Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(Stella1 @ 2017 02 09, 17:22)
Rasiux, jums liko jau tiek nedaug  wub.gif 

as supuoju 3 men mazute tik UK gydytoju deka. Esu jiems labai labai dekinga.

Taip, nebedaug beliko laukti! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Sveikos, merginos  :4u:  Gaila, bet prispyre man reikalas ieskoti palaikymo ir paguodos jusu temoje. Pastojusi buvau du kartus, abu kartus buvo nesivystantys... Beje, abu kartus pastojau naturaliai, tad kolkas tik galiu pasvajoti apie siuntima i VK, juolab, kad issamesniems tyrimams negaliu gauti siuntimo be 3 persileidimu. Sia savaite vel eisiu pas GP, kad bent hormonu tyrimus paskirtu. Gal kas turi panasios patirties UK ir galetu ja pasidalinti? 

Atsakyti
Sveikos, linkiu visoms istvermes. Mes po nesekmingu 3 IUI ir 5 IVF laukiames nestuke.gif todel kantrybes ir nenuleiskit ranku. Beje turim likusiu IVF vaistuku uz puse kainos naujose pakuotese:
Cetrotide 0.25mg galioja iki 05-2017
Supercur 1mg buteliukas galioja 09-2017
Cyclogest 400mg 20 zvakuciu galioja 07-2019
Progynova 2mg 122 tabletes galioja 09-2020
Siuo metu esu Uk galiu atsiusti i Lt
Rasykit i email daktare22@gmail.com
Atsakyti
Jurate, kaip sekasi? Kada isodinimas?
Pas mane nieko naujo. Einu pas nauja akupunkturininka, brangus, bet sakau maz ku. Gal pagelbes.
Kazkodedl manu , kad mano skydliauke ir susije hormainai neveikia, nors pasidariau kraujo testa, visi tyrimai geri. Prasiau GP siusti pas endokrinologa, bet jinai nesutiko, tipo kraujas geras. Nors zinau , kad TSH turi but tarp 1 ir 2. Mano 2.39, T4 -19.3. Gal kuri irgi turit underactive skyliauke. Idomu butu jusu patirtis.
Atsakyti
QUOTE(Alyvuoge @ 2017 02 25, 18:24)
Jurate, kaip sekasi? Kada isodinimas?
Pas mane nieko naujo. Einu pas nauja akupunkturininka, brangus, bet sakau maz ku. Gal pagelbes.
Kazkodedl manu , kad mano skydliauke ir susije hormainai neveikia, nors pasidariau kraujo testa, visi tyrimai geri. Prasiau GP siusti pas endokrinologa, bet jinai nesutiko, tipo kraujas geras. Nors zinau , kad TSH turi but tarp 1 ir 2. Mano 2.39, T4 -19.3. Gal kuri irgi turit underactive skyliauke. Idomu butu jusu patirtis.

Sekasi sunkiai 😊 Jau menesi leidziuosi suprecur injekcijas, savijauta baisi, karstis pila, spaudimas sokineja, naktim labai prastai miegu, nuotaika klaiki. 4dieni buvau darytis scano, viskas gerai, tai prijunge progynova tabletes. Si 5dieni vel scanas, tikiuos jau pasakys kada isodinimas. Kai pasake daktarai, kad fet numatomas sausi, tikrai nesitikejau, tai uzsites iki turbut kovo vidurio. Jauciuos pavargus ir issidirginus..
o tu jauti koki nors pagerejima ar siaip neiprasta savijauta del akupunkturos? As irgi vaikstau, jau trecias menuo, tai pradziai man lb numuse spaudima, gal cia sutapimas tik.
Neplanuoji keisti klinikos? Kaip suprantu, dabar nori tyrimu daugiau pasidaryt pries fet. O del skydliaukes bandyk klausti mergaiciu tevu darzelyje, ten jos labai daug ismano😊
Atsakyti

Jurate, jau jau nebedaug liko. Nosi aukstyn ir tvirtai pirmyn! Viskas turi buti gerai :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2017 02 27, 05:30)
Sekasi sunkiai 😊 Jau menesi leidziuosi suprecur injekcijas, savijauta baisi, karstis pila, spaudimas sokineja, naktim labai prastai miegu, nuotaika klaiki. 4dieni buvau darytis scano, viskas gerai, tai prijunge progynova tabletes. Si 5dieni vel scanas, tikiuos jau pasakys kada isodinimas. Kai pasake daktarai, kad fet numatomas sausi, tikrai nesitikejau, tai uzsites iki turbut kovo vidurio. Jauciuos pavargus ir issidirginus..
o tu jauti koki nors pagerejima ar siaip neiprasta savijauta del akupunkturos? As irgi vaikstau, jau trecias menuo, tai pradziai man lb numuse spaudima, gal cia sutapimas tik.
Neplanuoji keisti klinikos? Kaip suprantu, dabar nori tyrimu daugiau pasidaryt pries fet. O del skydliaukes bandyk klausti mergaiciu tevu darzelyje, ten jos labai daug ismano😊

Labas. Nu jau tikrai kaip ilgai cia tau uzsitese. Nu bet jau nedaug laukt. pakentek ir papildysi nestukiu gretas!
As pagaliau issiprasiau siuntimo pas endokrinologa, tai paziuresiu ka jie sakys.
Kai buvau akupunktuotis rudeni, tai nieko nejauciau. Si karta po pirmo karto jauciausi kaip po ivf stimuliacijos, atrodo priaugino jis man begale folikulu, visa pilvo apacia skaudejo, maude, issipute, nu grynai kaip po ivf. po to seke dar du kartai, bet jau nieko ypatingo nejauciau. Nezinau ar tesiu toliau, jei si karta vel sulauksiu menesiniu, kainuoja £60 svaru vienas kartas , tai vel i bala pinigai. nu bet tikiuosi nesulaukt mmm.

