Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(Jurate1988 @ 2016 11 13, 19:48)
O kur tu ziurejai? Gal centre kur? Negali zinot del ko kainos taip skiriasi... gal jie tikrai labai super dirba ir turi gerus rezultatus. Zinotume,  kad tikrai pades,  manau visos dar ne tiek sumoketume... bet cia kaip ir visa kita manau - loterija...

Ziurejau, jog netoli namu butu, tai ir gaunasi, jog centrinej Londono daly. Kazkada vyras buvo uzejes salia pas kiniecius, bet del nugaros skausmu, tai ten kaina lyg buvo £30 uz viena procedura. Tai jauciu nueisiu dar pas tuos kiniecius pasiklausti ir i ta brangesni salona. Paziuresiu, ka abiejuose kalbes. Idomu kokie Jusu su Alyvuoge atsiliepimai bus po daugiau proceduru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 11 13, 18:55)
Ziurejau, jog netoli namu butu, tai ir gaunasi, jog centrinej Londono daly. Kazkada vyras buvo uzejes salia pas kiniecius, bet del nugaros skausmu, tai ten kaina lyg buvo £30 uz viena procedura. Tai jauciu nueisiu dar pas tuos kiniecius pasiklausti ir i ta brangesni salona. Paziuresiu, ka abiejuose kalbes. Idomu kokie Jusu su Alyvuoge atsiliepimai bus po daugiau proceduru  4u.gif

Laba, nu zinok, kojos mano po paskutinio seanso visad siltos 😊 Net paciai keista, nes visada buvau kaip varliuke su nuledejusiom kojom. Labai labai tikiuos, kad kazkas gero vyksta. Dar zadu paklausti apie kokias nors ju arbateles, zoleles ar dar ka nors, nes ten tiek visko prikrauta! Skaiciau forumuose, kad merginos atsisako kavos ir zalios arbatos, tai kaip suprantu kofeinas pries tas proceduras nera gerai.
O jau ligonine mane kaip nervina, nes kai buvau paskutini kart, liepe uzsibukinti app pas sesele, kad papasakotu kaip viskas vyks apie vaistus ir t.t. Receptioniste pasake, kad db nera vietu gruodziui, kad pasuks kai kas nors cancelins, jau praejo 5 sav ir nieks neskalbino, tai siandien pati pasukau. Tipo visdar nera vietos, toliau laukti kads jie man pasuks! Gruodzio 17 d. Isvarom i lt, sakiau jiems, o jau sausio pirma sav man prasides menesines ir as turesiu pradet su vaistais. Nezinau ka ten jie masto ir kaip organizuoja 😔
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 11 11, 19:39)
O cia tie badymai tokie kaip bendro sveikatos gerinimo ar butent vaisingumui gerinti? Ar aptarete pries tai problemas? Gal ka papasakojo pries tai?
Jei ne paslaptis, kiek mokejai uz seansa? Ir kaip pasirinkai, kur eiti akupunktura darytis? Nes pasigooglinau, tai bent aplink mus nemazai yra vietu, kur akupunktura uzsiima. Vienoj grynai dirba su vaisingumo problemom, tai jauciu eiciau nebent i ten.

As ejau specialiai del nevaisingumo. youtube prisiziuresjus, kad visos darosi akupunkturas pries IVF ir FET. Tai netycia uzejau pas kiniecius. Kainavo 35 svarai, jei 6 seansus padarai , 7 nemokamas. Bet as tiek neisiu. tikriausiai dar viena syki pries isodinima. Paklausiau ir as apie visokias zoleles sudetas, tai sako, jei nepavyks si karta pastot, tai duos kazka del vaisingumo. Tikiuosi neprireiks.

