Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(Alyvuoge @ 2016 11 21, 17:05)
As panikoj.

Sestadieni  buvo isodinimas. Nuejau i akupunktura pries ligonine. Labai stresavau, del kai kuriu priezasciu, tai labai bijau , kad nebutu tas atsiliepe. Turejom uzsisalde 4 , pirma kur atsilde, neatitirpo, kaip turi but, bet kiti 2 labai geri embrionukai. Tai isodino juos du man. Ir vienas dar liko saldytuve laukt savo eiles.
Pozymiu lyg ir jokiu nera. Gal ir tvinkcioja kazkas ten viduj, bet tvinkciojo dar pries isodinima.
Nuo vakar labai gerkle skauda. As prisipurskiau kokiu tik turejau vaistu. Nelabai kas padejo. Siandien pasiskambinau paklaust ar galiu kokio lempsipo ikalt, tai liepe tik paracetamoli. Tai dabar bijau, kad tie visi purskiami ir ciulpiami vaistai nebutu itakoja isisodinimo. Ziauriai bijau!

Kita antradieni kraujo tyrimai.

Buk gerute, pasistenk sitaip nesinervuoti... neisileisk blogu minciu. Viskas turi buti gerai. Mes visos labai palaikom jusu seimyna. 4u.gif
O koki progesterona naudoji? As tai ieskaus leidziamo progesterono, sakau gal verta pasileisti po isodinimo.
Atsakyti

Jurate - aš tai nerizikuočiau, nesam daktarės ir geriau nežaist su vaistais. Na žinoma, čia kiekvienos reikalas, bet aš tai gal nerizikuočiau sau pati kažko pasiskirt...

Atsakyti
[quote=Jurate1988,2016 11 21, 18:58]
Buk gerute, pasistenk sitaip nesinervuoti... neisileisk blogu minciu. Viskas turi buti gerai. Mes visos labai palaikom jusu seimyna. 4u.gif
O koki progesterona naudoji? As tai ieskaus leidziamo progesterono, sakau gal verta pasileisti po isodinimo.
[/quot

Kadangi naturalus ciklas, tai ne neskyre jokio progesterono.
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 11 21, 19:04)
<p>Jurate - aš tai nerizikuočiau, nesam daktarės ir geriau nežaist su vaistais. Na žinoma, čia kiekvienos reikalas, bet aš tai gal nerizikuočiau sau pati kažko pasiskirt...</p>

Gal tu ir teisi... bet kiek skaitau tuos forumus, tai man taip baisu, kad del progesterono trukumo zirniukai zuva.. unsure.gif Alyvuoges atveju sutinku, naturaliam cikle viskas kitaip. Na dar bandysiu dometis. rolleyes.gif
Dar norejau paklausti taves, Alyvuoge, ar gerai darytis akupunktura po isodinimo? As 10 seansu turesiu iki, tai mastau gal dar pasidaryti po.
Atsakyti

Pirma reik žinoti koks prg, jei žemas tada galima bandyt gert, bet jei geras, tai kam tada...

Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 11 21, 20:29)
Gal tu ir teisi... bet kiek skaitau tuos forumus, tai man taip baisu, kad del progesterono trukumo zirniukai zuva..  unsure.gif Alyvuoges atveju sutinku, naturaliam cikle viskas kitaip. Na dar bandysiu dometis.  rolleyes.gif
Dar norejau paklausti taves, Alyvuoge, ar gerai darytis akupunktura po isodinimo? As 10 seansu turesiu iki, tai mastau gal dar pasidaryti po.

Galima akupunktura daryt ir po isodinimo,bent jau maniskis kinietis taip patare, bet as nejau.
Atsakyti
Deja ,merginos, neturiu geru ziniu cry.gif
Vakar jau biski patepliojo, bet dar nebuvau praradus vilties, bet siandien dariau kraujo tyrima, ir dar pries seselei paskambinant prasidejo mmm. Esu tokia nusivylus. Viskuo; ligonine, savim,ir t.t. Nezinau, ka reiks toliau daryt. Dar turim viena snaigute, bet isodinimas jau nebe kompensuojamas. ABejoju , kad isodinima daryciau ten pat. Tikiuosi susirast kita privacia klinika su gerais rezultatais. Nesuprantu kodel 2 geros kokybes embrionai vel neprilipo, gal ligonine turejo labiau sekti gleivine, dabar net gailiuosi , kad naturaliam cikle dare , o ne su vaistais. Aisku, nusivyliau ir isgirtaja akupunktura. Jauciu, kad sekantis zingsnis bus laporaskopija, paziuret kas ten viduj neduoda ramybes, gal atkimstu nepratekama kiausintaki. Nezinau. Jau taip liudna. O dar vyras isvaziaves, ner net kam pasiguost(niekam nesakiau , kad einam ivf keliu). Norisi tik kaukti.
Atsakyti
QUOTE(Alyvuoge @ 2016 11 28, 22:33)
Vakar jau biski patepliojo, bet dar nebuvau praradus vilties, bet siandien dariau kraujo tyrima, ir dar pries seselei paskambinant prasidejo mmm. Esu tokia nusivylus. Viskuo; ligonine, savim,ir t.t. Nezinau, ka reiks toliau daryt. Dar turim viena snaigute, bet isodinimas jau nebe kompensuojamas. ABejoju , kad isodinima daryciau ten pat. Tikiuosi susirast kita privacia klinika su gerais rezultatais. Nesuprantu kodel 2 geros kokybes embrionai vel neprilipo, gal ligonine turejo labiau sekti gleivine, dabar net gailiuosi , kad naturaliam cikle dare , o ne su vaistais. Aisku, nusivyliau ir isgirtaja akupunktura. Jauciu, kad sekantis zingsnis bus laporaskopija, paziuret kas ten viduj neduoda ramybes, gal atkimstu nepratekama kiausintaki. Nezinau. Jau taip liudna. O dar vyras isvaziaves, ner net kam pasiguost(niekam nesakiau , kad einam ivf keliu). Norisi tik kaukti.