Planuoju keist klinika, vyras labai nusiteikes dabar pries sita. Kaltina juos , kad nepasiseke. Tai po biski ziurinejuosi, kokie rodikliai ir pastojimo procentai kiekvienoj. Durna buvau, galejau iskart pries IVF pasidomet, nes mano klinikos ne kokie mad.gif
Mano vyras norejo , kad dar metus kokius bandytumem vel naturaliai pastot, bet kai pasakiau , kad reikes jau moket uz ta vienos snaigutes laikyma , tai persigalvojo. Manau, kad gal kokiam birzeli bandysim, bet taip bijau, kad sukisim pinigus, o neatitirps kaip reikiant. Vienu zodziu.

Laikykis, Jurate, siunciu positive energy kaip sakoma. ir prasinesk kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuoge @ 2017 03 02, 09:53)
Labas. Nu jau tikrai kaip ilgai cia tau uzsitese. Nu bet jau nedaug laukt. pakentek ir papildysi nestukiu gretas!
As pagaliau issiprasiau siuntimo pas endokrinologa, tai paziuresiu ka jie sakys.
Kai buvau akupunktuotis rudeni, tai nieko nejauciau. Si karta po pirmo karto jauciausi kaip po ivf stimuliacijos, atrodo priaugino jis man begale folikulu, visa pilvo apacia skaudejo, maude, issipute, nu grynai kaip po ivf. po to seke dar du kartai, bet jau nieko ypatingo nejauciau. Nezinau ar tesiu toliau, jei si karta vel sulauksiu menesiniu, kainuoja £60 svaru vienas kartas , tai vel i bala pinigai. nu bet tikiuosi nesulaukt mmm.

Planuoju keist klinika, vyras labai nusiteikes dabar pries sita. Kaltina juos , kad nepasiseke. Tai po biski ziurinejuosi, kokie rodikliai ir pastojimo procentai kiekvienoj. Durna buvau, galejau iskart pries IVF pasidomet, nes mano klinikos ne kokie  mad.gif 
Mano vyras norejo , kad dar metus kokius bandytumem vel naturaliai pastot, bet kai pasakiau , kad reikes jau moket uz ta vienos snaigutes laikyma , tai persigalvojo. Manau, kad gal kokiam birzeli bandysim, bet taip bijau, kad sukisim pinigus, o neatitirps kaip reikiant. Vienu zodziu.

Laikykis, Jurate, siunciu positive energy kaip sakoma. ir prasinesk kas ir kaip 4u.gif

Na ka, 5dieni buvau klinikoj, padare scana, gleivine pasak daktares puiki, buvo 8.3 mm. Tai 5dieni vakare susileidau paskutine doze, o sestadieni ryte pradejau detis progesterona. Isodinimas si 4dieni. Su vyru nutarem sodinti du, bet dabar pradedu bijoti. Dar gydytoja liepe priimti sunku sprendima, kadangi turim 3 geras blastutes, klause ar norim atitirpinti visas 3, atrinkti 2 stipriausias ir jas sodinti, o ta kita naikinti. O jeigu ta viena paliekam uzsaldyta, tai nesekmes atveju sodintume ta viena. Bet tai jau butu paskutinis trecias finansuojamas bandymas. Gydytoja tai galima pasakyt siulo atitirpinti visus dabar ir jei nepavyks, gausim dar viena pilna Ivf cikla. Nu bet mes pagalvojom ir nusprendem, kad jokiu budu nenorim ismesti vieno maziuko.
Labai aciu uz positive energy. Bet taip sunku islikti pozityviai, sakes. Kaip sena bobute jauciuos, spaudimas sokinejo, galva plysta, nuotaika "puiki". Nezinau ar cia nervai, ar vaistai mane taip veikia. Nu kaip nors reikia laikykis. Visoms mums linkiu buti stiprioms 4u.gif
Atsakyti

Jurate - linkiu, kad nebeprireiktų tos trečios blastutės, kad pagaliau viskas šį kartą būtų gerai  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2017 03 07, 06:33)
<p>Jurate - linkiu, kad nebeprireiktų tos trečios blastutės, kad pagaliau viskas šį kartą būtų gerai  4u.gif  4u.gif  4u.gif </p>

Aciu labai 😊 Mano mazuliai jau pas mane 😊 Dabar laukimas...
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2017 03 09, 19:40)

Laikau kumscius uz jus. Viskas bus gerai! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Laukiam geru ziniu!!! wub.gif
Atsakyti

dabar sunkiausias laikas - laukimas, linkiu kantrybės  :4u: 

Atsakyti