Sveikos
Jungiuosius ir aš prie jūsų pašnekesių
Papasakosiu savo istorijos pradžią....
Man 29m, KT neesu naudojusi. Nuo gruodžio mėn (2016m) su vyru nusprendėm, kad jau laikas
Tik va bėda- tai ką mes nusprendėm dar ne viskas.....
Nieko nesigavo kelis mėn, todėl nuėjusi į GP pasakiau, jog planuojame daugiau negu metus (p.s taip patarė sakyti draugė, nes jai panašiai buvo). Gydytoja paklausė ar MM regulerios (jos reguliarios), žalingų ypročių su vyru nerurime. Tada ji pasiųlė naudoti CONCEIVE PLUS lubrikantą, atsipalaiduoti, gaminti 2-3 į savaitę ir viskas bus ok
Kadangi jokių pokyčių nebuvo, po kelių mėn vėl gražu į GP. Tuomet MM buvo paskutinė diena. Gydytoja "apskaičiavo" kada reikia daryti kraujo testą. Jei tiksliai pamenu, ji sakė 21 ciklo dieną. Ir čia kaip man "bizarre" ji apskaičiavo blogą dieną! Mėginau pasakyti, ji į kalbas net nesileidžia! Aplamai pas gydytoją nuėjus iškyla daugiau klausimų negu gaunų atsakymų. Nieko nepapasakoja, nepaaiškina
Vyras tą dieną turėjo ateiti su manimi, bet nebespėjo laiku gryšti iš darbo. Nuėjo kitą dieną. Jam kažkodėl gydytoja buvo labai maloni, pripasakojo kaip viskas vyksta ir pan. Jis gavo "siuntimą-leidimą" pristatyti savo spermos mėginį į laboratoriją vasingumo tyrimui. Atsakymas - viskas ok, jokių kitų žingsnių nereikalaujama.
Aš gavau savo kraujo tyrimus. Atsakymas - viskas ok, jokių kitų žingsnių nereikalaujama. ???!!!??? Kaip tai? Kiek ji man pasakė, testas buvo reikalingas nustatyti mano ovuliacijai (jei ji vyksta) Žinoma, jei ji blogai apskaičiavo dienas, testas nieko neparodė, bet .... Tai kodėl sako jog daugiau nieko o daryti nereikia? Kodėl taip klaidina??? Tada vėl užsiregistravau į GP. Papuoliau pas vyrą gydytoją. Pasirodė malonus, iškarto paklausė ar ana gydytoja man davė tokius lapus, su skirtingomis datomis kada reikia atlikti tyrimus. Viso 4 tyrimai. Nu va ir vėl cirkas! Pirmas tyrimas - tepinėlis. Antras kraujo testas 10-ą dieną nuo mm pradžios, trečias - kraujo testas 21-ą dieną nuo mm pradžios. Paskutinis neaiškus - registratūroj nepaaiškino. Nu tai ką, užsirašiau pirmam ir antram testams, nes du kitus turiu užsirašyti po pirmų dviejų atlikimo. Nueinu pirmam testui, papuolu pas gydytoją - ginekologę, kur specializuojasi pastojimu ir pan. Paaiškinu jei visą situaciją. Ji paima tepinėlį, pažiūri į kompą ir sako: "aš tau galiu paimti kraujo tyrimams dabar" what??? Paklausiu ar tai gerai? Nes man reikia 10d nuo mm pražios. Ji sako viskas ok. Nu paima kokius du litrus kraujo. Tikrai tiktai daug, nejuokauju. Tada ji man sako: "tau yra išsiųsti laiškai į namus, dėl tolimesnių tyrimų didžiojoje ligoninėje, jau ne GP, todėl kitiems dviems testams jau gali nesiregistruoti" what??? Žinoma, paskambinau pasiklausiau apie testų atsakymus, kaip visada viskas ok, jokių tolimesnių žingsnių nereikalaujama. Dabar laukiu scan , kuris bus kitą mėn. Bet ten nerašo, koks scan bus? Gimdos ar kaip? Ta pažystama sako : "čia tau bus skanas ar prateka sperma per tubes" tipo įleidžia kažkokių dažų ir tada skanuoja. Ji sakė labai skauda. O man tam laiške parašyta, jog nebus jokio skausmo ir procesas užtruks 20 min. Taip pat sulaukiau laiško dėl vasingumo tyrimo. Jis taip pat bus kitą mėn. Pirmą appointment reikės ateiti su vyru. Užpildyti kažkokius lapus.
Pasakykite kuriai teko daryti tą scan ar tikrai skaudėjo? Nes draugė nualpo, o aš planuoju pati su savo auto važiuoti, tai jei labai skauda, gal negalėsiu pati parvažiuoti?