Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(melutia @ 2016 03 24, 19:28)
Siandien isgersiu smile.gif viena tablete, tikiuosiu suveiks smile.gif

šaunuolė. O viena padeda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 03 24, 20:28)
Siandien isgersiu smile.gif viena tablete, tikiuosiu suveiks smile.gif
Tai gal niekada neturejai jokiu problemu? Man daug kartu eme tepinelius, bet ir pienlige nuolat kartojasi, pora kart bakterine  vaginoze buvo doh.gif

Beje, kaip Tu? Jautiesi nescia ar nelabai? wub.gif  biggrin.gif

o tau reikia eiti pirmiausiai pas GP jei nori tepinelio? ax.gif pas mane bedu tikrai yra buve, todel LT eidavau gana daznai.

sia savaite labai skauda krutine ir truputi jauciu sleikstuli.. kovo 29d einu i pirmaji skana. truputi nervinuosi unsure.gif tikiuosi, kad zirniukas isitaises ten kur reikia ir vystosi..
bus jau 8 savaite, tad matyt turetu viskas matytis.

ir dar..esu gana pikta. sunku kontroliuoti emocijas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella1 @ 2016 03 24, 19:38)
o tau reikia eiti pirmiausiai pas GP jei nori tepinelio?  ax.gif  pas mane bedu tikrai yra buve, todel LT eidavau gana daznai.

sia savaite labai skauda krutine ir truputi jauciu sleikstuli.. kovo 29d einu i pirmaji skana. truputi nervinuosi  unsure.gif  tikiuosi, kad zirniukas isitaises ten kur reikia ir vystosi..

Per kiek laiko susiplanavot? 4u.gif Ar tai pirmas jūsų leliukas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 03 24, 20:41)
Per kiek laiko susiplanavot?  4u.gif Ar tai pirmas jūsų leliukas?  4u.gif

per tris ilgus metus.. nesitikejau, kad taip ilgai viskas uztruks sad.gif pirmas, tad su neramia sirdim laukiu 29d. 4u.gif

BigBang, papasakok apie savo bedas ir kiek laiko jau bandot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 03 24, 22:36)
šaunuolė. O viena padeda? g.gif

Ziuresiu, ar pades. Pirma kart naudosiu situos vaistus smile.gif

QUOTE(Stella1 @ 2016 03 24, 22:38)
o tau reikia eiti pirmiausiai pas GP jei nori tepinelio?  ax.gif  pas mane bedu tikrai yra buve, todel LT eidavau gana daznai.

sia savaite labai skauda krutine ir truputi jauciu sleikstuli.. kovo 29d einu i pirmaji skana. truputi nervinuosi  unsure.gif  tikiuosi, kad zirniukas isitaises ten kur reikia ir vystosi..

Taip - einu pas GP ir arba iskart paima tepineli kabinete, arba siulo uzsiregistruot pas sesele, kad ji paimtu.

Jau greit scan'as wub.gif kaip faina, lauksim geru ziniu cia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella1 @ 2016 03 24, 19:43)
per tris ilgus metus.. nesitikejau, kad taip ilgai viskas uztruks sad.gif pirmas, tad su neramia sirdim laukiu 29d.  4u.gif