Taigi naujienos tokios, kad gavau smiley face sekmadieni vakare. Visa laime, nusipirkau digital si karta, nes tos paprastos juosteles, taip ir neisryskejo iki reikiamo ryskumo! Siandien ryte jau nebuvo sypseneles. Taigi nusprende daryt isodinima sestadieni, tai iseina beveik 6 dienos po teigiamo testo. Tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Alyvuoge @ 2016 11 14, 18:26)
As ejau specialiai del nevaisingumo. youtube prisiziuresjus, kad visos darosi akupunkturas pries IVF ir FET. Tai netycia uzejau pas kiniecius. Kainavo 35 svarai, jei 6 seansus padarai , 7 nemokamas.  Bet as tiek neisiu. tikriausiai dar viena syki pries isodinima. Paklausiau ir as apie visokias zoleles sudetas, tai sako, jei nepavyks si karta pastot, tai duos kazka del vaisingumo. Tikiuosi neprireiks.

Taigi naujienos tokios, kad gavau smiley face sekmadieni vakare. Visa laime, nusipirkau digital si karta, nes tos paprastos juosteles, taip ir neisryskejo iki reikiamo ryskumo! Siandien ryte jau nebuvo sypseneles. Taigi nusprende daryt isodinima sestadieni, tai iseina beveik 6 dienos po teigiamo testo. Tikiuosi viskas bus gerai.

O kazin kaip akupunktura, esant nesciai, ar galima?? hmm.gif As visai gundausi del tu lediniu koju ir ranku - pas mane visa gyvenima jos tokios... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 11 15, 11:57)
O kazin kaip akupunktura, esant nesciai, ar galima?? hmm.gif As visai gundausi del tu lediniu koju ir ranku - pas mane visa gyvenima jos tokios...  verysad.gif

Sveikute, net neisivaizduoju ar galima nestukei darytis akupunktura blink.gif man bendrai gerina kraujo apytaka, nes kai pirma kart atejau, gydytoja iskart ciupo uz pedu ir pasake,kad prasta kraujo apykaita, del toir saltos galunes visada. Ruosia dabar mane FET'ui. Dar 8 seansai liko 😉 Rasiux, didziausi sveikinimai, skaiciau jusu istorija turku temutej. 😊👍 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 11 15, 14:46)
Sveikute, net neisivaizduoju ar galima nestukei darytis akupunktura blink.gif man bendrai gerina kraujo apytaka, nes kai pirma kart atejau, gydytoja iskart ciupo uz pedu ir pasake,kad prasta kraujo apykaita, del toir saltos galunes visada. Ruosia dabar mane FET'ui. Dar 8 seansai liko 😉 Rasiux, didziausi sveikinimai, skaiciau jusu istorija turku temutej. 😊👍 wub.gif

Dideliausias aciu uz sveikinimus 4u.gif Nei kiek nesigailim, zinok! Cia UK dar neaisku, kiek metu butume varge... unsure.gif Nes visur eiles, eiles, eiles, o jeigu kazkur privaciai, kainos kosmines, jau tada geriau pas turkus! Tikiuos, kad dar spesim broli ar sese is snaiguciu ateity pasiimti (pradziai matysim, kaip seksis su vienu, na, bet tikimes, kad gerai ir ilgai nelauke, skrisim sniaguciu), nes po kolkas snaigutes uzsaldytos 5metams (kitais metais geguze jau bus 2metai), nezinau kuriam laikui jos gali buti apskritai saldomos.. unsure.gif
Na, o jums, mergaites, taip pat linkiu dideles sekmes is visos sirdies! nestuke.gif As dar is iprocio ilendu i jusu temute kasdien ar bent po kelis kartus i savaite paziureti, kaip kam sekas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuoge @ 2016 11 14, 18:26)
As ejau specialiai del nevaisingumo. youtube prisiziuresjus, kad visos darosi akupunkturas pries IVF ir FET. Tai netycia uzejau pas kiniecius. Kainavo 35 svarai, jei 6 seansus padarai , 7 nemokamas.  Bet as tiek neisiu. tikriausiai dar viena syki pries isodinima. Paklausiau ir as apie visokias zoleles sudetas, tai sako, jei nepavyks si karta pastot, tai duos kazka del vaisingumo. Tikiuosi neprireiks.

