Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

Super tavo naujienos, Melutia 😉Judat link savo tikslo labai kryptingai, daktare tikrai gera pasitaike, neatmestinai ziurejo.
O mane vakar labai nustebino, vaiksciojau po shoppinga ir pradejo kazkas skambinti is unknown numerio, ogi sekmadieni man pasuko is ligonines ir paklause ar visdar laukiu app su sesele😀 Tai uzregistravo kita antradieni ryte, reikes atvykti su vyru, papasakos kaip vyksta viska FET metu, manau ir tyrimus padarys, nes anie jau nebegalios. Reikia apsispresti kiek blastuku sodinti... visi sako, kad db rinktis viena top klases, o du prastesnius mazulius pasilikti velesniam laikui. Bet zinokit, panos,as galvoju gal sodintu dabar 2, viena geraji, kita prastesni ir nesekmes atveju atsisveikinti su uk daktarais... nebenoriu daugiau stoveti tose eilese daugiau... ir kreiptis i turkus..

O leidzia rinktis, kiek blastuciu sodinti?

bet kokiu atveju, tikiuosi Jums i turkus neteks kreiptis  :4u: 

As buvau vakar dar scan'ui nuejusi. Suskaiciavo folius abiejose kiausidese, tai tik patvirtino, kad pas mane jos policistines. Ziurejo ir endo zidinuku, bet nieko nemate. Sake mato, jei dideli buna, mazu ne. Tai tikriausiai LP del to neskirs. Bet viskas tik sausio menesio gale paaiskes, nes tada vizitas pas gydytoja numatytas. Dar rentgena pasidariau, AMH tyrima, tai beliko laukt kito vizito :)

Del IVF, manau atidetume pora menesiu, nes brolio vestuves nusimato vasara, tai nenoreciau po IVF tuoj skrist i Lietuva :) 

Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 12 06, 12:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Jurate1988" data-cid="71272550" data-time="1480952231"><div><p>Super tavo naujienos, Melutia 😉Judat link savo tikslo labai kryptingai, daktare tikrai gera pasitaike, neatmestinai ziurejo.
O mane vakar labai nustebino, vaiksciojau po shoppinga ir pradejo kazkas skambinti is unknown numerio, ogi sekmadieni man pasuko is ligonines ir paklause ar visdar laukiu app su sesele😀 Tai uzregistravo kita antradieni ryte, reikes atvykti su vyru, papasakos kaip vyksta viska FET metu, manau ir tyrimus padarys, nes anie jau nebegalios. Reikia apsispresti kiek blastuku sodinti... visi sako, kad db rinktis viena top klases, o du prastesnius mazulius pasilikti velesniam laikui. Bet zinokit, panos,as galvoju gal sodintu dabar 2, viena geraji, kita prastesni ir nesekmes atveju atsisveikinti su uk daktarais... nebenoriu daugiau stoveti tose eilese daugiau... ir kreiptis i turkus..</p></div></blockquote><p>O leidzia rinktis, kiek blastuciu sodinti?</p><p>bet kokiu atveju, tikiuosi Jums i turkus neteks kreiptis  4u.gif </p><p>As buvau vakar dar scan'ui nuejusi. Suskaiciavo folius abiejose kiausidese, tai tik patvirtino, kad pas mane jos policistines. Ziurejo ir endo zidinuku, bet nieko nemate. Sake mato, jei dideli buna, mazu ne. Tai tikriausiai LP del to neskirs. Bet viskas tik sausio menesio gale paaiskes, nes tada vizitas pas gydytoja numatytas. Dar rentgena pasidariau, AMH tyrima, tai beliko laukt kito vizito smile.gif</p><p>Del IVF, manau atidetume pora menesiu, nes brolio vestuves nusimato vasara, tai nenoreciau po IVF tuoj skrist i Lietuva smile.gif </p>