BigBang, papasakok apie savo bedas ir kiek laiko jau bandot  4u.gif

Visų pirma mano ciklas niekada nebuvo reguliarus. Kad turiu bėdelių žinojau senai. Rimčiau pradėjau tirtis kai užsimaniau vaikų. Taigi aš viena pas daktarus vaikštau senai, bet kad rimtai skaičiuotume dienas ir stebėtume viską - tik nuo sausio. GP sakiau, kad planuojam 4 metus. Prieš du metus ten nuėjus pasakiau kad du metus nepastoju. Pasakiau kad LT tyrė ir sakė jog hormonai negeri ir skydliaukė. Mane nusiuntė pas engdokrinologę, kuri pirštais apčipinėjusi nusprendė - su skydliauke viskas tvarkoj ( LT daktas liepė operuotis doh.gif ) ir tada apžiūrėjo kad plaukuotumas padidėjęs, viršsvoris, riebaluota/spuoguota oda - PKS. Na taip kraują darė, bet daugiau nieko. Tada liepė gert metforminą, bet jį tegėriau gal tris mėn. Nejaučiau jokio skirtumo, jokio pagerėjimo. Nuo lapkričio pradėjau sveikai maitintis (kiek įmanoma ir dabar tai darau, gal tik truputėlį paklydau vėl, bet žinau kad trumapm) tai svoris pakrito, buvo trys ciklai normalesni, dabar vėl sugrybavo, neturiu mmm o šiandien 57Cd doh.gif
Nuėjau pas GP vėl, nes endokrinologė per paskutinį vizitą gruodžio 2 pareiškė kad bandyt ir pastosiu. Viskas. Jei ne, pati nusprendžiu kada nori eit pas GP prašyt siuntimo į VK. Taigi nuėjau va prieš beveik 2 sav, tai liepė vyrui išsitirti turtelį, man kraują ir ateit į bendrą vizitą aptart sekančių žingsnių. Vyru SG pasirodo ne 28 balandzio, bet 20.

Makalošė gavosi, tikiuosi suprasit, jei ką klauskit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 03 24, 20:51)
Visų pirma mano ciklas niekada nebuvo reguliarus. Kad turiu bėdelių žinojau senai. Rimčiau pradėjau tirtis kai užsimaniau vaikų. Taigi aš viena pas daktarus vaikštau senai, bet kad rimtai skaičiuotume dienas ir stebėtume viską - tik nuo sausio. GP sakiau, kad planuojam 4 metus. Prieš du metus ten nuėjus pasakiau kad du metus nepastoju. Pasakiau kad LT tyrė ir sakė jog hormonai negeri ir skydliaukė. Mane nusiuntė pas engdokrinologę, kuri pirštais apčipinėjusi nusprendė - su skydliauke viskas tvarkoj ( LT daktas liepė operuotis  doh.gif ) ir tada apžiūrėjo kad plaukuotumas padidėjęs, viršsvoris, riebaluota/spuoguota oda - PKS. Na taip kraują darė, bet daugiau nieko. Tada liepė gert metforminą, bet jį tegėriau gal tris mėn. Nejaučiau jokio skirtumo, jokio pagerėjimo. Nuo lapkričio pradėjau sveikai maitintis (kiek įmanoma ir dabar tai darau, gal tik truputėlį paklydau vėl, bet žinau kad trumapm) tai svoris pakrito, buvo trys ciklai normalesni, dabar vėl sugrybavo, neturiu mmm o šiandien 57Cd  doh.gif 
Nuėjau pas GP vėl, nes endokrinologė per paskutinį vizitą gruodžio 2 pareiškė kad bandyt ir pastosiu. Viskas. Jei ne, pati nusprendžiu kada nori eit pas GP prašyt siuntimo į VK. Taigi nuėjau va prieš beveik 2 sav, tai liepė vyrui išsitirti turtelį, man kraują ir ateit į bendrą vizitą aptart sekančių žingsnių. Vyru SG pasirodo ne 28 balandzio, bet 20.

Makalošė gavosi, tikiuosi suprasit, jei ką klauskit biggrin.gif

kelias ilgas.. atrodo, kad viskas juda labai jau letai. is gydytoju puses irgi jauciasi kazkoks atmestinumas unsure.gif o bandei gaudyti ovuliacija su ovuliacijos testais? ar buvo teigiami? Ar menesines buna taip retai, kad net nebandei?