Labuka
Isivaizduoju kaip sunku...
unsure.gif
Net ir nerandu zodziu paguosti.
Tiesiog kaip sakei.norisi kaukti... reikia issikaukti..issiverkti...o po to ir vel stosies ant koju po keliu dienu ir keliausi toliau sito tikslo link..
Laikykis... 4u.gif
Na, o as laukiu savo eiles del IVF. Dar manau negreit... koki puse metu tikrai teks palaukt. Susidomejau ir as akupunktura. Gal paeisiu kiek tai seansu pries IVF.
Aisku tikiuosi, kad IVF mums pavyks.. nes privalai tiketi. O jei netycia nepavyktu.. as nzn ar benoreciau tu visu apvaisinimu, badymusi ir pan.
As nzn ar yra Anglijoje, bet va Airijoje yra tos klinikos Napro technologijos.
Kadangi tikrai zinau zmones kuriems padejo tas vadinamas netradicinis gydymas, tik jie kreipesi i lenkija.. tai as labai dedu viltis.. ir turiu kaip sakant ta plana B...
Ar jus nei viena nesidomejot situo gydymu?
Atsakyti

Vaje Alyvuoge  :4u: laikykis  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Alyvuoge @ 2016 11 28, 21:33)

Sveika, labai gaila del nesekmes... pati du kartus ta patyriau, zinau koks skausmas ir neviltis uzplusta. Tik linkiu nesustoti ir kovoti su mums siunciamais isbandymais. Mes turim buti stiprios ir nepasiduoti. As tai mastau daug variantu, trecios nesekmes atveju, jau esam sutare su vyru, kreipsimes pas turkus pagalbos. Tikrai nebelauksim eilese po puse metu, nes manau, tai yra laiko svaistymas. Laikykis, mergyt 4u.gif
O del napro technologijos, tai as irgi domejaus, bet kaip supratau ten labiau orientuota i moters kuno pazinima, vaisingu dienu sekima, zinau, kad daug kam padejo, bet gal daugiau tiems, kas turi neaiskios kilmes nevaisinguma, musu situacija, tokia, kad vyro turtas blogas, as be vieno kiausintakakio ir dar su endometrioze, tai net bandyti neverta turbut... tik ciupti gandra IVF pagalba.
Atsakyti
Pritariu del Napro smile.gif cia toks saves stebejimas, mokymasis pazint savo kuna. Man rodos dauguma ilgai planuojanciu pakankamai gerai pazista savo organizma ir taip smile.gif

Buvom su vyru VK pirmadieni, tai sake sekantis zingsnis bus IVF, mazdaug geguzes menesi. Klausiau, ar LP pries tai nenoretu padaryti, tai sako ne, o kam. Tai pasiskundziau, kad per mm labai peti/ranka skauda. Susidomejo, dar paklausinejo ir dave siuntima krutines rentgenui ir dar pagerintam scan'ui del endometriozes. Jei matys kokius zidinukas ir PKS patvirtins, tada sake darytu LP pirma, o paskui IVF. Tai visai patenkinta vizitu buvau, nes apie LP jau ir pati galvojau, ir gydytoja LT rekomendavo LP. Faina gydytoja pasitaike.
Ir AMH tyrima pagaliau padarys.
Sulauksiu mm ir uzsirasysiu tam scan'ui, rentgenui ir kraujo tyrimui. Paskui tik sausio 30 diena vizitas VK, perziures visus tyrimu atsakymus.
Atsakyti
Super tavo naujienos, Melutia 😉Judat link savo tikslo labai kryptingai, daktare tikrai gera pasitaike, neatmestinai ziurejo.
O mane vakar labai nustebino, vaiksciojau po shoppinga ir pradejo kazkas skambinti is unknown numerio, ogi sekmadieni man pasuko is ligonines ir paklause ar visdar laukiu app su sesele😀 Tai uzregistravo kita antradieni ryte, reikes atvykti su vyru, papasakos kaip vyksta viska FET metu, manau ir tyrimus padarys, nes anie jau nebegalios. Reikia apsispresti kiek blastuku sodinti... visi sako, kad db rinktis viena top klases, o du prastesnius mazulius pasilikti velesniam laikui. Bet zinokit, panos,as galvoju gal sodintu dabar 2, viena geraji, kita prastesni ir nesekmes atveju atsisveikinti su uk daktarais... nebenoriu daugiau stoveti tose eilese daugiau... ir kreiptis i turkus..
Atsakyti