Kai dare pirma isodinima irgi pasiteiravo kiek noretume, bet kadangi buvo top klases ir ale mano jaunas amzius, beto, dar buvo ka saldyti, tai patare viena sodinti, o mes nesigincyjom. Dabar vel siulo topine viena sodinti, bet as lb suku galva ka daryti... net nenoriu pagalvoti, kad jei nepavyks, vel lauksim 4 menesius. Nebenoriu ir psichologiskai nebepernesiu tu laukimu.. man pms, juodu minciu metas unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites! Sveikinu su praejusiom Sventem! Kaip jus visos laikotes? Kaip jusu nuotaikos?
As va, su vyreliu sedziu oro uoste, laukiam skrydzio i Londona is Lietuveles. 😉 Esam pasiruose kibk i gandro paieskas rolleyes.gif visoms linkiu pozityvo ir II bruksniuku wub.gif 4u.gif
Atsakyti

Labas Juratele :) 

tave irgi su sventem ir naujaisiais metais  :4u:  kaip atostogos praejo? Ar smagios ir dosnios kaledos buvo? :) 

mes esam vidudy trecios stimuliacijos, taigi nauji metai bus lovoj ieskant gandru :D o siaip nieko naujo :) 

Atsakyti
Su artejanciais visas! Kad sekantys metai butu daug geresni ir pozityvus, kad visos sulauktume svajones issipildymo! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Kaip ramu cia smile.gif
Atejau pasidziaugti, jog po beveik 3,5 metu pamaciau teigiama NT wub.gif
Dar negaliu patiketi ir labai tikiuosi, jog viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2017 01 06, 15:29)
Sveikos, merginos 4u.gif
Kaip ramu cia smile.gif
Dar negaliu patiketi ir labai tikiuosi, jog viskas bus gerai  smile.gif

Vau. Sveikinimai didziausi!!!! Kaip faina!!! Gal nuo taves prasides ,tiktai geros zinios siais metais. wub.gif 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2017 01 06, 16:29)
Sveikos, merginos 4u.gif
Kaip ramu cia smile.gif
Dar negaliu patiketi ir labai tikiuosi, jog viskas bus gerai  smile.gif

Sveikinimai 4u.gif
Su Naujaisiais Metais!
Tebuna jie sekmingi... kupini daugiau vilties, tikejimo ir sveikatos mums visoms.
Saunu, kad nuo pat metu pradzios turime geru naujienu!! wub.gif
Tegul tai bus mums visoms ikvepimas nuo metu pradzios!
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu, merginos 4u.gif
Tikiuosi ir Jus greitai aplankys dziugios naujienos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2017 01 07, 16:12)
Aciu, merginos 4u.gif
Tikiuosi ir Jus greitai aplankys dziugios naujienos rolleyes.gif

Mergyt, didziausi sveikinimai! 4u.gif naturaliai pavyko? Juk ruosetes Ivf'ui. Labai dziugios zinios! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2017 01 07, 19:54)
Mergyt, didziausi sveikinimai!  4u.gif naturaliai pavyko? Juk ruosetes Ivf'ui. Labai dziugios zinios!  wub.gif

Taip, naturaliai viskas smile.gif
Ruosemes menesio gale eiti i VK, kad galutinai susitartume del IVF. Visiskai netiketa zinia ir NT pasidariau tik todel, kad reikejo ta diena padirbet du sunkiom dezem smile.gif Jokiu pozymiu, jokios nuojautos, kad pavyko nebuvo. Bet baisu dar, nes anakart neilgai gerom naujienom teko pasidziaugt.

Kaip Jus laikotes, Jurate? Kada FET numatomas? 4u.gif
Atsakyti
Nuostabios naujienos! Naturaliai!!! 4u.gif jus to nusipelnet wub.gif
As tai neblogai, jau panikuoju del FET, lb bijau... esu pavirtus i ragana blink.gif si menesi, kai sulauksiu mmmm, skambinsiu i klinika ir startuosim, procesas uztruks 5-7 savaites. Isodinimas bus kazkur vasario gale. ax.gif
Atsakyti