QUOTE(Stella1 @ 2016 03 24, 19:43)
per tris ilgus metus.. nesitikejau, kad taip ilgai viskas uztruks
pirmas, tad su neramia sirdim laukiu 29d.
BigBang, papasakok apie savo bedas ir kiek laiko jau bandot
Visų pirma mano ciklas niekada nebuvo reguliarus. Kad turiu bėdelių žinojau senai. Rimčiau pradėjau tirtis kai užsimaniau vaikų. Taigi aš viena pas daktarus vaikštau senai, bet kad rimtai skaičiuotume dienas ir stebėtume viską - tik nuo sausio. GP sakiau, kad planuojam 4 metus. Prieš du metus ten nuėjus pasakiau kad du metus nepastoju. Pasakiau kad LT tyrė ir sakė jog hormonai negeri ir skydliaukė. Mane nusiuntė pas engdokrinologę, kuri pirštais apčipinėjusi nusprendė - su skydliauke viskas tvarkoj ( LT daktas liepė operuotis
) ir tada apžiūrėjo kad plaukuotumas padidėjęs, viršsvoris, riebaluota/spuoguota oda - PKS. Na taip kraują darė, bet daugiau nieko. Tada liepė gert metforminą, bet jį tegėriau gal tris mėn. Nejaučiau jokio skirtumo, jokio pagerėjimo. Nuo lapkričio pradėjau sveikai maitintis (kiek įmanoma ir dabar tai darau, gal tik truputėlį paklydau vėl, bet žinau kad trumapm) tai svoris pakrito, buvo trys ciklai normalesni, dabar vėl sugrybavo, neturiu mmm o šiandien 57Cd
Nuėjau pas GP vėl, nes endokrinologė per paskutinį vizitą gruodžio 2 pareiškė kad bandyt ir pastosiu. Viskas. Jei ne, pati nusprendžiu kada nori eit pas GP prašyt siuntimo į VK. Taigi nuėjau va prieš beveik 2 sav, tai liepė vyrui išsitirti turtelį, man kraują ir ateit į bendrą vizitą aptart sekančių žingsnių. Vyru SG pasirodo ne 28 balandzio, bet 20.
Makalošė gavosi, tikiuosi suprasit, jei ką klauskit