Super tavo naujienos, Melutia 😉Judat link savo tikslo labai kryptingai, daktare tikrai gera pasitaike, neatmestinai ziurejo.
O mane vakar labai nustebino, vaiksciojau po shoppinga ir pradejo kazkas skambinti is unknown numerio, ogi sekmadieni man pasuko is ligonines ir paklause ar visdar laukiu app su sesele😀 Tai uzregistravo kita antradieni ryte, reikes atvykti su vyru, papasakos kaip vyksta viska FET metu, manau ir tyrimus padarys, nes anie jau nebegalios. Reikia apsispresti kiek blastuku sodinti... visi sako, kad db rinktis viena top klases, o du prastesnius mazulius pasilikti velesniam laikui. Bet zinokit, panos,as galvoju gal sodintu dabar 2, viena geraji, kita prastesni ir nesekmes atveju atsisveikinti su uk daktarais... nebenoriu daugiau stoveti tose eilese daugiau... ir kreiptis i turkus..
O leidzia rinktis, kiek blastuciu sodinti?
bet kokiu atveju, tikiuosi Jums i turkus neteks kreiptis
As buvau vakar dar scan'ui nuejusi. Suskaiciavo folius abiejose kiausidese, tai tik patvirtino, kad pas mane jos policistines. Ziurejo ir endo zidinuku, bet nieko nemate. Sake mato, jei dideli buna, mazu ne. Tai tikriausiai LP del to neskirs. Bet viskas tik sausio menesio gale paaiskes, nes tada vizitas pas gydytoja numatytas. Dar rentgena pasidariau, AMH tyrima, tai beliko laukt kito vizito
Del IVF, manau atidetume pora menesiu, nes brolio vestuves nusimato vasara, tai nenoreciau po IVF tuoj skrist i Lietuva