pas mus yra nenustatytos kilmes nevaisingumas.. tai kai nezinai priezasties, sunku kazka gydyti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella1 @ 2016 03 24, 20:27)
kelias ilgas.. atrodo, kad viskas juda labai jau letai. is gydytoju puses irgi jauciasi kazkoks atmestinumas  unsure.gif o bandei gaudyti ovuliacija su ovuliacijos testais? ar buvo teigiami? Ar menesines buna taip retai, kad net nebandei?

pas mus yra nenustatytos kilmes nevaisingumas.. tai kai nezinai priezasties, sunku kazka gydyti.  verysad.gif

Bandžiau, vieną ciklą atrodė kad pagavau ir va po to antras ciklas tęsiasi šitiek laiko. Nebematuoju nei bt nei ot dabar, laukiu mmm kada pasirodys ir vėl bandysiu matuot. Bet jeigu 2 mėn diena iš dienos keltis 5 ryto bt matuot - išprotėsiu. Kitaip man neišeina, nes kas antrą savaitę rytinėn pamainon 5 keliuosi o bt sekant reikia tokiu pat laiku matuot blush2.gif tai jei ciklai kas mėn bent mėnesinių laikotarpiu neišpuolant rytinej pamainai pamiegu...
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 03 24, 21:32)
Bandžiau, vieną ciklą atrodė kad pagavau ir va po to antras ciklas tęsiasi šitiek laiko. Nebematuoju nei bt nei ot dabar, laukiu mmm kada pasirodys ir vėl bandysiu matuot. Bet jeigu 2 mėn diena iš dienos keltis 5 ryto bt matuot - išprotėsiu. Kitaip man neišeina, nes kas antrą savaitę rytinėn pamainon 5 keliuosi o bt sekant reikia tokiu pat laiku matuot  blush2.gif tai jei ciklai kas mėn bent mėnesinių laikotarpiu neišpuolant rytinej pamainai pamiegu...

Tokiu atveju ir as noreciau pamiegot ilgiau. As niekada nesimatavau BT, visata tik OT naudojau. Kai padare kraujo tyrimus 3cd ir 21cd, nemate jokiu nukrypimu. Bet velgi.. Su MB labai pavargome atlikineti namu darbus pagal OT. Tikras kankinimasis, kai viskas ne pagal nora, o grafikeli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella1 @ 2016 03 24, 20:52)
Tokiu atveju ir as noreciau pamiegot ilgiau. As niekada nesimatavau BT, visata tik OT naudojau. Kai padare kraujo tyrimus 3cd ir 21cd, nemate jokiu nukrypimu. Bet velgi.. Su MB labai pavargome atlikineti namu darbus pagal OT. Tikras kankinimasis, kai viskas ne pagal nora, o grafikeli  doh.gif

Man OT beveik visada šiokia tokia juostelę rodo, tai tikslumą sunku išgaut mirksiukas.gif Kai ciklai skirtingų ilgių tai pagauti pagal 21 dienos principą neįmanoma blush2.gif
Atsakyti
BigBang, ziuriu musu abieju ciklai sikart sukvailiojo - siandien 66CD. Bet eidama namo galvoju, kad pilva maudzia kaip pries mm, o dabar ziuriu, jog tepliot pradejo. Tai toks dvigubas ciklas gavosi, nes siaip mazdaug 33 dienas trunka smile.gif

Souri, startuosim kartu su mm ir kiausintakiu pretekamumo tyrimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 03 24, 21:10)
BigBang, ziuriu musu abieju ciklai sikart sukvailiojo - siandien 66CD. Bet eidama namo galvoju, kad pilva maudzia kaip pries mm, o dabar ziuriu, jog tepliot pradejo. Tai toks dvigubas ciklas gavosi, nes siaip mazdaug 33 dienas trunka smile.gif

Souri, startuosim kartu su mm ir kiausintakiu pretekamumo tyrimu biggrin.gif

Na man neteplioja, pilvuką kartais patampo, papus skaudėjo šią savaitę,buvo tokie patinę, dabar jau atsileido doh.gif gal apsireikš g.gif
Atsakyti