif uzklausk, kai skambinsi mirksiukas.gif

Kaip uzvadino Tau sia procedura? HyCoSy?
O lapelio paskaityt apie procedura nedave?

Dave visa lapa, aha hycosy uzvadino smile.gif O kaip tu prisiskambinai ten? man dar mmm nepramuso, nesuprantu teplioja rudai g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 03 26, 06:30)
Dave visa lapa, aha hycosy uzvadino smile.gif O kaip tu prisiskambinai ten? man dar mmm nepramuso, nesuprantu teplioja rudai  g.gif  blink.gif

As tai kankinuosi kaip reikiant. Jau taip skauda viska doh.gif taip ir nepaskambinau vakar. Blogai jauciausi, ne tas galvoj buvo doh.gif man kur dave lankstinuka, yra telefono numeris, kuriuo skambint. Visad reikia palikt balso zinute ir jie perskambina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 03 26, 16:24)
As tai kankinuosi kaip reikiant. Jau taip skauda viska doh.gif  taip ir nepaskambinau vakar. Blogai jauciausi, ne tas galvoj buvo doh.gif man kur dave lankstinuka, yra telefono numeris, kuriuo skambint. Visad reikia palikt balso zinute ir jie perskambina smile.gif

man tai nedave jokio lankstinuko tik lapa g.gif ir ten parasyta jei pirma ciklo diena jums sutapo savaitgali tai skambinkite pirmadieni, tia dabar gaunasi tik antradieni, kazin nebus per velu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 03 26, 22:23)
man tai nedave jokio lankstinuko tik lapa  g.gif  ir ten parasyta jei pirma ciklo diena jums sutapo savaitgali tai skambinkite pirmadieni, tia dabar gaunasi tik antradieni, kazin nebus per velu?  g.gif

O Tau jau atejo mm?
As skambinsiu anksciau bei antradieni. Vistiek niekad tiesiai jiems prisiskambint neina - reikia palikt balso pranesima.
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 03 26, 21:56)
O Tau jau atejo mm?
As skambinsiu anksciau bei antradieni. Vistiek niekad tiesiai jiems prisiskambint neina - reikia palikt balso pranesima.

Taip siandien atejo g.gif bandyt gal pirmadieni skambint, jei ka balso pranesima paliksiu, jei nieks neatskambins, vel antradieni skambinsiu g.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Su šventom Vėlykom wink.gif stiprių kiaušinių ir smagaus laiko smile.gif
Atsakyti
Su sventem mergaites 4u.gif ax.gif 4u.gif

O as siandien skambinau tyrimui praeinamumo uzsiregistruoti tai auto atsakiklis pasake,kad tik treciadieni ji tedirbs doh.gif palikau balso pranesima,kad noriu uzsiregistruot ir perskambintu,nezinau,gal dar ryt bandysiu pasukti, nesuprantu kodel rytoj dar nedirbs blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 03 28, 13:25)
Su sventem mergaites 4u.gif  ax.gif  4u.gif

O as siandien skambinau tyrimui praeinamumo uzsiregistruoti tai auto atsakiklis pasake,kad tik treciadieni ji tedirbs  doh.gif  palikau balso pranesima,kad noriu uzsiregistruot ir perskambintu,nezinau,gal dar ryt bandysiu pasukti, nesuprantu kodel rytoj dar nedirbs  blink.gif

Souri, bandyk. nepalik ju ramybeje biggrin.gif

as rytoj einu i pirmaji skana. bijau sad.gif sestadieni maciau laseli kraujo ant kelnaiciu, panikuoju doh.gif
Atsakyti