Alyvuoge, kaip jus laikotes? Vis pagalvoju apie jusu seima ir linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 11 21, 05:38)
Alyvuoge, kaip jus laikotes? Vis pagalvoju apie jusu seima ir linkiu sekmes 4u.gif

As panikoj.

Sestadieni buvo isodinimas. Nuejau i akupunktura pries ligonine. Labai stresavau, del kai kuriu priezasciu, tai labai bijau , kad nebutu tas atsiliepe. Turejom uzsisalde 4 , pirma kur atsilde, neatitirpo, kaip turi but, bet kiti 2 labai geri embrionukai. Tai isodino juos du man. Ir vienas dar liko saldytuve laukt savo eiles.
Pozymiu lyg ir jokiu nera. Gal ir tvinkcioja kazkas ten viduj, bet tvinkciojo dar pries isodinima.
Nuo vakar labai gerkle skauda. As prisipurskiau kokiu tik turejau vaistu. Nelabai kas padejo. Siandien pasiskambinau paklaust ar galiu kokio lempsipo ikalt, tai liepe tik paracetamoli. Tai dabar bijau, kad tie visi purskiami ir ciulpiami vaistai nebutu itakoja isisodinimo. Ziauriai bijau!

Kita antradieni kraujo tyrimai.
Atsakyti

Ramiai alyvuoge, nepanikuok. Tikrai nieko nebus padarę tie purškaliukai. Nervai labiau kenkia ;) viskas bus gerai ir tos dvi stipriosios blakstutės įsikurs pas tave ir turėsi gal net du sveikus vaikučius ;) viskas bus gerai ;) 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 11 21, 17:51)
<p>Ramiai alyvuoge, nepanikuok. Tikrai nieko nebus padarę tie purškaliukai. Nervai labiau kenkia ;) viskas bus gerai ir tos dvi stipriosios blakstutės įsikurs pas tave ir turėsi gal net du sveikus vaikučius ;) viskas bus gerai ;) </p>

Aciu uz palaikyma 4u.gif As turbut psichologiskai nuteikekineju save blogausiam.

Atsakyti

Žinau kad  neramu, bet nervuodamasi tu nepadedi nei sau nei blakstutėm. Tikėjimas yra labai atipri galia, be jo mes negalėtume planuoti ;) pabandyk gal su vyru pasnekėt arba pamedituot, gal raminančios muzikos paklausyk :) ir ilsėkis kiek įmanoma ;) aš tikiu, kad tau pavyks, laikau kojų ir rankų pirštus sukryžiavus, nugi turi pavyks :) 

Atsakyti
QUOTE(Alyvuoge @ 2016 11 21, 18:05)
As panikoj.

Sestadieni  buvo isodinimas. Nuejau i akupunktura pries ligonine. Labai stresavau, del kai kuriu priezasciu, tai labai bijau , kad nebutu tas atsiliepe. Turejom uzsisalde 4 , pirma kur atsilde, neatitirpo, kaip turi but, bet kiti 2 labai geri embrionukai. Tai isodino juos du man. Ir vienas dar liko saldytuve laukt savo eiles.
Pozymiu lyg ir jokiu nera. Gal ir tvinkcioja kazkas ten viduj, bet tvinkciojo dar pries isodinima.
Nuo vakar labai gerkle skauda. As prisipurskiau kokiu tik turejau vaistu. Nelabai kas padejo. Siandien pasiskambinau paklaust ar galiu kokio lempsipo ikalt, tai liepe tik paracetamoli. Tai dabar bijau, kad tie visi purskiami ir ciulpiami vaistai nebutu itakoja isisodinimo. Ziauriai bijau!

Kita antradieni kraujo tyrimai.

sveikutes! 4u.gif

retai parasau bet vis pasidomiu kaip jums sekasi!
laikau kumstukus alyvuoge! viskas bus gerai! daugiau pozytyviu minciu ir nusiramink 4u.gif
viskas privalo but gerai! 4u.gif
Atsakyti